Кодове за колекцията есен-зима 2009/2010

Публикувано в: Промо кодове La Redoute

Кодове за Ла Редут
Тук ще намерите актуалните предложения и промоции предлагани от Ла Редут. Предложенията си заслужават, а намаленията наистина впечатляват.
На всички пазаруващи – успешно пазаруване.
А на тези, които още не са се зарибили по Ла Редут, не губете време, стоките се изчерпват много бързо!

В момента може да се възползвате и от специалните предложения на La Redoute:

Без кодВ момента БЕЗ КОД може да се възползвате от 85% намаление на артикули от сектора Les Aubaines De La Redoute
Без код40% намаление на спалното бельо предлагано от ЛаРедут

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
11 август 2009, категория Промо кодове La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

44 Коментара по "Кодове за колекцията есен-зима 2009/2010"

 1. Ваня казва:

  Здравей Миленче ,днес получих това писмо по пощата си и нещо преводачът ми не може да се справи.Сиреч ще ми помогнеш ли за к`во става въпрос!

  Les commandes sont prioritaires pour l’attribution des cadeaux. Si vous souhaitez néanmoins les recevoir sans commander, demandez les uniquement par voie postale avant le 20/09/2009 en indiquant le n° d’offre spéciale faisant référence à ce cadeau. Joignez un chèque ou un mandat poste de 5,95 € à l’ordre de la Redoute, sous enveloppe neutre timbrée à l’adresse suivante : „A vous de jouer“ 59881 LILLE Cedex 09. Votre cadeau vous sera livré sous un délai de 4 mois en fonction des stocks disponibles. En cas de rupture de stock, vous recevez un cadeau de valeur commerciale similaire. Si vous ne suivez pas ces modalités, votre demande ne pourra être traitée. Votre cadeau ne bénéficie pas de la livraison 24h Chrono.

 2. Милена казва:

  Ваня, тук става въпрос за някакъв подарък. Че ако го искаш, можеш да го получиш. Но ако преди това ми кажеш за какво си им писала, мога да ти помогна повече. Такъв текст обикновено има след кодовете, които пращат по мейла, и значи, че ако не искаш да пускаш поръчка, но искаш този подарък, можеш да го закупиш.

 3. Ваня казва:

  нищо не съм им писала -просто днес го получих с два кода за две детски куфарчета.Едното за момиченце и едно за момченце

 4. Neli Marinova казва:

  Миленче, ще те помоля да ми направиш поръчка за 6759696 – 56, 6760449-54 и 6809677 – 42. И трите артикула са от Aubaines / така и не разбрах как мога да ти дам линковете/.Ако не те затруднява поясни за неграмотни като мен.Моля те сметни ми каква сума да ти преведа, за да ми задвижиш поръчката.Благодаря ти.

 5. Милена казва:

  @Ваня, значи можеш просто да ползваш кодовете. Това е в случай, че не искаш да поръчваш, но искаш да получиш подаръка.

  @Нели, ето това е линк към 2-рия артикул http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324109806&documentid=346109&qsf=1 с референтен номер 6760449. За него трябва да уточниш цвета – marron или черен.
  Изпратих ти мейл с повече подробности.

 6. Gery казва:

  Страхотно оформление на кодовете! Явно отдавна не съм ги проверявала. А какво ще рече „(код за поканени/изпратили покана за La Redoute)“. Кога мога да използвам такъв код и как точно го обвързван с поканата?

 7. Милена казва:

  Благодаря Гери, кода за поканени и изпратили покана може да се ползва, в случай че си поканила някой да се регистрира в Ла Редут. Ето тук можеш да прочетеш повече по въпроса: http://www.momentofpeace.net/2009/pokana_laredoute

 8. Gery казва:

  Благодаря ти, Милена,
  аз не обясних съвсем точно. Канила съм приятели, но колко време след поканата може да се използва кода и за кой приятело е подаръкът (може би за последния поканен?). Вече ми отказаха ваучер от 20 евро, защото приятелят ми не беше използвал своите 10 евро…не че е голяма загуба;)

 9. Милена казва:

  Кодовете за 5 и 10 евро от покана са валидни 1 година. Честно казано, не съм ги пробвала тези кодове и се опасявам, да не те подведа. Но кодовете дават подарък и на двамата – и на канещия и на поканения.

 10. Ваня казва:

  Браво Меленче-страхотно оформление

 11. Philip Philipov казва:

  здравей
  как точно се ползват промо кодовете.направих си ко6ницата но не ми е ясно къде да изпи6а кода за намаление.благодаря за отговора

 12. Милена казва:

  Ето тук е описано как се прилага, и как да разберете, дали даден код е приложим за вашата кошница или не: http://www.momentofpeace.net/2009/promo_la-redoute

 13. Диана казва:

  Здравей. Би ли ми обяснила как да поръчам машината за хляб за 10 евро? Трябва ли да имам нещо спеицално в кошницата и въобще то като подарък ли се явява или като стока с референтен номер?

 14. Милена казва:

  Диана, най-добре е да не я поръчваш. Няма да ти я изпратят. На мен вече ми отказаха машината.

 15. Ваня казва:

  И НА МЕН ми я отказаха и се обосноваха че не изпращали този продукт до тази точка на света!!!!!!!

 16. стела казва:

  Много добре подадена информация/аз също пазарувам-но по-рядко/ ,но запитването ми е за Next.uk-зная че пазаруват от България,а Вие лично пазарувате ли?

 17. Милена казва:

  стела, не съм пазарувала от там.

 18. Диана казва:

  Ако ми я откажат ще ми пратят ваучер, нали?

 19. Милена казва:

  Да Диана, ще ти пратят чек или ваучер. При всички положения ще ти върнат парите, но има не повече от 5 доставени машини за хляб, от поръчани може би над 1000. Можеш да я поръчаш само от нов акаунт – имай го предвид.

 20. Диана казва:

  Да, хвана ми се на 1 нов акаунт. Просто за 20 лева си мисля да рискувам :P

 21. Милена казва:

  Бих искала да попитам с код за отстъпка не свети в червено, но и сумата с отстъпката липсва. Под каква форма ще бъде след като не е в брой? Благодаря предварително за отговора.

 22. Милена казва:

  Милена, дори и да не свети в червено, ако не се появи оранжевия ред за подарък, не се махне доставката или не ти даде отстъпка, няма да получиш нищо. Просто не са правилните продукти в кошницата, които могат да бъдат намалени, или които да ти дадат бонусите от съответния код.
  Продължаваш да пробваш други кодове.
  Имай предвид, че някой кодове могат дори да ти увеличат цената, тъй като те намалят от основната цена, а не от вече намалената.

 23. диана казва:

  милен4е,искам да те попитам,защо с 4ервено ми е написано …3145601672 – en préparation.как мога да проследя поръ4ката

 24. Милена казва:

  3145601672 мисля че ти е номера на поръчката, en préparation – ще се смени, след като в крайната колона, срещу всеки продукт пише: a domicile
  Мисля, че всичко е наред с поръчката ти.

 25. ladytoni казва:

  Здравейте,
  регистрирах се в Ларедут и съм на път да направя първата си поръчка.Стигнах до кодовете и нещо не разбирам…Когато има код който дава отстъпка и е написано ,примерно 20/33 ,това какво значи?
  Че сумата на поръчската трябва да бъде точно 33 евро ли,или трябва да е над тази сума?Като например този код – 30953 ,той е в началото на изброените по-горе.
  И още ако съм поръчала продукти които вече са намалени с 60%,мога ли да ползвам и промо код или той отпада?
  Въпросите ми са доста,но се надявам ,че ще ми отговорите.Предварително благодаря.

 26. Милена казва:

  ladytoni
  Когато има код който дава отстъпка и е написано ,примерно 20/33 ,това какво значи? Това означава, че ако поръчаш от Ненамалените продукти за сума от 33 или повече евро, ще получиш отстъпка 20 евро.
  Ако поръчаш намалени продукти, може пак да ти ги намали, но от основната (ненамалена цена). Ако продуктите са с голяма отстъпка обаче, има вероятност стойността на поръчката ти да се увеличи. Затова гледаш внимателно.
  Ако стоките са ти от Les Aubaines, повечето кодове не важат, и няма да можеш да ползваш намаление.
  Имай предвид, че има продукти, които не могат да се намалят с кодове. Такива например са от новата колекция, с този знак: . За да видиш, дали даден продукт е от тази колекция, трябва да натиснеш стрелката, под името и описанието на продукта: Lire la suite

 27. ladytoni казва:

  Благодаря ти ,Милена.
  бих искала още да попитам,аз съм от Сливен тук как се доставят поръчките и доставят ли се изобщо,тъй като града ми не е изброен в темата за доставка?

 28. ladytoni казва:

  Ох,пак съм аз,но ми е за пръв път и все има нещо което не ми е ясно,моля за извинение…
  На основа на отговора ти по-горе,означава ли това,че ако ползвам промо код,примерно за 30% отстъпка и безплатна доставка,то той важи за всички стоки,т.с. ако съм избрала стоки ,които са с по-голямо намаление без код,то ще отпадне и те ще са намалени с тези 30%,а не примерно с 60%.И още как да разбера ,че кода ,който съм избрала е приет.
  Благодаря!

 29. Milena Drenovska казва:

  ladytoni, доставя се дори до села, стига адреса и кода на селището да е въведен правилно.
  http://www.momentofpeace.net/2009/order-la-redoute-4steps – тук можеш да прочетеш за промокодовете, как да разбереш дали е приложен или не. Няма как да ти отговоря на предпоследния въпрос, освен пробвай всеки код, в зависимост от продуктите в кошницата си. Има и други условия, които са специфични за конкретен код, както и за продуктите. Общо правило е, че кода намаля от основната цена на артикула. В повечето случаи (когато не са големи намаленията) кода дава по-голяма отстъпка, но винаги има изключения и може да се увеличи стойността.

 30. Велислава казва:

  Здравей Милена,
  искам да изпратя своята първа поръчка от La Redoute, но не иска да приеме картата ми – Маестро на ДСК; От банката ми казаха, че няма проблем с нея – от кого и как да разбера повече за отказа. Изписва се следното… * Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

  Ще съм много благодарна ако помогнеш – няма към кой друг да се обърна засега, а и сайтът ти много ми помогна.
  Благодаря предварително,
  Велислава

 31. Милена казва:

  Велислава , Маестро не може да се използва за плащане в Ла Редут.
  Може да се ползва Виза Електрон или Мастер карта, но не и тази, която имаш ти.

 32. Dennitsa Ivanova казва:

  MILEN4E,V4ERA POLU4IH PARVATA SI PORA4KA.MN TI BLAGODARQ ZA VSI4KO.ZA 11 DNI E PRISTIGNALA PRATKATA.STRAHOTNO.

 33. Велислава казва:

  Здравей отново Милена, грешката е моя – картата ми е Мастер Кард…аз прегледах кои видове могат да се ползват, но въпреки това отказва. Може би да ме насочиш към е- мейл на който да попитам какъв е проблема? Видях, че има различни мейли за различните въпроси.

 34. Милена казва:

  Велислава, от Ла Редут няма да могат да ти кажат, какъв е проблема.
  Обади се в банката и питай каква е причината, да не можеш да пазаруваш онлайн с тази карта. Можеш и сега да се обадиш предполагам, би трябвало да имат денонощна поддръжка.

 35. Роси казва:

  Здравей Миленка!
  Много благодаря за цялата информация която си систематизирала и публикувала. Благодарение на нея съм направила вече 3-4 поръчки, които все още чакам. НО от 2-3 дни като използвам кодовете за намаление, имам проблем: Кода се задейства, дава ми съответния подарък и отстъпка но ми излиза съобщението Article indisponible ne peut être livré à l’international и не иска да продължи стъпките по поръчката. Вече с няколко кода ми се случва това?! Имаш ли идея защо?
  Благодаря предварително!

 36. Милена казва:

  Роси, кода който прилагаш не се приема, защото подаръка от него не е наличен. Виж какво пише в графа Disponibilité и Quantité на първа стъпка от поръчката.
  Ако пише, х седмици, значи не е наличен в момента и няма как да ползваш този код.

 37. Vanya казва:

  Здравей Милена,
  Искам да попитам за кода 28665 Намаление 20% и подарък комплект 6 керамични чашки (8 см.) и 6 лъжички (12 см.) за поканения. За канещия – чек за 25 евро (код за поканени/изпратили покана за La Redoute)
  Като го използвам ми казва, че трябва да въведа клиентския номер на поканения, но не виждам поле, в което мога да го въведа.

  За машината за хляб – на мен вчера ми прие поръчката ще чакам да видя дали ще дойде и ще ви пиша. За колко време горе-долу трябва да пристигне?
  Благодаря много за всички услия които полагате!

 38. Милена казва:

  28665 – Не съм го използвала. Това първа поръчка ли ти? Този код можеш да използваш в случай, че си се регистрирала в ларедут след като някой те е поканил.

  Машината за хляб няма да я получиш. Ще си получиш другата част от поръчката, и дори след това ще получиш ваучер или чек за сумата на машината.
  Отказват я за България, тъй като доста хора злоупотребиха с поръчките.

 39. Vanya казва:

  Пробвам го и в двата варианта и през моя акаунт (аз съм канещия) и през акаунта на поканения и все изписва едно и също
  Veuillez saisir le numéro du client qui vous parraine

 40. Милена казва:

  Ами въведи номера на този, който те е поканил. Mon N° de client : – намира се точно под логото на ларедут, в който и да е от е-мейлите от тях.

 41. Katya казва:

  Здравей,Милена!
  Пазарувам отскоро и бих искала да попитам-харесала съм си машината за хляб от 47.99 евро-марка еврика.Може ли да се намали с някакъв код-аз опитах 34 339-дава БД и подърък,но не я намалява.С таксата обработка става към 52 евро.
  И друго да попитам-момичитата от бг-мама казват,че са им отказани поръчки на машина за хляб,а аз минах през плащането скартата и се спрях преди да потвърдя окончателно-ако ще ми отказват поръчката не трябваше ли да стане до сега?

 42. Милена казва:

  Катя, могат да ти я откажат и месец след като си пуснала поръчка. Вероятността да я получиш е под 5%. Дори тази, която се поръчва като уред, не като подарък.
  Случаите на отказ са 99% до сега, само 3-4 бройки са получени от машината и след това започнаха да я отказват, с обяснението че нямат гаранционно обслужване извън Франция.

 43. стела казва:

  Здтавейте!………………и весели празници!
  Милена,разбрах от акаунта си че поръчания подарък е изчерпан.Не мога да разбера с какво е заменен,в смисъл че този номер го няма на твоят сайт.Имаш ли идея къде на LA REDOUTE сайта мога да го проверя?
  Благодаря!

 44. Dimitar казва:

  Искам да попитам защо кодовете за премахване на цената на доставка ми работят, а за намаляне на цената не?

Остави мнение/коментар