Регистрация в La Redoute

Публикувано в: La Redoute

Регистрация в La RedouteВлезте в La Redoute от тук
За да може да направите поръчка на детски дрехи, първо е нужно да си направите регистрация в La Redoute. Тъй като сайта е само на френски, ето и указанията за да можете бързо и лесно да се регистрирате в La Redoute. Ако по време на регистрацията имате неясни съобщения, които не са описани тук, може да използвате и онлайн преводач.

Регистрация на нов потребител в онлайн магазин за дрехи La Redoute

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

На главната страница на сайта La Redoute, поставете мишката върху „Me connecter“ (горе вдясно ограденото с червено). Ще се покаже падащ прозорец. За регистрация на нов клиент в сайта, трябва да кликнете върху надписа Noveau client? Creer mon compte (нов клиент).

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

Ще се отвори регистрационна форма, в която задължителните полета са маркирани със звездичка.

Имайте предвид следните подробности:
1. Може да направите повече от една регистрация в La Redoute, но е добре да използвате различни имена. Ако в първата си регистрация сте въвели името си и фамилията си, може във второто да въведете името и презимето си. Другият вариант е да посочите името на майка си, съпруга си или някой близък, който може да отиде и да ви вземе пратката, когато пристигне. За да вземете Вие доставката, която не е на Ваше име, трябва да имате попълнено пълномощно на гърба на известието, както и личната карта на упълномощителя.

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

2. При попълване на адреса пропуснете града и попълнете останалата част от адреса си. Не трябва да използвате никакви препинателни знаци като: точки, запетайки, тирета и т.н. Ако използвате препинателни знаци регистрацията ви няма да е успешна.
Разполагате с два реда за адреса, така че, не се притеснявайте, може да не се наложи да съкращавате думите. За La Redoute е важна държавата, която се избира от падащото меню. От там нататък е важно адреса да е ясен за българските служители.

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

Пример:
ulica Oborishte blok 3 vhod B etaj 2 ap 6

Следва пощенски код. Изключително важно е да въведете точен пощенски код, не просто 1000, ако сте от София. Така доставките ще пристигат във вашия пощенски клон. Не се притеснявайте, че изискват 5 символа, въведете вашите 4 и няма да има проблем.

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

След това попълвате града, а накрая в адресната информация от падащото меню избирате държавата – България.
Накрая въведете контролните знаци за проверка и натиснете розовия бутон.

3. Уведомление по телефона, чрез СМС. Тъй като няма да ви изпратят СМС, за най-сигурно, просто не въвеждайте телефон. Така ще получите потвърждение по e-mailа, който сте посочили по-горе.

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

Ако въпреки това сте въвели телефон, може промените вашите въведените данни като: парола, адрес, телефони и т.н., като отидете на Mon espace client и след това на линка ограден в червено (снимката в ляво). Освен това, ако сте пропуснали да се абонирате да получавате специалните оферти на La Redoute, може да го направите на същата страница, полетата по-долу.

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

4. След като сте попълнили формата за регистрация натиснете бутона в дясно Continuer. От тази страница може да изберете от предложените варианти за промоционални оферти на La Redoute. По e-mail ще получавате промоционални оферти и така наречените кодове за намаления.
След като отбележете какъв бюлетин искате да получавате, натиснете бутона Valider (ограден в червено).

При успешна регистрация, след натискане на Valider ще се зареди: Votre compte est désormais créé - което значи, че вече сте регистриран в La Redoute и може да започнете да пълните кошницата ;) .

Бутона Je continue mon shopping (искам да продължа с пазаруването) ще го срещате често, така че го запоменте.

За тези, които ще си направят регистрация в La Redoute, от изпратена покана, имайте предвид следното:
1. На е-мейла, който е посочен в поканата за регистрация ще получите писмо от La Redoute.
2. След като отворите писмото, има един голям зелен бутон – трябва да натиснете него, за да може да се регистрирате, чрез покана. Ако не последвате зеления бутон, пак може да си направите регистрация, но няма да получите код за 10 евро.
3. Когато натиснете зеления бутон, ще отидете автоматично на формата за регистрация, и в нея ще е попълнен е-мейл адреса ви, който е посочен в поканата.
4. След това попълвате данните си, както е описано по-горе.

Влезте в La Redoute от тук
Влизане в акаунта ви: За да започнете да пазарувате детски дрехи от онлайн магазин за дрехи La Redoute трябва да влезете в направения вече акаунт.

Регистрация в La Redoute
Close
Регистрация в La Redoute

Трябва да въведете e-mail и паролата, след което да натиснете ОК.
Вече сте във вашия акаунт на La Redoute и може да добавяте детски дрехи и други стоки в кошницата, да пазарувате, или да отбелязвате като любими стоките, които искате да закупите на по-късен етап.

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 февруари 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

61 Коментара по "Регистрация в La Redoute"

 1. Neli Marinova казва:

  Миленче, моля те,подскажи как да изтрия артикул от кошницата.

 2. Милена казва:

  http://www.momentofpeace.net/2009/order_la_redoute – последната картинка и описанието към нея

 3. Neli Marinova казва:

  merci beaucoup )))

 4. Maria казва:

  Здравейте, имам проблем с регистрацията – след „Nom“ i „Prenom“ има поле „Contact“ и в него не знам какво да напиша, за д ами приеме регистрацията. Дава ми като пример „chez Mme Durand“. Моля ви да ми кажете как да го попълня за да се регистрирам, защото във всички обяснения за регистрация го няма упоменато точно това поле. Мерси предварително :)

 5. Милена казва:

  Maria, това поле не е задължително и можеш да не пишеш нищо. Но ако настояваш, можеш да напишеш начина по който да се обръщат към теб – госпожа, госпожица и т.н.

 6. Maria казва:

  Здравей, аз също разбрах, че това е обръщението, но не мога да се регистрирам без него. Попълвам го така, както е показано в примера, но пак не го приема, връща ме в началото и ми показва с червен надпис, че не е въведена коректно информацията. Изнервих се да пиша всяскакви комбинации от име и обръщение и пак не успявам :( а наистина няма * на това поле, а ме връща заради него. Всичко останало направих както е описано в инструкцията и мисля, че няма проблем, но уви :(

 7. Милена казва:

  Проблема не е в обръщението. Сега се опитах да си направя регистрация, и при мен не става. Предполагам има проблем в системата. Или пробвай през друг браузър, или за по-сигурно утре.

 8. Maria казва:

  Не знам какво става. Пробвах и с Mozilla и с Explorer……. не става, пак ме връща там и показва грешка за обръщението :(

 9. Ivanova казва:

  И при мен е същия проблема, стигнахте ли до решение какво да пишем в този контакт, че да направим регистрацията

 10. Милена казва:

  Ivanova, би ли писала какво се е случило след като си се свързала с La Redoute? Аз ще си правя нов акаунт тези дни и ме интересува. Странното е, че след въпроса на Мария и аз опитвах на няколко пъти и не можах да се регистрирам.
  Може би имат по-голям проблем, за който не знам.
  Ще съм благодарна ако споделиш как може да се реши този проблем!

 11. adi1990 казва:

  Здравейте!!!
  Днес цял ден се опитвах да се регисгрирам и не ставаше.Същият проблем с полето
  „Contact“ .Накрая се оказа,че това което излиза отстрани не важи за „Contact“ ,а за следващото поле.Тоест там кадето си пишете адреса не трябва да има повече от 38 символа.Поне при мен се получи след като го поправих.Дано да съм помогнала.

 12. kikiriki казва:

  Никакъв шанс да се регистрирам. Проблемът с поле „Contact“ важи и в моя случай. Някой успял ли е наскоро да се регистрира и как?

 13. malice7003 казва:

  Аз имам същият проблем и не мога да се регистрирам вече стана повече от седмица. Моля някой да помогне!

 14. Милена казва:

  Опитайте да промените данните си, както е посочила adi1990 в коментара. Ако и това не помогне за успешна регистрация, най-добре се свържете с Ла Редут, през контактната им форма и обяснете какъв е проблема.

 15. malice7003 казва:

  Много благодаря, успях да се регистрирам както е посочила adi1990.

 16. Mariqna казва:

  Имам един въпрос относно регистрационната форма понеже е променена.Бих искала да знам къде да си попълня адреса,за ваша улеснение съм оградила нещата, коитон неразбирам.

 17. Милена казва:

  Мариана, N Rue – тук въвеждаш „квартал и блок“ или „улица номер“ и евентуално блок. На долния ред: Bat, etage, residence – въвеждаш: вход, етаж, апартамент.
  Не се слагат никакви препинателни знаци, когато се пише адреса. Максималната дължина на ред при попълване на адреса е 38 символа.
  Lieu Dit не е от задължителните полета и може да не се попълва.

 18. zlatina казва:

  straxoten sait

 19. Vesela казва:

  Здравей ,Миленка!
  Получих на пощата си код за безплатна доставка от 39 евро можеш ли да ми кажеш до кога важи този код и на каква стойност трябва да ми е поръчката?
  Прочетох линка с ВСИЧКО ЗА ПОРЪЧКАТА, но не ми става много ясно приложението на кодовете.Ще се упражнявам.
  Много благодаря!

 20. Милена казва:

  Благодаря zlatina :)
  Весела, приложението на кодове си е направо професия :) Питай за конкретни типове кодове, защото иначе наистина трудно може да каже всичко, освен това се променят условията им.

 21. feshan казва:

  ei nqkoi da e 4yval za evtini dre6ki v tozi sait ako nqkoi znae ne6to da mi pi6e

 22. Милена казва:

  feshan, не само сме чували, но и пазаруваме :)
  Затова и толкова много пиша за Ла редут.
  Ако имаш нужда от съвети, питай, ще помагам.

 23. Galina казва:

  как е по -добре – сама да се регистрирам в Ла редут или някой да ми прати покана. Хич не съм в час, и колкото повече чета толкова повече се обърквам. galetst.abv.bg

 24. Milena Drenovska казва:

  Галя, както решиш, с случая с поканите, не бих казала, че е голяма „далавера“, освен за кодовете за спонсорство.

 25. polq vladimirova казва:

  Здравейте!регистрирах се успешно в http://www.laredoute.fr, благодарение на публикациите Ви, но въпроса ми е дали мога да ползвам италианския вариант http://www.laredoute.it, тъй като имам проблемс френският:).Ще важи ли там вече направената ми регистрация.
  Благодаря

 26. Милена казва:

  Поля, за съжаление, не. Всички други, освен френския вариант са локални за държавата и не доставят извън съответната държава.
  Можеш да поръчваш само от френския магазин. Не се притеснявай, френски научих от La Redoute :) ще помагам с всичко, което знам ;)

 27. polq vladimirova казва:

  Много си мила!Благодаря,че ми отговори толкова бързо!:)

 28. Лилия Великова казва:

  Здравей, Милена,
  Имам въпрос към теб – вчера получих поръчката си, но в нея липсват едни дънки. Виждам, че във фактурата са задраскани и цената им е записана най-отдолу, но не съм сигурна дали са ми удържали пари и за тях. Възможно ли е според теб да съм ги платила, а да не ги получа ?
  Благодаря ти предвалително!

 29. Борислава казва:

  От няколко дни опитвам да се регистрирам и не става. Имам проблем на полето Numero et voie*. прбвах да изписвам по всякакъв начин адреса, живея в блок, който се намира на самия булевард, така че пробвах в това поле само името на булеварда да напиша, после квартала, квартала с номера на блока и какво ли още не и не става.. Всеки път пише едно и също – Ce format est incorrect. Merci de supprimer les caractères spéciaux.- а аз не слагам никакви препинателни знаци, не знам какво повече да направя. Много ще съм благодарна ако дадеш някакви напътствия..

 30. Милена казва:

  Борислава, на един ред ли пишеш адреса си ? или ползваш и реда отдолу ?
  Не може да имаш повече от 30 символа на един ред.

 31. Борислава казва:

  На един ред, то няма чак толкова знаци, че да пиша два реда.

 32. teodora казва:

  Аз се регистрирах успешно,но неразбрах след като поръчам как плащам.

 33. ivailo казва:

  Бих искал да попитам как точно да попълна полетата за регистрация защото съм от село и там където трябва да напиша града не знам какво да напиша ?

 34. joro казва:

  kak se populva po6teskiq kod pri registraciq v laredoute.co.uk?ot plovdiv sum kakvo trqbva da napi6a?probvah plovdiv 4000 no ne stava?izpisva mi tova Sorry, we could not find your postcode. Please check that the format is correct with a space in the middle (eg BD1 4AH). You can enter your address manually if your postcode isn’t recognised. Our merchandise is for sale within the UK, Channel Islands, the Isle of Man, Northern Ireland and BFPO Germany.

 35. Жени казва:

  Здравейте, имам питане по следния вьпрос: в последно време не получавам от Ла редут никаква информация за предложения, а по-рано ми изпращаха, какво трябва да направя?

  • Eva казва:

   Здранейте, Жени.
   В интерес на истината, напоследък разредиха доста изпращането на кодове и оферти. Аз също получавам рядко и то не особено изгодни оферти. Ако не сте променяли нищо по акаунта си, значи причината не е във Вас.
   Ако все пак държите да проверите, в падащото меню под името Ви в сайта изберете третия ред – M’inscrire aux newsletters , ще се отвори страница, където да въведете мейла и паролата си и след това – https://www.laredoute.fr/Account/SubscriptionNewsletters.aspx
   Отбележете с Oui това – Les offres et les bons plans de La Redoute par email и след това потвърдете направения избор със зеления бутон долу, вдясно – Je valide mes modifications.

   • Жени казва:

    благодаря, вече успях да се регистрирам отново, но наистина последните кодове не са примамливи, а дали има някакви нови кодове за намаления и без доставка?

 36. Poli казва:

  Здравейте,
  опитах се да прочета но така и не успях да намеря информация за доставката до България – на каква стойност е. Относно плащанията, прочетох че става както с дебитна така и с кредитна карта – това ще рече че се извършва в момента на поръчване или не?

  • Eva казва:

   Здравей,по принцип доставката да България е 5.95 евро, но в повечето случаи с кодове получаваме безплатна доставка.Ето тук има информация за поръчването- http://www.momentofpeace.net/2009/order-la-redoute-4steps .
   А тук – http://www.momentofpeace.net/2010/novini-laredote за актуалните кодове.
   Плащането става както с кредитна, така и с дебитна карта, без Виза Електрон на ОББ и още някои банки.

   • Poli казва:

    Много ти Благодря,
    за отговорите на въпросите който ме вълнуват., т.к. съм все още начинаеща със сигурност ще има още въпроси. Разгледах промо кодовете, само не рзбрах те как и къде се актуализират, т.к. видях че тези са за 2010г, опитах се да ги избера по номер на кода за да и поставя в кошницата си, но нещо не се получава, къде мога да го направя това?

   • Maya Petrova казва:

    Здравейте Ева,
    във връзка с направения от Вас коментар искам да споделя една новост.Успешно/поне така се надявам, защото Ларедут си дръпнаха сумата, но още е рано да получа доставката/ успях да поръчам стока от Ларедут с нов вид дебитна карта на ОББ-дебитна Charge карта/без включен овърдрафт към картата/. Поне според мен това е много по- удобно от кредитна карта, която както знаем в повечето случаи е с голям лимит, докато с дебитната Charge карта каквато сума сложиш, с такава разполагаш и дори картата да бъде „хакната“ ще се загуби само това, което е внесено.
    Във връзка с направената от мен поръчка имам и един въпрос към Вас:Тъй като неуспешно се опитвах да посоча мобилен номер в съответното поле, накрая посочих невалиден такъв.Дали това би затруднило доставката според Вас?/както отбелязах по-горе, сумата ми е дръпната вече от Ларедут/

 37. Viki казва:

  Направих си регистрация но мисля;че не успях да отбележа да получавам промоционални оферти т.н. кодове за намаления.Може ли да ми кажете от къде да проверя това и ако найстина не съм го направила; от къде да го направя.

  • Eva казва:

   От падащото меню под името Ви в сайта изберете Gérer mon compte. Първо ще трябва да влезете в сайта с мейл и парола, след това ще излезе същата страница, както и при регистрацията, само че с продължение.
   Там има възможност да попълните датата си на раждане(изпращат специални кодове за рожден ден) и на въпроса Quelles offres préférez-vous recevoir par email ? изберете дали да получавате оферти на мейла.
   Също така можете да въведете и рождените дати на децата си, ако имате.
   Накрая кликнете на зеления бутон – Je valide mes modifications.
   Ще получите мейл, че сте променили успешно своя акаунт и абонамента за новини и оферти.

 38. Ралица казва:

  Здравейте дами,
  имам проблем с пускането на поръчка.
  По-точно… появило се е поле за телефонен номер.За съжаление по никакъв начин не излиза валиден.
  Напълнила съм цяла кошница и сега…
  Помагайте моля…

  • Eva казва:

   В полето за Téléphone fixe* напишете мобилен номер, както ги пишем тук – 0887……Следващия ред оставете празен, въпреки звездичката.
   Ако все пак не приема валидирането, опитайте с F5 докато се получи.

 39. Cимеон казва:

  Защо не мога да се регистрирам без да съм написал телефоните???

 40. Cимеон казва:

  Здравейте,къде да си въведа даните от дебитната карта?
  Задължително ли е да си правя карта“Кенгуру“ за да мога да пазарувам от сайта

  • Eva казва:

   Здравейте, данните от кредитната/дебитната карта се въвеждат при плащането на поръчката. Не се пишат в акаунта предварително. Картата Кенгуру е само за френски клиенти.
   И на горния Ви въпрос – в полето за стационарен телефон – Téléphone fixe* напишете мобилния си телефон, без код, а само 0888 123456 за връзка на DHL с Вас впоследствие.

 41. Ivelina A казва:

  Здравейте!Опиваме се да се регистрирам,но не успявам.Може ли да ми изпратите покана?Предварително благодаря!!!!

  • Eva казва:

   Не е необходимо да имате покана, за да се регистрирате в Ларедут. Просто спазвайте всички условия и попълвайте там, където е необходимо, както е описано в статията.
   Важно е да напишете целия адрес за получаване на поръчката в първото поле със звездичка – Numero et voie, в противен случай пратката ще бъде с непълен адрес.

   • Stefi казва:

    Здравейте, на 28.01.2011 си направих регистрация в Ларедут мога да си пъня кощницата с дрехи, но до там немога да продължа да ги поръчам, като си напиша е-maila в полето излиза надпис че системата не го разпознава. Възможно ли е това да се дължи на факта че не съм получила потвърждение на въпросния e-mail от Ларедут.Има ли случаи до няколко дена да дойде такова потвърждение. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да ми пише.

 42. Eva казва:

  Стефи, явно някъде има грешка в мейла, щом не го разпознава. Направете си нов.

 43. Stefi казва:

  Ева благодаря за отговора, направих си нов мейл и веднага ми дойде потвърждението от Ларедут вече мога да пазарувам и пускам поръчки.

 44. ime казва:

  Ами сега се опитах да се регистрирам но явно формата за регистрация на сайта е променена и не отговаря на снимките и нещата описани по-горе. Може ли да ми помогне някой с регистрацията?

 45. ponpon казва:

  Регистрирах се ,но не палучих мейл за потвърждение!
  Незнам дали съм въвела правилно пощата си, защото там даваше пример с някакви номера.
  Моля ви помогнете

Остави мнение/коментар