85% намаление на стоки от La Redoute

Публикувано в: La Redoute

85% намаление на стоки от La RedouteLa Redouteотново изненада своите клиенти!

От 7 до 13 април всички могат да се възползват от чудесното намаление от 60% до 85%, на стоки от Ла Редут и Les Albaines.

Тези, които все още не са пазарували от La Redoute имат прекрасната възможност да опитат за първи път и то сега, когато Ла Редут изненадва с нови 60% намаления.
Естествено, това не значи, че няма да има още по-големи намаления съвсем скоро след 3 месеца. Добре е до тогава да сте се регистрирали в Ла Редут, и вече да сте пуснали поне една поръчка, за да може, когато дойдат още по-големите намаления да сте се запознали с повечето тънкости при пазаруването от френския сайт.
БлузаРокляТова е един малък пример за цените, на които може да закупите детски дрехи в Ла Редут, а малчовците се цапат много и се налага да ги преобличате по няколко пъти на ден. Не забравяйте, че идва и още по-топлото време, и ще имате нужда и от ролки, туники и други летни дрехи за вас, докато сте навън с малкото човече.

Les Aubaines de La RedouteПанталонкиИ за да не остане по-назад, Les Albaines на Ла Редут пусна още по-голямо намаление от 85% на предлаганите в тази секция стоки.
Проверете и сами!
В сайта Momentofpeace.net може да намерите и актуални промо кодове, с които да получите подарък или безплатна доставка.
Приятно пазаруване!
Ларедут

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
8 април 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар