Как да пазаруваме най-изгодно от La Redoute?

Публикувано в: La Redoute

Как да пазаруваме най-изгодно от La RedouteМоже би малко онлайн потребители, са се замисляли, защо La Redoute е един от най-успешните онлайн магазини.
Затова, реших да споделя с Вас какво го прави толкова специален.
Подход!
Какъв всъщност е подхода на La Redoute?
Независимо от месеца или сезона, La Redoute продават своите стоки, независимо от цената им – намалена или не – те продават.
Как успяват да го постигнат? Чрез промоции, а именно:

 1. Два пъти годишно има сезонна разпродажба – на есенно зимната колекция през януари/февруари и на пролетно-лятната колекция през юни/юли.
 2. Намаленията достигат 75% в основния сектори и 95% в сектора Les Aubaines и продължават около 5-6 седмици.
  През тези намаления почти няма промо кодове за намаления, а ако има кодове за безплатна доставка, то няма за подаръци. Естествено, когато има повече кодове за подаръци, няма за безплатна доставка.

 3. Веднага след разпродажбите започват изпращането на промо кодове
 4. за намаления, отстъпки, безплатни доставки и подаръци, стимулирайки клиентите си да пазаруват от вече излязлата нова колекция. Изгодно е разбира се, защото получавате безплатна доставка, добро намаление и подарък. Онези дребни неща, от които повечето клиенти имат нужда, за да ги накараш да купят.

 5. Поетапно намаляване на различните категории продукти
 6. Едната седмица намалят детските дрехи например, следващата мъжките дрехи. Следват дамските дрехи, спортните стоки и разбира се спалното бельо (поредността е хаотична). В зависимост от сезона, намалят бански, палта с по около 30-40%. Изгодно нали? Като си гарантирате, че ще може да закупите Вашия размер, да получите безплатна доставка и доста сполучлив подарък?

 7. Междинното 60% намаление на стоки от есенно-зимната или пролетно/лятната колекция.
 8. Около два месеца след всяка голяма разпродажба, La Redoute правят 60% намаление, което продължава 1 седмица, и точно преди това намаление почти всички „хубави“ кодове изтичат.
  Седмица преди да изтекат започват да изпращат кодове, само за една от възможностите, като за да се възползваш, трябва да направиш определена сума на поръчката. Например, за да получите безплатна доставка, трябва да поръчате стоки за над 49 евро или подобни.
  Всичко това се компенсира от факта, че пак пазарувате изгодно, но не получавате и подаръче или пък безплатна доставка.

 9. Тъй като спортните стоки не достигат намаление 75% дори и по разпродажбите, два пъти в годината за по една седмица намаляват и тях – с по 40-50%. Не е ли чудесно?

В заключение ще кажа: Независимо по кое време на годината пазарувате от La Redoute, ако достатъчно добре познавате политиката на магазина, винаги ще пазарувате изгодно!

Затова, не губете време, утре 06.10.2009 започва едноседмичното 60% намаление в La Redoute на детски, дамски и мъжки дрехи, спално бельо, спортни стоки и още много други.

Намалението ще продължи до 12-ти Октомври. Все още има кодове за безплатна доставка и подарък, които важат до 10-ти, така че, не губете време.

Бележка: Имайте предвид, че през нощта на 5-ти срещу 6-ти октомври сайта на La Redoute няма да работи временно, тъй като ще сменят цените.

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
5 октомври 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

6 Коментара по "Как да пазаруваме най-изгодно от La Redoute?"

 1. Краси казва:

  Привет!
  Искам да знам, дали и на български език мога да намеря страница на Ларедут. Аз се регистрирах, но информацията идва на френски език, а аз изобщо не го разбирам.
  Предварително благодаря!

 2. Милена казва:

  Здравей Краси,
  Няма страница на български език в сайта на La Redoute, но в категория La Redoute можеш да намериш всичко нужно за да пазаруваш успешно, а ако имаш нещо неясно можеш да попиташ, чрез коментар.
  За превод на специфични термини или катерогии можеш да използваш гугул преводач

 3. svetul4eto казва:

  Има опция на на internet explorer 7- translate – стартираш я и ти превежда всичко

 4. светла спасова казва:

  Здравейте!Аз съм с internet explorer 7 но това translate никъде го няма.Бихте ли ми обяснили къде по точно да го търся.Благодаря

 5. Милена казва:

  http://translate.google.bg/# – ползвай този, ако не можеш да го стартираш през IE7.

 6. Eva казва:

  Здравейте,
  също така можете да си инсталирате Google – Toolbar и той ще ви превежда автоматично или не, според вашите изисквания и настройки!
  Ето го- http://www.google.com/intl/bg/toolbar/ff/index.html

Остави мнение/коментар