Продукти от La Redoute – Избор на продукти от La Redoute

Публикувано в: La Redoute

поръчка от La Redoute

Влизане в акаунт на La Redoute
Close
Влизане в акаунт на La Redoute

Следва най-приятната част – избора на детски дрехи и изобщо, всички продукти от La Redoute. След като сте си направили регистрация в La Redoute, вече може да направите своята първа поръчка. Преди това обаче е необходимо да влезете в акаунта си от Me Connecter. Там въвеждате e-mail и парола.

поръчка в La Redoute
Close
поръчка в La Redoute

Избор на продукти от La Redoute За да разгледате най-изгодните оферти, може да прегледате продуктите от La Redoute подредени по цени, започващи от най-ниската или от най-високата. За целта, изберете от плаващото меню Prix: Du – cher au + cher, както е показано на снимката, за да ги видите по възходящ ред. Така може да разгледате по-лесно детските дрехи с най-ниски цени, както и всички предлагани продукти от онлайн магазина Ла Редут.

поръчка в La Redoute
Close
поръчка в La Redoute

Когато изберете продукт, от която и да е категория, трябва да кликнете върху продукта, за да може да изберете желания размер и опционално цветова гама. Размера се избира от плаващото меню: Ma stature. Ако няма падащо меню за цветове, означава, че има само един десен, какъвто е на снимката. При някой от продуктите, независимо, че сменяте цветовете от плаващото меню, не се сменят на снимката. Това обаче, не означава, че ги няма налични. Имайте предвид, че при промяна на размера и десена, цената може да се промени към по-голяма или по-малка. При избора на детски дрехи е по-лесно, тъй като са вече познати размерите – по години и височината на детето. Повече за размерите на детските дрехи ще намерите в статията Размери на детски дрехи от La Redoute.
След като сте избрали размер и десен, може да добавите продукта в кошницата, като натиснете розовия бутон: Аjouter au panier. Ако искате да поръчате повече от един брой, променете количеството в полето Quantité над бутона Аjouter au panier.

Таблица с размерите
Close
Таблица с размерите

Определяне на размера: Френските размери се различават от българските и е добре винаги да проверите размера на дрехата предварително. За да изберете нужния размер, може да използвайте таблицата с размери от сайта или да проверите във вече преведените на български език размери на дрехи и аксесоари и указания как да определите Вашия размер:
Размери на дамски дрехи от La Redoute
Размери на детски дрехи от La Redoute
Размери на мъжки дрехи и аксесоари от La Redoute

Бутона за добавяне в кошница го няма
Close
Бутона за добавяне в кошница го няма

Ако не виждате бутона за добавяне в кошницата Аjouter au panier, означава, че от избрания размер и десен няма наличен продукт в момента.

Поръчка от La Redoute
Close
Поръчка от La Redoute

След като натиснете бутона за да добавите желания продукт в кошницата, ще излезе поп-ъп прозорец, на който има два бутона. Ако натиснете Continuer mes achats – розовия бутон, ще останете в страницата на последния продукт, който сте добавили в кошницата. За да продължите да пазарувате дрехи от La Redoute, може да използвате бутона BACK на браузъра, така ще се върнете в същата категория, от която сте поръчали последно. По този начин отново ще виждате продуктите във възходящ ред на цените, ако сте го задали предварително от плаващото меню Afficher, обяснено по-горе.
Ако натиснете сивия бутон Terminer ma commande ще отидете директно в кошницата, за да прегледате продуктите в кошницата си.

Изтриване на продукт от кошницата
Close
Изтриване на продукт от кошницата

Изтриване на продукт от кошницата: Може да изтриете продукт от кошницата си, като отметнете квадратчето в дясно, след което натиснете бутона Supprimer (изтривам, махам).

Ако сте приключили с избора на продукти от La Redoute, може да преминете към пускане на поръчка в La Redoute.

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 февруари 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

30 Коментара по "Продукти от La Redoute – Избор на продукти от La Redoute"

 1. dimitrana lesickova казва:

  чудесен сайт за начинаещи като мен,първата ми поръчка е от 12 януари и още я няма,много ми е притеснено

 2. Милена казва:

  Не се притеснявай dimitrana, по големите намаления има по-голямо забавяне от 4 седмици, може да стигне и до 6 седмици. Моите поръчки са пуснати горе долу по същото време, и още не са пристигнали. Имай търпение, ще пристигнат и твоите. Не съм чула до сега за случай, в който на някой да не му е пристигнала доставката от Ла Редут.
  Успех и със следващите поръчки. Скоро ще има още по-нови кодове за намаления и други подробности за улеснение на поръчките от La Redoute.

 3. Mariana казва:

  Здравейте, само искам да кажа, че и моята поръчка още я няма пусната е на 24-ти януари, след това пуснах втора на 26-ти януари и трета на 9-ти февруари, последните две пристигнаха, а първата още не. И аз леко се притеснявам и то не, че няма да са я пуснали от Ла редут, а че нещо в БГ може да се е объркало.

 4. Милена казва:

  Здравей Mariana. Честно казано, и аз започвам да се притеснявам. Дори се замислих, дали да не звънна до митницата, за да проверя дали има пратка на мое име :(
  Или другия вариант е да им пиша другата седмица на Ла Редут, да видя какво става.

 5. елена казва:

  Привет,интересува ме как мога да добавя „приятели“за бонус от 10е?Четох на доста места,но да си призная леко се обърках.

 6. Милена казва:

  Тук можеш да прочетеш как да правиш покана.

 7. деси казва:

  привет и от мен. След дълго умуване как да преместя продукти от една кошница в друга реших да се допитам до вас. Дано да има вариант че………..

 8. Милена казва:

  Деси, поне на мен не ми е известен такъв начин – продукт по продукт …

 9. Жоро казва:

  И аз се притеснявам за моята поръчка от ЛаРедут… Явно в период на промоции се чака ужасно много! Моята поръчка е от 6 Юли и вече втори месец я няма :( Вече се притеснявам, че някой от митницата се е обзавел

 10. Милена казва:

  Жоро, съветвам те да пишеш на ларедут, за неполучена поръчка. Подробности прочети тук: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact , там ще намериш и контактната форма на ларедут.
  Стандартния срок за доставка е 6-7 седмици. Не съм чула по това намаление да е имало такова забавяне. Освен това, погледни си в Suivre mes commandes, дали не са ти отказали поръчката също.
  Ако имаш други въпроси, питай, ще помагаме.

 11. Ива казва:

  Здравейте,снаха ми направи две поръчки,от 13 и 30/09,но още не са пристигнали…. Още повече-писах им на http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact ,но вече мина седмица и повече от писмото,а няма никакъв отговор….. не знам вече какво да ги правя тия франсета….

 12. Milena Drenovska казва:

  Ива, получихте ли автоматичен отговор от Ла Редут, че са Ви получили е-мейла?
  Попълнихте ли в е-мейла тема на писмото? Ако сте пропуснали, най-вероятно няма да Ви отговорят.
  Ако обаче сте направили всичко, пишете им наново, че пишете за 2-ри път. Бавенето на отговора може да се дължи и на това, че проверяват къде се намира пратката. Може пратката автоматично да се е върнала при тях, ако не сте я потърсили 20 дни след пристигането й.
  Преди да Ви отговорят, трябва да проверят, и ако не е върната при тях, дали се е изгубила, за да Ви изпратят формуляр за изгубена поръчка.
  Все пак, пишете им отново!

 13. Ива казва:

  И аз така си помислих,че трябва да им пиша пак:) снаха ми ходи в пощата вече няколко пъти и оттам казват,че не връщат поръчки,но и нейната не е пристигала. Ок,мерси,Милена, ще им пиша пак:)

 14. Милена казва:

  А на митница проверявала ли е? Защото ако пратката е над 2 кг. трябва да пристигне там?

 15. Ива казва:

  Адреса е в Бургас. Проверявала е и оттам са и казали,че ги получават директно в клоновете. Не е като в София май. А да не би да се е объркала..не знам

 16. Ива казва:

  А как да разбера дали колетът е върнат?

 17. Милена казва:

  От ларедут ще ти кажат. От тук не знам да има начин.

 18. Ваня казва:

  Здравейте,
  Начинаеща съм при покупките от Ла редут. Не мога да направя поръчка с размер 9 от детския каталог. Размерите са за 6, 8, 10 годишни. нечетни размери не намирам.

 19. Милена казва:

  Да, няма нечетни размери, защото те се различават от българската номерация.
  И са през по-малко сантиметри. Затова можеш да поръчаш размер, по-голям от ръста който е детето ти.

 20. zvezdelina казва:

  Здравейте,
  начинаеща съм и не мога да се оправя с тези размери .Влязох в таблицата и се определям за 42 номер но една приятелка поръчвала такъв на майка си а тя е едра жена.Мерките са ми гърди 90 талия 76 ханш 100.Благодаря предварително!

 21. Милена казва:

  zvezdelina, таблицата не е много правилна. С тези размери ти си 38/40. Панталон може и 36 да ти стане, но зависи от моделите.

 22. lu4ia казва:

  Здравейте,
  първата си поръчка направих на 7 януари, втората на 8 януари. При проверка днес в банката се оказва, че сумата за първата поръчка е изтеглена, а сумата за втората поръчка – блокирана. Получила съм потвърждаващи e-mail-и от ла редут и за двете поръчки. Нямам отказани поръчки или артикули в „моите команди“. Дали ще получа и двете поръчки?

 23. Милена казва:

  Няма причина да не я получиш. Просто ларедут са по-натоварени в момента, заради голямата зимна разпродажба.

 24. Мими казва:

  Здравей Милена, искам да те попитам за офертата ,която върви в момента на страницата на Ла Редут.Става въпрос за бельо и за сума 1 евро.Би ли ми обяснила това предложение? Пробвах да преведа , но текстът е доста неясен.Благодаря!

 25. Милена казва:

  Мими, предложението е следното. Ако си поръчаш сутиен, на който на снимката му има отбелязано „Le bas a 1 euro“, значи можеш да си поръчаш бикини за едно евро.

 26. марина казва:

  направих първата си поръчка на 27.01.2010г. и още една седмица по-късно. До този момент нищо не съм получила, парите си ги дръпнаха от кредитната карта, а поръчките ги няма.До колко време е нормално да се бавят поръчките?

 27. bibonti казва:

  Здравейте, имам следното питане – преди 2-3 години пращаха каталози, а сега до колкото разбрах трябва да го заявиш, но как точно става и плаща ли се не успях разбера :) Много поръчки съм правила с код, за който е имало безплатен каталог, но така и не съм ги получавала… Бих благодарна ако може Милена или някой друг да ми разясни как стоят нещата с хартиения каталог.

 28. Костадинова казва:

  Здравейте!
  Можете ли да ми кажете за формуляра за изгубена поръчка как ще ми го пратят? От седмица го чакам, но не го получавам на меил-а, да не би по пощата да го пращат?

 29. vidka казва:

  Не мога да отворя секция любими . Натискам бутона до розовото сърце и на следващата стъпка след като си напиша паролата ми пише че има проблем. Къде греша немога да разбера, вече няколко пъти пробвах.

Остави мнение/коментар