Намаленията в La Redoute продължават

Публикувано в: Промо кодове La Redoute

Намаления La RedouteВ тръпнене на очакваният утрешен ден от пролетно-лятната разпродажба в сайта, реших, че е добре да Ви информирам, защо е толкова очакван.
Практиката на сайта е, да пуска намаленията периодично, а не наведнъж. Затова, утре, на 8-мия ден от намаленията, се очаква да намалят още продукти.
Какво означава това?
Ако някой артикул е бил с намаление 50%, може утре да го намерите с по-голямо намаление за 60%, или дори 70%.
Но, практиката показва, че колко повече чакате да намалят даден продукт, може да се окажа, че когато цената му вече бъде много намалена, са останали много малко варианти на размери и да не може да го закупите. Това е и риска.
Затова, ако нещо Ви се струва достатъчно хубаво и искате да го купите, по-добре не чакайте последния момент, за да не се окаже, че вече няма вашия размер.
Цените и без това са непоносимо ниски и при това намаление, за да пропуснете шанса да си купите това, което наистина искате.

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
30 юни 2009, категория Промо кодове La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

3 Коментара по "Намаленията в La Redoute продължават"

  1. sara казва:

    този блог беше много по-интересен преди да се превърне в реклама на тези френси търговци на всичко. повече няма да влизам тук, защото няма нищо интересно.

  2. МериАн1984 казва:

    На мен ми е интересен така! Зависи кой от какво се интересува.

  3. Ева казва:

    sara,защо да е реклама?Напротив,всичко написано е за улеснение на пазаруващите и тези ,които тепърва желаят да пазаруват от Ларедут.

Остави мнение/коментар