Поръчка и регистрация от Strawberry

Публикувано в: Strawberry

Strawberry
В зависимост от това, от къде сте попаднали на Ягодка, заглавната страница на сайта може да изглежда по няколко начина. Това не трябва да Ви притеснява. Единия вариант е снимката от ляво. Трябва да изберете България от падащото меню в ляво.

Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry
Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry

След като изберете държавата, ще се отвори сайта, спрямо региона, който сте избрали и на падащото меню отстрани, вече няма да виждате държавата България, но това не значи, че поръчката не може да бъде доставена до тук (снимката в дясно).

Следва да изберете продуктите и да напълните кошницата си.
Регистрация не може да си направите преди да поръчате от Ягодка. Регистрацията в Strawberry ще Ви бъде създадена след пускането на първата поръчка. Така за всяка следваща поръчка ще трябва да се идентифицирате с e-mail-а от първата си поръчка.
По същата причина, не може да запазвате продукти в кошницата си и след като затворите браузъра, те ще изчезнат от кошницата ви.
Затова най-добре избирате парфюми и козметика, пълните кошницата и пускате поръчка. Друг вариант е да запазите линковете на конкретните продукти, но имайте предвид, че цените се променят често, някой намалени сега, след 1-2 седмици няма да са намалени, но ще са намалени други.

Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry

Най-добрият вариант е да пускате поръчки често, с по не повече от 3 продукта. При поръчка на 3 продукта получавате допълнителна отстъпка от 5%. Така всеки път ще имате по 5% допълнителна отстъпка.
Така или иначе доставката ви е безплатна. Но пък с всяка следваща поръчка увеличавате своя бонус за Лоялен клиент.
Checkoutshopping cartСлед като сте избрали продуктите и сте ги добавили в кошницата си, може да натиснете или бутона Checkout или да влезете в Shopping Cart.
Ако искате да изтриете даден продукт от кошницата си, отбележете го и след това натиснете бутона recalculate (вижте снимката в ляво)

Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry
Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry

Следват няколко стъпки за успешно пускане на поръчка. На страницата на Shopping Cart по долу трябва да въведете валиден e-mail адрес (снимката в дясно).

Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry

На следващата стъпка трябва да въведете адресни данни (снимката в дясно).
Следва стъпка Checkout – Shipping Method:
Не променяйте предварително зададеното поле FREE SHIPPING – Registered Post. Ако пратката е за подарък, може да изберете Gift Message и да напишете съобщението, което да бъде изписано към подаръка.
Ако имате някакви специални указания за пратката, въведете ги в полето Special Instruction.
Оставете отметката за промоционални оферти Promotional Material, така ще получите брошури с най-добрите оферти на Ягодка. След това преминете към следваща стъпка, като натиснете бутона verify order information.

Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry

Ако това ви е първа поръчка и тя е повече от 25 $, имате право на подарък, затова трябва да изберете от предложените опции в точка Free Gift Options. На следващата стъпка ще видите поръчката си, избраният подарък, и вашите данни. Ако всичко е коректно, потвърдете с бутона най-долу и преминете към Метода за плащане.

Поръчка от Strawberry
Close
Поръчка от Strawberry

Стъпка: Checkout – Payment
В Ягодка може да плащате с кредитна карта – Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, DinersClub или пък PayPal. След като въведете картовите данни или PayPal e-mail адреса, натиснете бутона само веднъж, за да оторизирате плащането.
След като картата Ви бъде приета, ще трябва да потвърдите плащането. С това Вашата поръчка е пусната и остава да изчакате около седмица, за да получите любимият си парфюм или козметика.
Strawberry

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
2 юни 2009, категория Strawberry.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Един Коментар по "Поръчка и регистрация от Strawberry"

  1. Jeny казва:

    Искам да попитам как стои въпросът с ДДС-таксата и какви са условията за връщане на тази такса. Питам, т.к. направих поръчка на стойност 150лв. и платих ДДС-такса в размер на 30лв. Пратих заявка за връщане на ДДС-то, но вече 2 седмици нямам отговор. Пиша им постоянно, но комуникацията с тях е много зле, постоянно получавам празни имейли от тях. Въведох им всички имейли в адресната си книга, въпреки всичко, когато пратя запитване, получавам като отговор празен имейл. Моля, за повече информация! Благодаря предварително!

Остави мнение/коментар