Les Aubaines на La Redoute

Публикувано в: La Redoute

Les Aubaines на La RedouteКакво всъщност е Les Aubaines на La Redoute?
Може би много от Вас, които вече са пазарували от La Redoute, са купували стоки и от Les Aubaines (в превод – изгодно пазаруване), или наречените от Българските майки Албанци.

Les Aubaines на La Redoute е отделна част от магазина на La Redoute, в който може да намерите само намалени стоки. С тази разлика, че намаленията стартират от 40% и стигат до 95%, при това целогодишно. Не е нужно да чакате големите намаления в основния магазин La Redoute, за да си поръчвате. Все пак те са само 2 пъти годишно.
Предлаганите споки в Les Aubaines на La Redoute са основно: дамски дрехи, дамско бельо, мъжки дрехи и аксесоари, детски дрехи и спортни стоки. Разбира се, може да намерите и спално бельо, кухненски и домакински принадлежности, аксесоари за декориране на дома, техника и други.

Все пак, Les Aubaines на La Redoute има и някой недостатъци:
1. Повечето промо кодове не работят за стоки от Les Aubaines на La Redoute
2. От кодовете най-лесно се прилагат тези, които са за подаръци, тъй кодовете за намаления не могат да се приложат. Но, комбинираните кодове с намаление, подарък и безплатна доставка се прилагат, като получавате само подаръка.
3. Нямат от всичките размери и цветове, които се предлагат в основния магазин, но ако проверявате по-често, може да попаднете на вашия размер и цвят.

Въпреки недостатъците, да не забравяме какви са предимствата на Les Aubaines на La Redoute:

1. Намаленията са целогодишни
2. Намаленията са по-големи от колкото в основния магазин на La Redoute – до 95%
3. Стоките в основния магазин на La Redoute и Les Aubaines на La Redoute са еднакви, но на по-ниски цени, по едно и също време.
4. В Les Aubaines на La Redoute може да намерите стоки, които вече не се предлагат в La Redoute.
5. Няма нужда да чакате намаленията в основния магазин La Redoute, за да поръчане нещо, което искате да получите сега.
6. Пазарувайки от Les Aubaines на La Redoute, когато няма големи намаления в La Redoute, пратките Ви пристигат по-бързо, отколкото ако ги поръчате по време на големите намаления.

Les Aubaines на La RedouteСлед всички тези предимства, не Ви остава друго, освен да посетите магазина за постоянни намаления Les Aubaines на La Redoute.
За Les Aubaines на La Redoute не Ви е нужна нова регистрация, ако имате вече направена регистрация в La Redoute.
Всички останали тънкости при избора на продукти от La Redoute, са валидни и тук.
Може да пазарувате едновременно от двата магазина, като продуктите Ви се пълнят в една кошница и оформят една поръчка.

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
25 март 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

12 Коментара по "Les Aubaines на La Redoute"

 1. spasimira казва:

  Искам да пазарувам, но незнам как?

 2. Милена казва:

  Здравей Спасимира, за да пазаруваш от Les Aubaines е нужно да се регистрираш в La Redoute, по описания начин в Регистрация в La Redoute. А тук, можеш да намериш тънкости при пазаруването и начин на пускане на поръчка.

 3. Ваня казва:

  Здравейте!Бих искала да получа каталога по пощата но не знам как?Писах им някакъв формуляр но от там ми отговориха че трябва да се задоволя с он лайн каталога им.,А аз го искам на живо.Посъветвайте меМилена какво да правя!

 4. Милена казва:

  Ваня, каталозите вече не се изпращат извън Франция, така че, няма как да го получиш. Ако имаш приятели във Франция, може да помолиш да ти поръчат един и да ти го изпратят те. И аз бих искала да го видя, но уви :(

 5. ДЕСИСЛАВА казва:

  ДНЕС ПОЛУЧИХ ПЪРВАТА СИ ПОРЪЧКА,НО ЕДИН ОТ ПРОДУКТИТЕ ГО НЯМА ПОДЧЕРТАН Е ВЪВ ФАКТУРАТА И СУМАТА Е ПРИСПАДНАТА,НО ОТ КАРТАТА МИ Е ВЗЕТА ПЪРВОНАЧАЛНАТА СУМА,ДАЛИ ЩЕ МИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ИЛИ ЩЕ МИ ПРИСПАДНАТ ОТ СЛЕДВАЩАТА ПОРЪЧКА

 6. Милена казва:

  @ДЕСИСЛАВА, да, изтеглили са ти парите, но продукта междувременно е бил изчерпан и не са ти го пуснали. Пиши им и им кажи, че искаш ваучер, за стойността на липсващия продукт.
  Ще ти пратят ваучер, който ще ползваш при следващата си поръчка, и така,че платиш по-малка сума, за компенсация на това, че са ти изтеглили парите.

 7. Десислава казва:

  А В КОЙ МОМЕНТ ОТ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКАТА СЕ ПОПЪЛВАТ ТЕЗИ ПРОМО КОДОВЕ И ПРОИЗВОЛНО ЛИ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕШ

 8. Милена казва:

  В тази статия е описано кога и къде се попълват промо кодовете.

 9. Нина казва:

  Здравейте. Не мога да се регистрирам, в сектора Contact какво се пише?????

 10. Нина казва:

  всъщност, успях, извинете за спама!

 11. Теа казва:

  Здравейте,
  За първи път поръчвам от La Redoute. За съжаление имам следния проблем. Напълнила съм кошницата с желаните артикули, но когато искам да я валидирам, ме връща обратно в кошницата и не преминава към следващата стъпка, в която да посоча адреса и номерата на картата. Имате ли представа защо се получава така или дали се е случвало вече на някого?

 12. Валя казва:

  Здрасти. Като казваш, че доставката е 6 евро, не смяташ таксата за електронна обработка на стоките, нали? Защото аз поръчвам от там и последния път само таксата ми излезе 16 евро… Правя го автоматично, не разбирам френски :-) )

Остави мнение/коментар