За Moment of Peace

Moment of Peace

Какво ви дава Momentofpeace.net?

В началото, когато преди години създадох блога, не подозирах, че няколко години по-късно хиляди читатели ще се връщат ежедневно на страниците на Momentofpeace.net.
Месеци след създаването му, животът ми се обърна на 180 градуса и ми даде възможност Momentofpeace.net да се превърне не просто в блог за снимки и пътеписи, но нещо много по-значимо.

Превърна се в Блогът за бременност, майчинство и отглеждане на децата.

Сега, Momentofpeace.net е мястото, в което всяка жена намира полезна информация и съвети по проблемите, които съпътстват бременността и отглеждането на децата.
Вдъхновена от красивите мигове на бременността и всичко свързано с нормалното и безпроблемно развитие на плода, споделях с читателите нещата, с които се сблъсквах.
След деветте месеца и появата на малката ми принцеса, продължих да пиша за отглеждането на детето, за трудностите и начините, по които успявах да се справя.

Не малък проблем е отслабването след бременността, което провокира създаването и на другите интересни и популярни категории – Диети и рецепти, или Как да отслабнем здравословно.

Не на последно място е и категорията Онлайн магазини. Онлайн пазаруването за деца, бременни и майки се оказа не само забавно, но и изключително лесно и изгодно. Докато детето спи, майката успява да напълни кошницата и да поръча желаните продукти.

Всички публикациите в блога са авторски, писани на база личен опит и консултации с професионалисти в съответните области.

А защо името на блога е MomentofPeace, може да разберете, като прочетете публикацията: Защо Moment of Peace.

„Moment of Peace“ участва на конкурса Българските награди за уеб организиран от Българската Уеб Асоциация. Конкурсът се проведе през юни 2010г., а „Moment of Peace“ е победител в категория „Медийни награди – блогове“ – Социална мрежа.