Как да прилагате кодовете за Ла Редут ефективно

Публикувано в: La Redoute, Промо кодове La Redoute

Как да прилагате кодовете за Ла Редут ефективноМоже би много от вас са имали затруднение при прилагането на промокодовете за Ла Редут, и не знаят как точно да се възползват максимално от възможностите им.
С кодовете на Ла Редут може не просто да получите безплатна доставка, подарък, намаление или комбинация от тези възможности.
При правилно комбиниране на продуктите в кошницата ви, може да получите много повече, от привидно достатъчно примамливите предложения, даващи кодовете.
Ето и няколко съвета, как да го постигнете, които ще ви помогнат да се научите да пазарувате още по-изгодно от Ла Редут.

Стъпка 1: Напълнили сте кошницата си с няколко артикула, като повечето от продуктите имат някакво намаление, но не повече от 60%.

Поръчка без приложен код
Close
Поръчка без приложен код
Поръчка с приложен код
Close
Поръчка без приложен код

Сумата на поръчката ви без да прилагате код е 65,17 евро без доставка (снимката в ляво). Прилагаме например код, който дава отстъпка 20/29 евро, безплатна доставка и подарък.
Тъй като е код, който дава отстъпка 20 евро, получавате само подарък и безплатна доставка (снимката дясно) и дори леко повишаване на цената в кошницата – 68,48 €.

Това естествено не е целта, която искаме да постигнем. С кодовете можем много повече. А това е възможно, като направим следното:
Стъпка 2: Сортирайте ги по следните критетии:
Продукти със знак новоте, ексклузив, талисиме, анни уебърн, албанците.
Nouveaute nouveau sport sport09 lesaubainesПродукти с тези знаци не се влияят от кодове, освен ако за кода не е изрично указано, че може да се приложи за този тип продукти.
lire_la_suiteЗнака на продукта се вижда, като натиснете бутон Lire la suite Снимка

Close
снимка

В нашия случай, жилетката и якето са с такъв знак. Затова ги махаме от кошницата си, тъй като те не могат да се повлияят от кодовете за да получат допълнително намаление. Ако държите да ги поръчате, може да ги пуснете с една от поръчките, след като постигнете максимално намаление за другите продукти.

Стъпка 3: Останалите продукти разделете на продукти с малко намаление до 60% и всички останали. При нас останаха продукти с до 40% намаление, така, че имаме реални шансове да получим по-голяма отстъпка.
В зависимост от наличните кодове, трябва да направите следното:
Ако имате кодове 20/33 евро (или 20/30 евро, 20/29 евро) (т.е. намаля 20 евро, от продукти на ненамалена стойност 33 евро), ще разбиете поръчката на няколко по-малки и ще получите по-голяма отстъпка.

Сортиране по цена без намаление
Close
Сортиране по цена без намаление

От останалите 3 продукта може да направим следната комбинация:

 • блузата + пижамите 14,90 € + 17,99 € = 32,89 евро. (ненамалена цена)
 • само панталона = 29,90 € (ненамалена цена)
Поръчка 1
Close
Поръчка 1

Изтриваме панталона и на блузата и пижамите прилагаме код 20/29. Получаваме крайна цена за двата продукта, без доставка 12,89 евро, което е с няколко цента повече, от цената само на пижамите (12,59 €), без да бъде приложен код. Така пуловера стана безплатен, но получавате подарък и безплатна доставка.

Панталон без код
Close
Панталон без код
Панталон с код
Close
Панталон с код

Сега ще добавим в кошницата само панталона – той е на стойност 20,93 €, с намалението, но 29,90 евро ненамалена цена, която има значение за прилагането на кода.
След прилагане на код 20/29, стойността на панталона става 9,90 евро.
Така, вместо за тези три продукта да платите 39,48 без доставката, ще платите само 9,90 + 12,89 = 22,79 евро, ще получите безплатна доставка и за двете пратки, и ще получите и два подаръка.
Разликата от тази гимнастика е 16,69 евро, но мисля че си струва, особено, когато искате да поръчате повече неща и не искате да чакате големите разпродажби.

Панталон и продукт със знак Новоте с код
Close
Панталон и продукт със знак Новоте с код

Стъпка 4: Ако искате да поръчате все пак и якето, може да го добавите към поръчката с панталона, но без да може да ползвате допълнително намаление, тъй като е със знак новоте Снимка

Close
снимка

Стъпка 5: Разбира се, детското яке и жилетката може да ги пуснете и като самостоятелна поръчка, като приложите друг код, с който да получите отново безплатна доставка и друг подарък.


Важни особености за кодовете на Ла Редут:

 • Кодовете, които са от една серия, например: поларено сако 38/40, поларено сако 42/44 и поларено сако 46/48, могат да се ползват на един акаунт един от тези кодове. Затова не се чудете, защо ако преди пускане на една поръчка работят всички от една серия, а след като използвате единия, при следваща поръчка не може да използвате вече и другите два.
  Обикновено има няколко серии от един тип кодове, така че проверете кодовете от друга серия.
 • При една поръчка може да използвате един код, като веднъж използван даден код, не може да бъде ползван втори път.
 • Тъй като с една карта може да плащате на два анаунта в Ла Редут, може да си направите втора регистрация, на която да ползвате същата карта. Така може да се регистрирате с името и фамилията си на единия анаунт и с името и презимето си на втория анаунт. Разбира се, трябва да използвате два различни е-мейл адреса.
 • Повечето кодове имат условия и ако не са спазени, не може да се възползвате от предложенията на кодовете.
 • При кодове от типа 20/33, 45/90 и т.н., за да може да получите отстъпката от 20, 45 или друга, задължително продуктите в кошницата ви трябва да са на минимална стойност 33, 45 или др.(в зависимост от кода), формирана от ненамалената цена на продуктите, и спазени условията, да не са със знаците, показани по-горе.
 • Винаги има изключения, даден код да не може да бъде приложен във вашата кошница, затова трябва да се проверят всички кодове, преди да се откажете.
 • Задължително проверете, дали ненамалените сума на продуктите отговаря на условията на кода. Ако не ви достигат 3-4-5 евро, за да се възползвате от предложението някой код, може да добавите продукт от Linge de lit imprime – многоцветни чаршафи или друга категория, в която има продукти с по-ниски цени.
 • Продукти със знаците по-горе не могат да получат намаление или отстъпка с код, но повечето могат да получат безплатна доставка и подарък.

Надявам се, след тази информация да сте още по-успешни в пазаруването онлайн от Ла Редут.
Повече за кодовете може да прочетете в Промо кодове за Ла Редут, като в Актуални кодове за Ла Редут ще намерите всички налични и работещи кодове към момента.

Успешен пазар на всички!

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
11 декември 2009, категория La Redoute, Промо кодове La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

5 Коментара по "Как да прилагате кодовете за Ла Редут ефективно"

 1. ladytoni казва:

  Много благодаря за тази публикация,спестява много въпроси и е страхно полезна за начинаещи Ларедут маниаци като мен :)

 2. aprilka7 казва:

  Здравейте, обличам се от La Redoute вече две години и ми е любимият е-магазин. Но проблемът ми е, че не мога да разбера от къде се набавят референтните номера за промоциите в 13:30ч и среднощните намаления. Много Ви моля да ми окажете съдействие. Имам чувството, че само аз не съм в час :-)

 3. katia казва:

  Здравейте, много полезна информация.Имам три въпроса като начинаеща.
  1.В примера по-горе, един и същи код ли се използва за двете намаления 20/29 ?
  2.В кои случаи може да се намали една стока, след като тя е вече намалена веднъж /примера по-горе/ ?
  3.При пробване на кодовете за дадени продукти, всички ли се изреждат т.е., ако кодовете са например 50, всички ли се пробват или има някакъв критерий за разделяне ?

 4. Милена казва:

  @aprilka7, не си ги набавям. Не разполагам с тези референтни.
  @katia, използва се един и същи тип код. Т.е. има кодове от една серия – няколко кода, даващи едно и също. Така че, да, един и същ може да се каже, с тази разлика, че можеш като имаш повече кодове, да пуснеш няколко поръчки. Ако има само един такъв код, можеш само една поръчка да пуснеш.
  Дадена стока може да се намали повече, ако е от настоящата нова колекция и е с по-малко намаление, от това, което може да даде кода. Но, не всички стоки могат да се намалят, въпреки това.
  Пробваш кодове, които биха ти свършили работа за твоите нужди. Ако имаш 10 артикула, е добре да добавиш по-малко в кошницата първоначално и да следиш как се променят нещата в кошницата. После като добавиш другите, ако се увеличи цената на вече постигнато намаление, е добре да пуснеш няколко по-малки поръчки. Но не забравяй, че поръчката трябва да ти е над 10 евро, при всички положения.

 5. Весела казва:

  Цените Shopping prix повлияват ли се от кодове ?

Остави мнение/коментар