Получаване на пратка от La Redoute

Публикувано в: La Redoute

Получаване на пратка от La RedouteТук ще намерите информация от къде се взимат пратките от La Redoute, дали и какви такси ви се начисляват, работно време на съответните клонове, и друга полезна информация.

София:
Ако пратката е под 2 кг се взима от районната пощенската станция, която сте указали в адреса за получаване. Не дължите допълнителни такси.
Ако пратката е над 2 кг пратка се получава от разменна пощенската станция на Столична митница струва. Таксата за всеки кашон е 4.00 лв.
Справки за пратките може да направите само на място и се заплаща 1,15 лв. По телефона не се правят справки, тъй като няма как да ви вземат сумата от 1,15 лв.
Ако са Ви изпратили известие, а вие не сте взели пратката до 3 дни, се заплаща магазинаж за всеки следващ ден след 3-тия по 0,30 лв.
Пратките се получават лично, срещу лична карта и попълнено митническо известие.
Ако пратката не е на Ваше име, трябва да носите лична карта и попълнено пълномощно (намира се на гърба на митническото известие) на титуляра на пратката, както и Вашата лична карта.

Работно време: 8.30 – 12.30 и от 13-16-30 часа от понеделник до петък. Адресът е ул. Веслец 84.
В събота до обяд разменната пощенска станция при Столична митница работи само когато има много пратки.

Може да получите колетът и у дома. Това става на телефон 832 51 95
За доставяне на колетни пратки до адреса на получателя:
1. За всяка пратка, независимо от броя им, се заплаща цена за разстоянието до адреса и обратно до пощенската станция:
- до 10 км – 4 лв
- над 10 км – за всеки следващ километър по 0,40 лв
2. За всеки кг или част от него на доставена колетна пратка до жилището на получателя се заплаща цена от 0,20 лв.

Пловдив:
Поръчки до 2 кг се получават в районните пощенски клонове. Колетите над 2 кг се получават от Митницата. Намира се на ул. „Иван Вазов“ № 45. Телефонът е (032) 62 25 44

Варна:
Поръчките под 2 кг се получават в районните пощенски клонове. Поръчките над 2 кг се получават от Митницата. Адресът на митница Варна е: пл. Славейков, тел. 60 41 43

Хасково:
Поръчките, тежащи под 2 кг пристигат в Централна поща на гише № 1. Телефонът за справки е (038)60 65 15. Поръчките над 2 кг също пристигат в Централна поща, след като по служебен път са минали през Митница „Свиленград“.
Не е необходимо да ходите до Свиленград, за да си вземете колета, но ако нямате търпение да разберете, дали е пристигнал, можете да направите справка по телефона в пощенския клон към митница Свиленград. Телефонът е (037)97 33 13.

Стара Загора:
Всички поръчки, без значение от килограмите им, се получават в Централна поща. Таксата за получаването е 5.10 лв. Винаги се получава известие.

Както виждате, за различните градове условията за допълнителни такси са различни, а някой нямат.

Ще помоля читателите от други градове, ако разполагат с допълнителна информация за получаване на пратки от La Redoute да предпоставят подробности, за допълване на списъка.
Благодаря за съдействието предварително!

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 април 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

171 Коментара по "Получаване на пратка от La Redoute"

 1. Lisa казва:

  Здравейте,

  Разгледах подробно информацията и искам да споделя, че и аз до преди няколко месеца пазарувах от ЛаРедут, но откакто Фруджи дойдоха в България, предпочитам да поръчвам от тях. Страхотно качествени са – бебо израстна вече размера 0-3 месца, и дадох дрешките на една съседка. Стоят като нови!

 2. Dida казва:

  Здравейте,
  Моля да ми кажете за колко време пристига поръчка от ЛаРедут

 3. Милена казва:

  По принцип, обявеният срок е 7 седмици, но пратката може да пристигне от около 10 дни до 8-9 седмици. Голямо забавяне, повече от месец има по намаленията. Имала съм пратки, които са идвали на 10 ден, но и такива, които са пристигали за 8 седмици. Сега чакам пратка от 28.05. Ако пратката ти е с 3-4 артикула, може да дойде за около десетина дни. Ако е с повече, може да дойде пак за 10, но може и да дойде за 3 седмици.
  Всичко зависи, колко са натоварени франсетата.
  На 24.06. почва голямата разпродажба в Ла Редут, и тогава вероятно пратките ще се бавят повече от месец. Чист късмет ще е, ако дойде по-рано.
  Надявам се, да съм била полезна с информацията. Успешно пазаруване и по намаленията – можеш да си набележиш продукти по-отрано, да си подбереш кодове от тук и да изчакаш намаленията, които ще са до 75% в основния сайт и до 95% в албанците.

 4. Dida казва:

  Много благодаря за отговора

 5. temi4ka казва:

  Още съм начинаеща в пазаруването :) Харесала съм си някои неща, но какви са варианите да си получа поръчката до Благоевград?

 6. Милена казва:

  @temi4ka, шансовете ти са 100%, така че, пускай смело. Просто следвай стъпките за регистрация, посочи правилен адрес и пощенски код и нямаш проблем.

 7. temi4ka казва:

  Благодаря

 8. Десислава казва:

  Може ли да запитам с каква карта става заплащането и след като се напълни кошницата ,къде се попълват данните от картата-по точно номер ли…какво друго.Благодаря предварително

 9. Милена казва:

  @Десислава, тук е описано как се пуска поръчка. А от тук избери работещи кодове, за да ползваш безплатна доставка поне.
  Картата трябва да е Виза – кредитна, или Виза електрон – дебитна. Ако обаче имаш виза електрон на ОББ няма да можеш да пуснеш поръчка.

 10. Десислава казва:

  Здравейте отново.Намерих таблиците с размерите за дамски дрехи.Въпросът ми е за детските има ли таблица?Благодаря

 11. Милена казва:

  @ Десислава, има, ето ги

 12. Десислава казва:

  Благодаря много за информацията

 13. Teодора казва:

  здравей, Милена интересува ме след като си избера какво да си поръчам, как мога да направя поръчката и как да заплатя, каква е тази карта. Колко пари е доставката.

 14. Милена казва:

  @Teодора, за да поръчваш от Ларедут ти трябва кредитна карта на която и да е банка или карта виза електрон (без ОББ). Регистрираш се, добавяш в кошницата и поръчваш. Ако нямаш карта, аз пускам поръчка вместо теб. От теб се иска да ми изпратиш линк на всеки продукт, който искаш с описание за размер и цвят.

 15. Teодора казва:

  Много ти благодаря за отговора и за предложението, но не искам да те ангажирам ще се опитам да си извадя карта.

 16. Милена казва:

  @Teодора, Това е най-добрия вариант. Само не си вади карта виза електрон на ОББ. С нея не можеш да плащаш онлайн.

 17. СТАНИМИРА казва:

  ЗДРАВЕЙ,ИСКАМ ДА ТЕ ПОПИТЕМ АЗ СИ ПОРЪЧЕХ ОТ ЯМБОЛ В ЦЕНТРАЛНАТА ПОЩА ЛИ ЩЕ МИ ГИ ИЗПРАТЯТ

 18. Милена казва:

  @СТАНИМИРА, ако нямате митница в града, като получиш известието, на него ще пише от къде да го вземеш.

 19. ваня казва:

  Простете, ако звуча много неориентирано и невежо, но тъй като за пръв път пускам поръчка сама, имам известни неясноти..
  Не ми е съвсем ясно дали ще получа първо известие от пощата/митницата, че поръчката ми е пристигнала….и ако да, задължително с него ли се взима пратката , понеже ще пътувам и се опасявам, че може да се затрие някъде известието…
  Предполагам, че начисляването на такса в митницата важи по подразбиране за всички градове, не само за София? (от Пловдив съм)
  Предварително благодаря за разясненията!
  :-)

 20. Milena Drenovska казва:

  Ваня, ще ти пратят върво известие за поща или митница. Но ако до 3-4 седмици не получиш известие, по-добре мини през пощата и провери, може да ти се е загубило известието. Ако си сигурна, че пратката ти е за митница, можеш и до митница да прескочиш и да направиш проверка, срещу 1,15 лева, по данните ти от регистрацията.
  Ако има колет, ще ти го дадат.
  Таксата за митница в Пловдив не знам колко е, но за всеки град е различно. Скоро четох, че за Ст. Загора даже са махнали временно таксата. Така че, надявам се да споделиш ти, дали има такса и колко е, за да актуализираме информацията не само за София.
  Успех и с другите поръчки!

 21. ani казва:

  Здравейте, направих поръчка от la redoute.fr на 9. Юли. Все още нямам емайл за потвърждение. Извлечение от картата ще получа в края на месеца и тогава ще видя дали е удържана сумата. Какво да направя?

 22. Milena Drenovska казва:

  В случай, че не получите е-mail с потвърждение за направена поръчка, проверете в Suivre mes commandes от основното меню. Ако поръчката е отразена там, няма причина да се притеснявате, би следвало да си получите пратката. Същото се прави и в случай, че след пускане на поръчка получите мейл за потвърждение, но продуктите Ви още са в кошницата.
  Ако не е отразена, обадете се в банката и попитайте дали има блокирана сума, за да не дублирате поръчката си.

 23. ani казва:

  Да. Проверих в Suivre mes commandes от основното меню. Поръчката е отразена. При получаване на извлечението от картата края на месеца ще мога да видя дали е отразена сумата. Благодаря!

 24. ваня казва:

  Милена, много благодаря за бързия отговор !
  Непременно ще споделя подробности :-)
  Използвам случая да отбележа, че имаш страхотно местенце тук!

 25. Мария казва:

  Здравейте! Искам да попитам защо не действа код за безплатна доставка изпратен от Ла Редутна имейла ми?

 26. Милена казва:

  Защото най-вероятно, продуктите които са Ви в кошницата не покриват условията. Може да е код, валиден за стоки от новата колекция. Може да има минимална сума, на поръчка която да е от определени колекции. Вариантите са много. Не знам кой е кода за да кажа конкретно. Може да пробвате да добавите в кошницата си някоя калъфка за 1,4 евро, но да си махнете доставката. Това се практикува най-често в момента. Ето тук, най-долу има референтни номера на калъфките. Както и кодове, които ако вашия не хване, защото е за новата колекция, може да пробвате. Изкопирайте кода. След това трябва да добавиш референтния номер в кошницата си. Когато добавяш продукт с референтен номер не му виждаш снимката. А добавянето става като влезеш в Commander avec les références catalogue (в основното меню горе) и в 1-вата колона въведеш референтния номер, натискаш розовия бутон, изписва ти съобщение в червено и от падащото меню във 2-рата колона избираш желания размер. След това пак натискаш розовия бутон и те праща в кошницата и виждаш продукт, без картинка и цената му.

 27. Ksantana казва:

  Здравейте, искам да попитам каква е възможността паследната поръчка да пристигне , а прпедишната още не? При мен така се получи и не знам защо така?

 28. Milena Drenovska казва:

  @Ksantana, напълно възможно е, особено ако по-ранната пратка е по-голяма от 2-рата. Но и да не е, имам много такива случаи.

 29. leonardihno казва:

  Здравейте отново :) Искам да Ви попитам има ли някакъв начин да разбера къде ми е пратката или т. нар. проследяване и да разбера евентуално кога ще пристигне. Благодаря Ви предварително :)

 30. Милена казва:

  @leonardihno, за съжаление, няма как да се проследи, или поне не знам да има такъв начин. Ако до 7 седмици пратката не пристигне им пишеш на контактната форма, като можеш да използваш шаблонните писма. Подробности ето тук: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact

 31. Нина казва:

  Здравейте Милена!
  Искам да Ви попитам, като за първа поръчка добре ли е да рискувам с 300 лв или да направя по малка сума, за да съм сигурна как ще пристигнат нещата и как ще ги получа?

 32. Милена казва:

  Нина, единственото което може да те притесни са дали си уцелила размерите. Иначе нямаш проблем за сумата и това дали ще получиш пратката си. Ако по някаква причина пратката ти не пристигне, Ларедут ще ти възстановят парите. Моите 2 първи поръчки бяха за над 200 лева, и двете ги получих. Така че, можеш да поръчаш, ако си сигурна за размерите, ако не си, пиши ми за да видим какви неща поръчваш и кой размер е най-подходящ, поне за нещата, които съм наясно, ще съдействам.

 33. Нина казва:

  Благодаря ти за светкавичния отговор. Първо да ти кажа, че сайта ти е чудесен и много полезен. ;) Успокоих се и ще направя поръчката така, както мислех отначало. Поръчах за мъника си гащеризонче, палтенце и „космонавт“, а от друга мама с малко по-голям от моя малък мъж се ориентирах в размерите и реших да му поръчам дрешките за 86/2 годинки.
  За съжаление и аз се изкуших да поръчам нещо и за себе си :D
  Исках да попитам също, понеже визата в момента ми е празна, а ако направя поръчката сега, с колко време разполагам да я напълня…предполагам в рамките на този ден?

 34. Милена казва:

  Съветвам те, щом ти е 1-ва поръчка, да си поръчаш някоя от промоциите за нов клиент, като машина за печене на хляб за 10 евро, вместо за 65 или прахосмукачка за 8 евро. Ето тук можеш да ги видиш: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute_referent
  След 1-ва поръчка е много малка вероятността да ти се хване кода за намаление.
  А визата трябва да е пълна преди поръчката. Затова отиди в 1-вия клон на банката от която ти е картата и я захрани. Така след 1 час можеш да пуснеш поръчка. Иначе ще ти отнеме около 24 часа за да са налични парите по сметката ти.

 35. Нина казва:

  Оки, мерси много за информацията!

 36. Мария казва:

  Здравейте, може ли да ми кажете какво да направя, поръчах си малко дрешки на 25.06 и до днес нямам известие нито от пощата нито от митница, да ходя ли аз да проверя или да пиша мейли в сайта, дайте ми съвет. Благодаря Ви предварително.

 37. Милена казва:

  Провери в митницата и в пощенския клон. И ако няма нищо, пиши на ларедут, ето тук има информация за шаблонни писма и адреса, на който да пишеш. Срока е 7 седмици, така че, би трябвало да им пишеш, ако ги няма на митница. И те ще проследят къде е пратката ти.

 38. Мария казва:

  Благодаря ти, сега проверих в митница нямам пратка, ще видя и в пощенския клон и там ако няма ще им пиша.

 39. Здравейте!На 09,05,2009г. поръчах от La Redoute,но преди няколко седмици ми излезе съобщение „Retour du colis“ и „REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE“!До колкото разбирам явно пратката е върната или нещо такова!Писах им вече два пъти и никакъв отговор!Не съм получавала и известия от пощата въобще нищо,а това вече си е доста време,а и парите са изтеглени!Моля,ако някой е имал подобен проблем да ми каже как го е разрешил!Благодаря!

 40. Милена казва:

  Когато дадена пратка не бъде потърсена повече от месец я връщат на адреса на изпращача. Причини, да не се получи известие са много една от тях е нашите пощи, неправилно разчитане на адреса и т.н.
  Когато в профила си получите съобщение, че са Ви издали чек, трябва да им пишете на контактната форма. Да обясните какво се е случило, да си проверите адресните данни, които сте посочили и да изчакате да пристигне чека по пощата.
  Тъй като не е изгодно осребряването на чек в България, особено за по-малки суми, пишете, че искате да Ви издадат ваучер за същата стойност – може да използвате шаблонните мейли от посочения линк. Така, след като те получат чека обратно, ще Ви издадат ваучер, с който ще може да пуснете нова поръчка и да Ви се приспадне сумата, която ларедут има да Ви връща.

 41. Нелина казва:

  Направих поръчка в Ла Редут за гр. Видин на 03.08.2008 г. и на 14.08.2008 г. я получих в Видин в Централна поща без никакви допълнителни такси и т.н. Хората са изключително коректни. Изпратиха ми промо код с подарък! Сега очаквам втората поръчка от 11.08.09 с подаръка ,но си мисля ,че ще се забави повече- до 2 кг. се води пакет и пътува с самолет ,а над 2 кг. е колет и може да се забави повече с влака…Иначе обещават до 18 дни и както сочат фактите се вписват в тях!!!!!!!!

 42. Нина казва:

  Здрасти Милена!
  Пуснах поръчка на 17.08. и същия ден парите от картата са ми били изтеглени, но все още нямам известие от пощата, два пъти проверявам, както районната, така и централната поща в Пловдив, а също и митницата на „Иван Вазов“. Дали да се притеснявам? Или още е рано да е пристигнала пратката?

 43. Милена казва:

  Нина, стандартния срок за доставка е 7 седмици. Нямаш причина за притеснения. Обикновенно за около 3-4 седмици идва доставката, така че, сега сме едва началото на септември и има време, преди да започнеш притеснения.

 44. Нина казва:

  Здравей Милена!
  Случвало ли ти се е да чакаш пратка месец и половина? Трябва ли да им пиша?

 45. Милена казва:

  Нина, имало е такъв случай, но това беше януарското намаление, и като цяло, забавянето беше около 2 месеца. Пратките стандартно сега си пристигат за около 3 седмици.
  По-добре им пиши. Но преди това виж, дали не ти е отказана поръчката.
  П.П. Да не си поръчвала машината за хляб случайно?

 46. Нина казва:

  Не, не съм поръчвала такова нещо…поръчката ми е един минижуп и две бебешки гащеризончета. В suivre mes commandes ми изписва a domicile… от както съм направила поръчката всяка седмица съм проверявала в пощата и в митницата, като пропуснах само тази, която сега свършва. Известие от същите не съм получавала на адреса си. В пощата ми пристигат разни писма от тях, но доколкото разбирам са разни оферти и май няколко промо кода.
  Моля те, покажи ми коя контактна форма за връзка с тях да използвам.
  Благодаря предварително!

 47. Милена казва:

  Ето тук ще намериш контактната форма: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact и шаблонни писма.

 48. Нина казва:

  Здравей,
  на кой адрес точно да пратя писмото си, че не можах да се ориентирам.
  Благодаря отново!

 49. Милена казва:

  Нина,това не е е-мейл адрес, а е контактна форма: http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&category=1&subCategory=1

 50. Нина казва:

  Оправих се, мерси, но отговора не ми хареса, изпратили са я на 18/08/…..някой май се е облажил, мамка му!

 51. Теди казва:

  Здравей,Милена! Искам да те попитам за колетите до 2 кг. -колко време се съхраняват в пощите .

 52. Милена казва:

  Теди, мисля че до 1 месец. След това ги връщат на подателя.

 53. Теди казва:

  Блатодаря!!!

 54. trudi казва:

  Здравейте Милена, моля да ми обясните при направена поръчка на 5.10.09, днес получих в пощата 1 пакет в който се оказа единствено 1 продукт от поръчката, а за другите нямаше нищо. Цялата заявка според това, което до момента съм чела очаквах да я получа в митницата, защото е над 2 кг. Явно по някаква схема разделят поръчката на повече части, това типично ли е за тази фирма или аз някъде не съм посочила коректно в заявката.

 55. Милена казва:

  trudi, какво си поръчала ако не е тайна? Машината за хляб може би?
  Или какъв промо код си ползвала?
  За такива случаи съм чувала, когато е поръчана техника.
  Но разбира се, ако поясниш повече, мога да съм по-полезна.
  Освен това, провери си в Suivre mes commandes -> Mes Remboursemet дали нямаш отказани продукти.

 56. Marieta казва:

  Здравей Милена,
  Тоза адрес достатъчен ли е за да пристигне пратката в пощенския клон на гр. Етрополе?

  Marieta TSOLOVA
  MALKA BABA 8
  2180
  ETROPOLE
  BULGARIE

 57. Милена казва:

  Marieta, опиши адреса по-подробно:
  ulica Malka baba nomer 8

 58. русалка казва:

  Моля да ми кажеш ако знаеш-поръчах детска кухня,доиде подаръка към нея яно не и тя-това проблем ли е

 59. Румен казва:

  Здравей Миленце,Харесах си едни маратонки.Следният въпрос – Имам VISA ELECTRON ДСК – Кога ще трябва да въведа номера на картата (преди да вкарам стоката в кошницата,или след като я вкарам и дам за начин на плащане и тогава)?И още един въпрос от гр.Разград съм на 70 км от Русе,от къде ще трябва да си взема поръчката,от пощата в Разград ли … или от еинд от изброените градове по – горе(София,Пловдив,Варна,Хасково и Стара Загора)???Благодаря ти Предварително

 60. Милена казва:

  Номера на картата се въвежда на 3-та стъпка от поръчката, т.е. след като си избрал продуктите и си въвел промокод. Подробности за пускането на поръчка можеш да прочетеш тук: http://www.momentofpeace.net/2009/order-la-redoute-4steps

  Пратката ще си я вземеш от районната пощенска станция. Няма да се налага да ходиш в друг град :)

 61. Румен казва:

  Благодаря ти за Бързият отговор.++++++++
  Поздрави

 62. Kiki казва:

  Здравейте!Някой поръчвал ле е за Коледа? Аз поръчах на 15.12.2009г. но сигурно няма да зарадвам сина си за Коледа.За колко време пристигат на такива празници,иначе ми взеха 6.95 за доставка и 9.50 неразбрах за какво!Лятото доставката ми пристигна за 7 дни,а сега….?

 63. Милена казва:

  Kiki, поръчвах последно на 8-ми декември. Чакам общо 8 поръчки от ларедут от 1-ви до 8-ми декември. Напоследък пристигат по-бавно, така че е добре да се подсигуриш с някой друг подарък.
  Доставка са ти взели, защото не си приложила подходящ код за безплатна доставка, или изобщо не си ползвала.
  Сумата 9,50 евро е такса опаковка/обработка, която е 7% от стойността на поръчката ти (без доставката). Поръчката ти вероятно е около 135,71 евро, която обаче ако беше разделила на части, както съм описала в публикацията „Как да прилагаме кодовете ефективно“, щеше да е доста по-малка (освен ако не си поръчвала само стоки от Les Aubaines и новата колекция).

 64. ral казва:

  Здравей Милена,
  предполагам, че моята поръчка е над 2 кг и ще пристигне в митницата в София. Това, което ме озадачава е, че справки се правят само на място, а в същото време може да се достави и у дома. Доставката се поръчва по тел. или?
  За много години!

 65. Милена казва:

  Честита нова година и много здраве, успехи и щастие!
  ral, справки не могат да се правят по телефона, тъй като таксата за да ти направят справка е 1,15 лева. Но можеш да си поръчаш доставка, когато получиш известието от митница и им се обадиш, за да заявиш доставката.
  Ако обаче предполагаш, че пратката ти е пристигнала, пиши ми на контактната форма детайли за името ти и адрес на доставка, имам познати в митницата и могат да ми направят справка и по телефона.

 66. ral казва:

  Мерси много.
  Ако получа известие ( че малко се съмнявам ), ще се възползвам :)

 67. Neli Jeleva казва:

  Здравейте,
  току що направих поръчка за първи път и се интересувам на кой адрес ще дойде поръчката и как ще разбера?
  Благодаря предварително.

 68. Милена казва:

  Нели, пратката ще я получиш или в пощата или в митницата. А адреса на който ще получиш известие за пратката, е този, който си въвела при регистрация.

 69. Neli Jeleva казва:

  Благодаря Миленка за бързия отговор.

 70. Таня казва:

  За Каблешково,обл.Бургас доставката пристигна за 10 дена.Платих 0.80 лв в пощата.Нямам представа за какво.И други пратки съм имала от други държави-също плащам 0.80 лв.

 71. Таня казва:

  Искам да добавя,че пакетите бяха малки.За големи пакети все още нямам информация.По принцип правя малки пакети. ;-)

 72. Fifi казва:

  Не можах да намеря има ли форум тука да си лафим по Интернетски :)

 73. Милена казва:

  Фифи, няма форум, това е блог, и винаги, ако се интересуваш от конкретна тема, която е публикувана, можеш да оставиш коментар.

 74. Tomilena казва:

  поръчах 2 а панталона на 8 януари,а пък парите от сметката са излезли на 21 януари,много страно…

 75. Милена казва:

  Да, по-късно ги обработват, претоварени са. На мен още ми стоят блокирани, вече 2-ра седмица някой от поръчките още не са подготвени.

 76. Рали казва:

  Здравейте, направих 5 поръчки на 09.01, 10.01, 16.01 и 17.01 и все още нямам никакво известие. В профила ми в suivre mes commandes стоят със статус en cours de preparation – в подготовка / превод google/. Означава ли, че все още не са изпратени? По Коледа правих поръчка, която дойде за 10 дни.

 77. Милена казва:

  Рали, всичко е наред. Може и да не са изпратени все още, но това никой няма как да го разбере. Този статус не се променя дори след като получиш поръчката.
  По коледа идваха по-бързо, но сега заради намаленията е по-бавно.
  Може да се забави и повече от месец.

 78. Рали казва:

  Благодаря за отговора и поздравления за сайта! Без стъпките описани тук и твоите уверени отговори, сигурно никога нямаше да поръчам. Поздрави!

 79. Таня Добрева казва:

  Милена,Здравей! Искам да питам от къде да си намеря референтни номера,от каталога ли?

 80. Милена казва:

  Благодаря Рали :) , радвам се, че си доволна и се надявам и поръчките ти да пристигнат бързо.

  Таня, референтни номера можеш да намериш в каталозите им, но хартиени не се доставят до България. Ако намериш нужните от електрнония вариант, може с тях. Но имай предвид, че много голяма част от продуктите са изчерпани вече. Може би за някакви минути ги пускат като налични и после пак са изчерпани.
  Чесно казано, така и не съм попадала на вече изчерпани продукти, макар и с референтни, които за малко се появяват.
  Но като цяло, вече започнах да пазарувам от новата колекция и не съм опитвала последната седмица.

 81. Таня Добрева казва:

  Благодаря ти за отговора.Много си мила.

 82. Мими казва:

  Здравейте,на 11.01.10 направих първата си поръчка от Ла Редут.Парите от сметката са изтеглени, а все още пратката не е пристигнала.Мога ли да направя запитване към Ла Редут. Нормално ли е такова забавяне? Благодаря!
  Интересува ме какви са тези референтни номера, за които става въпрос по-нагоре.

 83. Милена казва:

  Мими, много е рано за запитване. Чакам поръчка от 6-ти, още не е дошла.
  По намаленията може и 2 месеца да се забавят.
  Референтните за които говорят, са за стоки, които се появяват за 10 минути и после изчезват. Не съм уцелвала момент, в който са налични, затова не съм е опитвала да ги събера.

 84. bibonti казва:

  Здравейте, направих поръчка на 25.01.2010, все още не съм я получила, знам че по принцип поръчките винаги ми пристигат на 3-тата 4-тата седмица, в очакване съм. Но пък по случайност имах проблеми с смс-ите които получавам поради извършена транзакция и ми се наложи да отида до банката и разбрах, че изобщо не е извършена транзакция към ларедуте. До сега не съм имала проблеми с ларедут, но се чудя дали е възможно изобщо да не се обработи поръчката и нищо да не ми пратят. Чудя се дали да я чакам :( Имам си електронната фактура, че е потвърдена поръчката.
  Ако някой му се е случвало нещо подобно .. моля пишете….

 85. Milena Drenovska казва:

  bibonti, поръчките се обработват по-бавно заради намаленията. На мен ми изтеглиха след 2 седмици парите. Вероятно вече не са били блокирани, но ги остави налични, и когато дойде ред на твоята поръчка да я подготвят, че ги изтеглят.

 86. Мими казва:

  Здравей Милена, аз имам следния въпрос : какво означава Commande и Colis.И мога ли с един от тези номера и кой от двата да направя справка в отдел Международни пратки, дали са пристигнали моите пакети. Предварително ти благодаря.

 87. Милена казва:

  Commande е номер на поръчка, Colis е пратката. Ако успееш да провериш, сподели после моля те.

 88. Таня казва:

  Здравейте.Искам да се похваля,че получих поръчката си от 09.01.2010.Сега очаквам следващата от 29.01.На всички искам да кажа,че е нужно търпение.Все пак не поръчваме само ние,нали? :-)

 89. марина казва:

  Здравейте,
  аз също имам проблем с моята поръчка.Направих я на 18.01.2010 и още не е дошла.Почнах да се чудя много къде е проблема, писах на ларедут но ми пращат от готовите е-майли от типа „ще ви отговорим скоро“ но това не се случва.Исках да разбера дали изобщо е пратена поръчката ми и кога.

  И всъшност да ви кажа какво разбрах (макар че може и вие вече да сте го разбрали) … ходих почти всеки ден до пощата да проверявам за известие или за пратка но нищо.След което ми казаха да отида до митницата да направя справка дали изобщо е минавала такава на мое име.От там пък ми казаха, че от 25.01.2010 вече всички пратки идващи от европейския съюз и особено от Франция се препращат директно към районните пощи независимо от теглото и изобщо нямало смисъл да проверявам при тях. И сега какво ми остава да чакам, но поне се успокоявам че не чакам само аз, защото си мислех вече че пратката ми се е загубила.

 90. Magi казва:

  здравеите.аз съм от гр.Разлог пуснала съм поръчката на 6 фев и още я няма не знам дали има доставка до тук.от каде да си търся колета не знам колко тежи каде има митница и.т.н не сам запозната.Бихте ли ми помогнали.за парви пат поръчвам имам известие от банката имам потварждение от саита

 91. Милена казва:

  Маги, ние чакаме поръчки от началото на януари все още :) А ти за февруарска се притесняваш. Спокойно, след месец ще дойде :)
  Всички пратки се получават вече от пощата, не се ходи в митници.

 92. Лили казва:

  Привет! Моля за помощ! Имам поръчка 7.01.2010 г., проверих в пощенския клон и няма нищо. Но днес установих, че не съм написала номера на блока, в който живея. Знаете ли какво се прави в такъв случай?
  Предварително Благодаря.

 93. Нели казва:

  Момичета, направих поръчка на 20.01.2010 год. и не получих потвърждение от Ла редут, но са си прибрали парите! Още не са ми я доставили!? Колко още да чакам и затова ,че си принтирах поръчката още веднага ли , не ми пратиха потвърждение по Имейла?!

 94. Милена казва:

  @марина, така е, пратките вече се взимат само от пощенските станции. Можело е да е дошла по-рано и е добре, че си проверила, за да не се окаже, че е от ранно пристигналите и е там. Но имай предвид, че чакам поръчки от 15-ти януари и още ги няма и дори не се притеснявам, защото знам, че е нормално за това време на годината. Ще дойде, имай търпение.
  Лили, тогава проверявай всяка седмица, или по няколко пъти, дали не е там. Накарай ги в пощата да проверят, дали нямаш получена пратка но и малък пакет и колет от по-ранна дата, не само от предишния ден.
  Другото което можеш да направиш, е да провериш за всеки случай в митница, да не би да е пристигнала преди 25-ти и да е била там. Но ако е била там и са минали 20 дни, вече е върната във Франция.
  @Нели, има ли я отразена в suivre mes commandes? Ако е там, всичко е наред и чакай спокойно. До месец ще дойде. Понякога не се получават потвърдителните е-мейли.

 95. марина казва:

  а аз се чудя тогава, защо вече се получават пратки направени през февруари. А нашите ги няма.Все едно са тръгнали да пращат от зад-напред.
  Моя братовчедка си получи пратките които направи този месец а по предните ги няма.Странно каква е тази система.Но ще чакаме :-)

 96. Таня казва:

  Бавят се поръчките от зимната разпродажба.Тези от новия каталог пристигат по-бързо.

 97. марина казва:

  :-) аз днес мога да се похваля само че получих писмо отговор от тях, че поради претовареност са забавили пратката ми и е пратена на 8 февруари.
  Скоро трябва да пристигне.

 98. Магдалена казва:

  Получила съм писмо от la redoute за потвърждаване на поръчката ми, но никъде не откривам номера на поръчката. Къде бих могла да го видя? И все още нищо не ми е доставено от февруари месец :(

 99. Таня казва:

  @Магдалена,провери в „Suivre mes commandes“.Там трябва да ти е поръчката.

 100. Магдалена казва:

  поръчката ми е там но никаде не виждам каде е номера на поръчката защото се опитвам да им пиша а там ми търсат номер още не ми е дошла а е от 6 февруари изтеглили са ми парите и не знам какво да правя

 101. Милена казва:

  Маги, над таблицата с продуктите пише: commande No:…
  Но ако им пишеш за поръчка от 6-ти февруари, няма да ти отговорят скоро. Аз чакам поръчки от 28-ми януари.

 102. Магдалена казва:

  Благодаря за което

 103. buburina казва:

  здравейте, виждам че всички сме със сходни проблеми и все пак исках да ви попитам. направих поръчка с безплатна доставна на 24.01. и все още я чакам. не бих била толкова притеснена, но миналата седмица получих друга поръчка, която бях пуснала на 26.02. т.е. втората поръчка дойде за 10 дни, а първата се бави вече 50. исках да им пиша, но не открих как. моля за помощ. парите за липсващата поръчка са дръпнати още януари, а статуса и в сайта е че е в процес на подготовка, но това не го вземам за чиста монета, тъй като и тази която е вече при мен се води в подготовка :) . мерси предварително.

 104. Милена казва:

  @buburina, май всички страдаме от проблема на намаленията :(
  Чакам поръчка от 28-ми януари и много се притеснявам вече. Другите пристигнаха, тази я няма. Можеш да им пишеш на контактната форма, ето тук има подробности: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact

 105. buburina казва:

  днес си получих пратката :) явно наистина е имало забавяне при тях. това ми и писаха в отговор на запитването. доста бързо получих е-мейл между другото. успех на чакащите.

 106. meli казва:

  zdr moje li nqkoy da mi dade informaciq otnosno pori4kite za kolko vreme pristigat v bg .napravih pori4ka na 11.03.2010 g vse o6e ne sim q polu4ila kado adres dadoh doma6niq.pra6tam za koy li pit pismo kim la redute no nikakiv otgovor .ot kade da potirsq pori4kata si .ao nqkoy mi dade informaciq 6te bida mnogo blagodarna.

 107. Vessi казва:

  Здравейте,
  и мен ме вълнува получаването на поръчка. Престраших се и направих първата си поръчка на 05/05/2010. Мислех, че по правилото на новака ще ми провърви и ще ме изненада пристигането й, но не. Още я чакам. Получих потвърждение на е-поща. На 11/05/2010 са си взели парите от картата ми. Изчетох мненията, разбирам, че има още време.
  Поръчала съм 6 артикула, дрехи от намаления. Дали затова се бави?
  Проверявам в пощенския клон, който съм дала в адреса, но нищо. Веднъж една от служителките там ми каза, че не трябвало да давам този пощенски код, защото клона бил малък. Трябвало да напиша друг, в който имало колетна служба (говоря за София). Дали заради това може да има нещо проблем?
  А наистина ли вече не може да се търси в Митницата и ги препращат по пощите? Това дали важи за София?
  Пишете, моля ви, ако все пак някой може да даде съвет.
  Ето сега има намаления, много ме сърбят ръцете да си направя още поръчки, но си казах, че ще изчакам да дойде тази, като за първи път, и тогава… ;(((

  • Милена казва:

   Веси, по принцип стандартния срок е 7 седмици. Имай предвид, че покрай изригналия вулкан доста пратки се забавиха. Все още не са минали 7-те седмици и не мисля че трябва да се притесняваш. Все пак, добре е да изчакаш да получиш пратката, за да си сигурна, че адреса на получаване е правилно въведен от франсетата. Иначе можеш да им пишеш и да проследят какво се случва с пратката ти. Но практиката им е, да не проверяват, преди 7-мата седмица.
   Вече в никой град не се получават на митница, всичко идва в пощата.
   Още нещо, провери си в suivre mes commandes -> mes rembourcement дали нямаш табличка. Ако имаш, пиши пак, какво има в нея.

   • Vessi казва:

    Здравей Милена,
    благодаря за бързия отговор!
    В mes rembourcement нямам табличка. Пише, че нямам отказан артикул. А в suivre mes commandes е табличката с поръчките, пише доставка – до дома. Всичко е както сте го описали в поста.
    Предполагам, че ще дойде, както при всички, но за пръв път го правя и е голяма тръпка това чакане ;) ))

    • Rene казва:

     здравей милена,
     имам следният проблем : поръчка от 19.04 която така и не дойде.Днес, за моя изненада в акаунта ми видях че поръчката е върната на 01.06 и ми е изпратен чек! На мейла ми не съм получила нищо !
     Аз съм попълнила подробен адрес в акаунта си и два пъти проверих лично за пратката в пощ.клон който съм посочила в адреса.известие не е идвало.
     Въпросът ми е : ако причината за недоставяне е неточен адрес написан от ла редут как и дали ще си получа поне чека .
     Благодаря!

     • Милена казва:

      Пиши им, и им обясни, че адреса който са разпечатали не е коректен и затова не си получила пратката. и затова искаш възстановяване на сумата с ваучер, чийто номер да ти пратят по мейла, защото и него няма да го получиш.

    • Vessi казва:

     Здравей Милена,
     днес си взех поръчката. Писах на франсетата и те доста бързо ми отговориха, че на 06/05 са ми изпратили поръчката. Ходих пак до пощенския клон и се оказа, че на 12/06 са получили пратката ми. Обаче имало проблем с адреса. Липсваше името на квартала, а аз все проверявах адреса, който съм дала и го бях написала. Въпроса ми е на кой ред да напиша квартала. Аз съм го написала на този: N° d’appartement, Etage, Escalier, ама сега виждам, че другите са отбелязани със звездичка, т.е. са задължителни, а този е без. Явно са решили, че не е важно ;) ). Е, важното е, че вече е при мен. Доволна съм, само една дреха не ми става, другите са супер!

 108. ЕЛЕНА казва:

  Здрвей Милена, имам пусната поръчка на 14.04.2010, не получих нищо до днес. Незнам дали трябва да се разходя до пощенския клон, след като неса ми пратили бележка?! Сега реших да вляза в профила ми в Ларедут, блязох в suivre mes commandes, а там пише Nous avons bien reçu votre commande du 23/05/2010. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. Нищо неразбирам вече, моля да ми помогнете

 109. Веси казва:

  Здравей Милена,
  благодарение на твоя сайт си направих регистрация и успешно пуснах първата си поръчка :) .Сега ми остава да чакам и да се надявам, че съм уцелила размерите си.

  • Milena Drenovska казва:

   Веси, уцелила ли си размерите? Доволна ли си ?

   • Веси казва:

    Получих поръчката преди две седмици и останах приятно изненадана- всички ми стават,а също така- много ми харесват.Но като отидох да си внеса парите по кредитната карта се оказа,че нямам гратисен период без лихва и ми беше начислена вече, така че малко се оскъпиха допълнително + таксата за доставка тъй като не намерих код за безплатна доставка.Въпреки всичко съм много доволна и за в бъдеще мисля пак да пусна поръчка.

    • Милена казва:

     Веси, радвам се, че си доволна. Един съвет, извади си дебитна карта виза електрон (най-добре от ПИБ, но все пак ти си решаваш) и пазарувай с нея.

     • Веси казва:

      Благодаря за съвета, аз имам такава карта, но не съм обърнала внимание, че може и с нея.

 110. Mariq казва:

  Zdravei Milena :)
  Mnogo se izku6avam da pusna poru4ka no se strahuvam vse si mislq 4e sum 4ovek bez kasmet i nqma da mi pristigne!Do sega dr 4ovek mi e poru4val ne6ta i vsi4ko e pristigalo,no az se strahuvam!Iskam da popitam tai kato jiveq v maluk grad v raiona na gr Xaskovo ako pusna poru4ka ot kude trqbva da e vzema ? I vse pak 6te mi e parva poru4ka 4udq se dali da ne e s nqkolko dre6ki za d aprobvam dali 6te pristigne ? Kakvo da pravq?Blagodarq predvaritelno
  I o6te ne6ty moje li da izpolzvam promo kod na parvata poru4ka :)
  I ako moje kude da go vaveda?Mnogo 6te sum ti blagodarna ako mi otgovori6 :)

 111. Mariq казва:

  I o6te ne6ty moje li da izpolzvam promo kod na parvata poru4ka :)

 112. Mariq казва:

  I ako moje kude da go vaveda?Mnogo 6te sum ti blagodarna ako mi otgovori6 :)

 113. ivailo казва:

  аз съм от кюстендил и бих изкал да попитам ако поръчам около десетина тениски как ще ги получа дали ще трядва да ходя да си ги взимам някада или направо ще ми пристигнат на посочения адрес???!?!?!

  • Милена казва:

   Ще си я получиш в пощенския клон. Пратките от европейския съюз вече и над 2 кг. се взимат от пощенския клон, който си попълнил като адрес при регистрация.

 114. ivailo казва:

  Блягодаря

 115. meliz казва:

  zdr napravih pori4ka oste mart mesec do momenta ne sim polu4avala stokata koqto iskah.nyakoy da me konsultira s ne6to.napisah pismo kim tyah te ne mi otgovoriha.imali posrednik 4res kogoto da pori4am stoka ot laredute.

  • Милена казва:

   Няма такова нещо. Всеки може да си поръча сам. А това, че не си я получила, е защото е стояла в пощата 20 дни и са я върнали във Франция. Причината да не знаеш, че е била в пощата, е че вероятно не си получила известие.

 116. Maria Dulgerova казва:

  Здравейте и аз направих поръчка на 31.08.10 г и все още я няма може ли някой да ми каже какво да правя ако не я получа.

 117. Михаела Михайлова казва:

  Здравейте,поръчах си някой неща от ларедут ,но съм от плевен ,а не видях по-горе в сайта от къде да си ги взема.Може ли някой да ми помогне и да ми каже къде да си ги търся?Благодаря ви предварително..

 118. Михаела Михайлова казва:

  Здравейте,на някой случвало ли му се е да бъдат изтеглени повече пари от картата му за дадена поръчка?И как се разбира кога и колко е изтеглено?Благодаря предварително. Приятен ден

  • Таня казва:

   Можеш да поискаш извлечение по сметката ти от твоята банка.Едва ли от La Redoute ще са ти изтеглили повече пари,от колкото ти е била поръчката.Да не би да има някой друг „консуматор“? :-)

   • Михаела Михайлова казва:

    Не не не ми се е случвало,аз все още чакам да ми дойде първата поръчка от ларедут ,просто питах от любопитство.Че в това време всеки гледа да те излъже с нещо и затова се интересувах.Благодаря все пак зя атгавара

 119. Михаела Михайлова казва:

  Здравейте.Направих поръчка от ларедут на 11.10. ,мисля че са изтеглили пари от картата ми,но днес получавам писмо за някаква дебитна нота.И че дължа пари на ларедут.Някой ще ми каже ли какво става?Ще я има ли поръчката ми,няма ли.Уж са изтеглили пари а после не е платено.Няма вариант да няма пари в картата ми,има достатъчно.И от къде мога да проверя дали и колко пари са изтеглили от картата ми?Благодаря ви…

  • Милена казва:

   Михаела, а на каква стойност беше поръчката ти?
   Ето тук има информация, какво е дебитна нота: http://www.momentofpeace.net/2010/debitna-nota-laredoute

   • Михаела Михайлова казва:

    ами 30 евро.Но се комбинирах с една приятелка и сме поръчали три еднакви панталона ,но различни размери и цвят.Може и това да е грешката,но пък поръчката ми беше приета и парите са взети

    • Милена казва:

     Много странно, другия вариант е, един от панталоните да е наличен и само него да ти изпращат. Ако той е под 10 евро, ти издават дебитна нота.
     Колкото до парите, те не с изтеглени а само блокирани! След период от 2 до 5 седмици, зависи от банката и типа карта, ще ти освободят парите автоматично.

     • Михаела Михайлова казва:

      Е значи че аз като отида в пощата ще си пратя панталона на ръка там,а парите от картата ще си останат така ли?Но дори и така пак не е под 10 евро защото единия панталон беше около 13 евро.Ще отида днес до пощата и ще проверя дали е дошло нещо.Странна работа.Благодаря ти Миленче!

 120. Милена казва:

  Наистина е странно. Но не се знае кой панталон е пуснат. Ако другите са били под 10 евро, може да е някой от тях.
  Освен това, пари в пощата не се плащат, а пратките от няколко дни пристигат по DHL. Но все пк провери, може да е там!
  И най-добре им пиши, да ги питаш.

 121. Михаела Михайлова казва:

  Изобщо не знам къде и на какъв език да им пиша.Нямах представа че ще е толкова сложно с тази поръчка.А що се отнася до панталоните за 3 от един и същ модел но различни по цвят и размер.Два за мен и един за приятелката ми.И трите са за по около 13 евро.

 122. Валентина казва:

  здравейте,пазарувам от ларедут от 3-4г. с една и съща карта БИЗА ЕЛЕКТРОН на ПИБ и не съм имала проблем.На 21.10. пуснах с код 25/39,БД и подарък 2 поръчки като предварително си внесох опр. сума, т.като тази карта я изп. само за ларедут. С първата поръчка няма проблем утре ще е при мен с ДЧЛ. При нея на 3-та стъпка ми отказаха единия артикул, на 4-та фацтурираха останалите два по намалените цени, въпреки че би следвало след като ми еотказан артикул нямам 39еврро и кодът да не важи. И понече за тази поръчка няма данни в ДЧЛ реших да проверя на банкомат и с учудване установих наличност -11.20.Та въпросът ми е – възможно ли е да са ми хванали 2-та артикула по реалните цени след като съм потвърдила за плащане 19 евро а те са 27 евро по реални цени./защото смятам ,смятам и така излиза/. А и какво значи -11.20 че дължа на ПИБ 11.20 и как може след като картата ми е дебитна и няма овърдрафт

  • Валентина казва:

   Сега видях че съм сбъркала.С първата няма проблем. С втората е проблема.

  • Eva казва:

   Здравейте,
   Да, възможно е да не признаят кода и да сте платили пълната сума на артикулите. Също така (макар и рядко) е възможно дебитна карта да излезе на минус. Съветвам Ви да пишете на Ларедут в контактната им форма в сайта с въпрос за текущия статус на поръчката, която Ви притеснява.

   • valentina казва:

    Получих проблемната поръчка и фактурата която дойде заедно с нея отново е за 12 евро както и тази в самия сайт/т.е.2-та артикула намалени/. утре ще отида до банката да видя за какво става въпрос с тези -11.20лв.Защото има и един друг вариант ако са ми хванали и отказания артикул пак трябва в картата да са ми останали точно към 11лв.,както и ако са ми хванали 2-та по по-високи цени пък съм пак около -11лв. То вече каквото и да е, е станало – получих нещата няма и да им пиша, но поне да знам какво е станало – за пръв път ми се случва такова нещо, даже досега винаги веднага са ми теглили парите, не са ги блокирали та сега се чудя дали не са само блокирани. Знам ли -голям туин пийкс се получи

 123. Вики казва:

  Здравей, Милена.
  има направени две поръчки /за първи път пускам/ Когато си проверих статуса на паръчката -там не пишеше нищо. А в графата Détails de ma commande -пише това: за 1 поръчка от 36.01 евро Détail et suivi de livraison + justificatif d’achat disponible; а на 2-та поръчка от 6.53 евро-Détail et suivi de livraison. /голяма глупост съм направила-забравих;че са рискови поръчките под 10 евро/. Въпросът ми е: какво означава това което ми изписва и защо не пише нищо за статуса?Има ли изобщо някакъв шанс да получа тази поръчка от 6.53 евро? Предварително ти благодаря!

 124. poli казва:

  Здравей, Миленче

  мисля че успях да направя първата си поръчка, за което много ти благодаря. Получих и потвърждение на мейла си, надявам се всичко да е наред.
  Сега се чудя няма ли някаква възможност да си проверявам къде ми е поръчката, в кой град и държава, и по принцип как пристигат малките поръчки с DHL или по пощата?

  • Eva казва:

   Не съм Милена, но ще отговоря ;)
   Би трябвало да получите мейл от Ларедут с номер на товарителницата на поръчката, с който номер можете да я проследите тук – http://www.dhl.bg/bg/express/tracking.html

   • Eveto казва:

    Мога ли да променя размер на дреха от вече пусната и платена поръчка.

   • poli казва:

    Здравей, Ева
    Благодаря ти за отговора, опитах да си проверя поръчката от линка който ми изпрати, но няма информация за поръчката ми. Аз я пуснах на 13.01.2011 да не би да има някакъв срок за сортиране и паковка?

    • Eva казва:

     Вероятно си чела тази статия, но аз ще дам линка – http://www.momentofpeace.net/2010/dostavka-laredut-dhl

     По принцип изпращат поръчките до няколко(4-5) дни. Сега, по намаленията и по-рано ги изпращат, до утре би трябвало да можеш вече да я следиш. :)

     • poli казва:

      Ева, много ти благодаря за помощта, успях да си проследя първата поръчка, вече пътува към България. :)
      Сега обаче, т.к. пуснах още една поръчка се опитах да се справя сама, но честно казано ми беше доста трудно. От тук http://zonapromocode.com/ се опитах да избера код за намаление и безплатна доставка, но така и не успях, приложих код от изпратените по мейла от Laredoute, не знам защо не стана?
      Би ли ми помогнала, как и кога мога да прилагам тези кодове 20/50евро и др. Опитах както при бебешките дрешки така и при дамските но уви, нищо не разбирам !

 125. Eva казва:

  Поли, повечето артикули в момента са със знак SOLDES и не могат да се намалят с код, тъй като са доста намалени. Могат да се намаляват артикули от новата пролетна колекция със съответните кодове за нея.
  Ето и малко повече информация как се прилагат кодовете – http://www.momentofpeace.net/2009/prilagane-kodove-efektivno-la-redoute

  • poli казва:

   Благодая ти,
   чета тази статия за втори път :) но явно първия път като не съм имала представа толкова добре за сайта не ми беше толкова ясно, сега ми се изясниха някой неща.
   Сега се сблъсках с други два въпроса:
   За номерата и по точно мъжките – при талия 122 см дават размер 58, дали е така защото в сайта почти няма такива номера, и XL по нашите номера отговаря ли на XL по техните?
   Вторият е – Мога ли да направя поръчка като заявя друг адрес на получаване на пратката, различен от моя, в друга страна / Италия/, и по точно въобще да не ходи до БГ.

   • Eva казва:

    Препоръчвам размер 50 за дънки и 52 за панталони. Блузи – ХХЛ.
    В Италия има местен сайт и не можеш да пращаш от Френския, няма я като опция в списъка с държавите за доставка. ;)

    • Poli казва:

     Много ти Благодаря за експресния отговор, искаш да кажеш че на обиколка талия 122 см отговаря размер 50? А аз се побърках да чета и така и не открих вярното. Отново ти Благодаря!

     • Eva казва:

      Поли, моя мъж е с такава талия и му поръчвам тези размери. Като дънките на се носят на талията, а малко по-надолу. Досега всичко му е точно. Гръдната му също е 120 см.
      Зависи от модела, конкретния артикул и от предпочитанията на човека, но повече от 52 ще са му големи, със сигурност.

 126. Lilia казва:

  Здравейте,
  Направила съм поръчка на 17.01.2011. В описанието на процеса на подготовка и изпращане виждам, че два от артикулите са още на 3-та стъпка, а останалите 15 вече са на 4-та и има приложен документ в PDF формат- мисля, че е фактура, в който двата отделени артикула липсват. Бихте ли ми отговорили дали ще получа всичко, което съм поръчала или тези два артикула са се изчерпали.
  Другият ми въпрос е – датата на фактурата е 24.01. На тази дата ли тръгва колета?

  • Eva казва:

   Двата артикула на 3 стъпка са се изчерпали, преди да бъде фактурирана поръчката. Парите за тях са блокирани, но няма да бъдат изтеглени. Съответно и няма да ги получите.
   По тези намаления поръчките реално тръгват от там 2-3 след като излезе фактурата в пдф формат, или т.н. втория ред в суивито. Тогава вече получавате мейл с тракинг номера за проследяване в сайта на DHL.

 127. Lilia казва:

  Много Ви благодаря за бързия отговор!

 128. poli казва:

  Ева, само да попитам има ли как да разбирам сама кой какъв номер е, вместо да ти досаждам постоянно. Харесах си една блузка а не зная кой номер сам, по БГ сам 38/40. Гръдна – 94см, ханш- 100.

 129. Radi казва:

  Искам да спра да получавам e-mail от Ла Редуте на пощатата ми как да го дезактивирам?

 130. plamenpet81 казва:

  Здравейте.На 20.12.2012г.получих китайски смартфон и сега трябва да му направя рекламация защото не работи и трябва да го върна до Китайците.Значи като го получих вече съм платил веднъж Ддс на сумата която е обявена.Интересува ме понеже сега го връщам защото не работи трябва ли да се плаща нещо допълнително освен транспортните разходи да иде до Китай?

 131. ДЕЯНА казва:

  ЗДРАВЕЙТЕ. ОТ 13,11,2013 ИМАМ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА КЪМ ЛАРЕДУТ. ВЕЧЕ Е 06,01,2014 И ОЩЕ Я НЯМА. ПИСАХ ИМ, НО ТЕ КАЗВАТ ЧЕ Е ИЗПРАТЕНА НА АДРЕСА, КОЙТО СЪМ ПОСОЧИЛА, Т.Е. ФР. АДРЕС, БЪЛГАРСКИЯ ПРЕВОЗВАЧ FR2BG КАЗВА, ЧЕ АКО ПРАТКАТА Е БИЛА НА АДРЕСА СА ЩЕЛИ ДА СА Я ДОКАРАТ ДО БГ. КАКВО ДА ПРАВЯ?

Остави мнение/коментар