Изгодни парфюми от ЗОЕ

Изгодни парфюми от ЗОЕОт лятото се каня да споделя с вас, за любимия ми български онлайн магазин ЗОЕ – онлайн МОЛ. Наричам го така, защото до скоро от него си поръчвах обувки, а от няколко месеца са пуснали толкова много други стоки, че наистина се превърна в мини МОЛ.
В З О Е може да намерите обувки, бельо, козметика, бижута, дрехи и парфюми. В началото бях леко скептична към парфюмите, но след като поръчах няколко пъти, останах доволна, че има и български онлайн магазин, който предлага маркови парфюми, при това на цени, конкурентни с някой онлайн чужди магазини.
Парфюмите предлагани от З О Е са оригинални, издържливи, с тази разлика, и са на много по-конкурентни цени от тези в офлайн парфюмерийни магазини.

Плюсовете на онлайн магазин З О Е – Парфюми са наистина много:

  • Магазинът е с обявени юридически данни в общите условия, което говори за сериозността на магазина. Много български онлайн магазини имат само един телефон, е-мейл или скайп за контакт. Не знаете кой седи за тях и какво се случва, ако не сте доволни.
  • Доставката до дома ви е 6 лева (конкретно за София платих толкова )
  • Пратката ви пристига за максимум 2 дни
  • Цените на оригиналните парфюми са изключително изгодни
  • Добавят постоянно нови марки и парфюми, така че, ако сега не намирате желания от вас, проверете след няколко дни отново, и може би ще се изненадате, освен, че ще го откриете, но и цената му ще е може би много привлекателна.

З О Е предлагат на своите лоялни клиенти и допълнителни отстъпки – при втора поръчка ползвате 5%, а след третата поръчка имате постоянна отстъпка от 10%. Чудесно, нали?

Остава вие сами да проверите и да споделите мнението си, след като получите вашия парфюм от ЗОЕ!

Очаквам вашите отзиви!

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
26 ноември 2010, категория З О Е - онлайн МОЛ, Онлайн магазини.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар