Поръчка от La Redoute в 4 стъпки

Публикувано в: La Redoute

Поръчка от La RedouteАко вече сте приключили с избора на продукти от La Redoute, може да преминете към стъпките за пускане на поръчката си в сайта.
La Redoute


Първа стъпка на поръчка от La Redoute
Close
Първа стъпка на поръчка от La Redoute

Първата стъпка за поръчка от La Redoute е Panier (кошница, количка). Като натиснете бутона Mon panier най-горе по средата, ще отидете във вашата количка с избраните продукти. В таблицата ще видите поръчаните артикули, със снимки, цвят, размер, наличност, количество и цена. Може да махнете някой продукт от кошницата, ако сте го дублирали, или сте променили желанието си.

Следва въвеждане на промо код!
1. В зависимост от продуктите, които сте поръчали, може автоматично да получите код за подарък и/или отстъпка. Ако при преглед на кошницата ви в последния ред на таблицата (оранжевия) имате подарък, може да не попълвате друг промо код, ако този Ви устройва.
2. Ако искате да въведете друг промо код, може или да натиснете ОК бутона до J’annule mon offre spéciale (Анулиране на промо кода) или в полето Je souhaite bénéficier d’une autre offre да въведете друг промо код от La Redoute.
3. След като сте избрали промо кода, трябва да натиснете розовия бутон Je valide mon panier.

Втора стъпка на поръчка от La Redoute
Close
Втора стъпка на поръчка от La Redoute

Втора стъпка – Livraison (Доставка): След като сте въвели промо кода и натиснете бутона Je valide mon panier от първа стъпка, следва да проверите или промените адреса за доставка от La Redoute. Ако адреса, който сте въвели при регистрацията в La Redoute е същия, на който искате да ви бъде доставена пратката, не променяте нищо и продължавате към трета стъпка – Paiement – плащане.
Ако искате да промените адреса, натиснете линка J’ai changé d’adresse. Там, аналогично, както при регистрация в La Redoute, попълвате или променяте адреса.
Ако искате да направите подарък на някой, трябва да посочите друг адрес за доставка, в дясното поле: Livraison à une autre adresse chez (Доставка на друг адрес). Ако човека, на който ще изпращате подарък е в различна държава, може да промените държавата от линка: Je change le pays de livraison (Промени държавата за доставката). За да промените адреса за доставка и на подаръка, натиснете сивата стрелка под Je valide ma Livraison. Ще се появят полета за попълване на адрес за доставка на подаръка. Ако няма нужда да променяте адрес за доставка и адрес за доставка на подаръка, директно натиснете бутона: Je valide ma Livraison.

Трета стъпка на поръчка от La Redoute
Close
Трета стъпка на поръчка от La Redoute

Трета стъпка – Paiement (Плащане) в La Redoute: На тази стъпка трябва да въведете номера на картата. В таблицата ще видите отново сумата, която дължите за поръчката.
Под таблицата ще видите надпис Je choisis mon mode de paiement (Изберете начина на плащане): Ако плащате с кредитна карта или Visa Electron (без издадена такава от ОББ), натиснете сивата стрелка в дясно в полето: Je paie en ligne avec ma carte bancaire ou ma carte privative (Плащам онлайн с кредитна карта). Ще се появят полета, за въвеждане на номер на картата, валидност на картата, както и контролен номер на картата, който е трицифрен, и се намира на гърба на картата.
След като въведете данните на картата, натиснете розовия бутон: Je valide mon paiement (потвърждавам плащането).

Четвърта стъпка на поръчка от La Redoute
Close
Четвърта стъпка на поръчка от La Redoute

Четвърта стъпка – Validation (Потвърждаване): Ако картата е приета, отново ще видите таблица със сумата, която ще ви бъде изтеглена. За да потвърдите изтеглянето, трябва да натиснете отново розовия бутон, точно под сумата, за която е поръчката Ви.

Направена поръчка от La Redoute
Close
Направена поръчка от La Redoute

След това, ще ви се появи стандартно съобщение, в което Ви казват, че вашата поръчка е регистрирана. Че ще получите потвърждение по е-мейла.
В повечето случаи La Redoute изпращат e-mail с поръчката, която сте направили. Ще получите и СМС от банката (ако имате активирана опция), за блокираната сума на поръчката.

La Redoute

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 февруари 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

390 Коментара по "Поръчка от La Redoute в 4 стъпки"

 1. megi казва:

  kak da se registriram
  i sled kato se pora4va kak trqbva da se pi6e

 2. Милена казва:

  Ето тук е обяснено как да се регистрираш, на български има показано къде, какво да пишеш. Щом нямаш регистрация, прати на контактната форма валиден e-mail и 2-те си имена, за да ти изпратя покана за регистрация в Ла Редут. Така, ще получиш код за 10 евро намаление, което можеш да го ползваш още при първата си поръчка.

 3. megi казва:

  много благодаря

 4. deizi казва:

  Iskam da vi popitam ot kade se vzema tozi promo kod

 5. Милена казва:

  Промо кодовете ги получавате на е-мейла с който сте се регистрирали. Но има и промо кодове, които може да намерите тук. Актуални са за сезона пролет/лято 2009, и постоянно се добавят нови, когато излязат.

 6. smmd казва:

  Отскоро се приместих да живея в Финландия, а когато бях в БГ пазарувах чрез едно момиче от LaRedoute. Сега от тук мога ли да пазарувам и знае ли някой какво ще ми струва? Мога ли да плащам с БГ дебитна карта , която е VISA въпреки че живея в Финландия? Благодаря!

 7. Милена казва:

  Здравей smmd, по принцип не би трябвало да имаш проблем да пазаруваш от ЛаРедут и от Финландия, имат доставка и до там. Въпроса е, картата Visa, която имаш на коя банка е. Виза Електрон на Райфаизен Банк, на ЦКБ, СЖ Експресбанк, ПИБ, Пощенска банка – със сигурност стават. ОББ visa electron не става със сигурност.
  Пробвай, ако стане, кажи, за да знаем :) Успех.

 8. smmd казва:

  Благодаря ! На пощенска е , ще пробвам!

 9. sara казва:

  а къде мога само да разгледам продуктите. не желая да се регистрирам преди да знам, дали се интересувам от това, което се предлага.

 10. Милена казва:

  За да ги разгледаш, не е нужно да се регистрираш. Просто влез в сайта на ла редут от някой от линковете в сайта, и на главната страница или от публикациите.

 11. Иванка Данева казва:

  Здравейте,аз вече си пуснах поръчка и исках да се възползвам от бонуса при покана за регистрация,но ме отхвърля,като ми излиза червен надпис,че важи за клиенти,които вече са се наредили.Къде трябва да се наредя.

 12. Ирена казва:

  Здравейте на 30 април пуснах порачка. Приеха ми я нормално но след 3 дни ми пратиха това писмо . Този път платих с картата на братовчед ми. Незнам заради това ли не я приемат(Виза на ЦКБ). В Suivre mes commandes пише че скоро ще добавят поръчката.имам запор на парите в картата.
  Кажете ми моля какво да направя трябва ли наново да пусна същата поръчка? Благодаря.
  Chere cliente,

  Vous nous avez confié une commande.
  Vous avez demandé un réglement par carte bancaire ou privative.

  Je ne peux valider votre réglement.

  Pour de plus amples renseignements, je vous invite à contacter l’organisme
  qui vous a délivré cette carte.

  Pour valider la commande qui a été sauvegardée, merci d’appeler votre
  Conseillère au 0892 350 350.

  P.S : La Redoute met à votre disposition un espace qui vous permettra de
  prendre contact avec nos Services Clients. Nous vous invitons à formuler
  votre demande directement sur notre site : http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx

  Merci de votre confiance.

  Cordialement,

  Votre Conseillère Commerciale,
  Saisie de Commandes La Redoute

 13. Милена казва:

  Здравей Иванка, за да се възползваш от бонуса за покана на приятел, първо трябва да и изпратила покана, после човека, на който си пратила покана да се регистрира и то задължително трябва да влезе в ларедут през зеления бутон, на мейла с поканата и тогава ти получаваш код за 5 евро.
  Отделно, за да можеш да пращат покани, трябва вече да имаш направена и платена първа поръчка.
  Ако пък вече си получила код за покана на приятел, не мога да се сетя какъв е проблема и затова ще е добре да копираш текста и да го пратиш на френски, без да го превеждаш ти.
  Надявам се да съм те разбрала правилно, ако не, уточни какъв е твоя случай. Какво си направила, и в коя от стъпките ти го дава този проблем.

 14. Милена казва:

  Здравей Ирена, от мейла им разбирам, че не са приели плащането и трябва да се свържеш с банката, издала тази кредитна карта.
  Първа причина за такъв отказ може да е, ако поръчката ти е на стойност под 10 евро. Ако не е така, най-добре се обадете в банката, за да разберете, защо е отказано това плащане при тях. Ако от тяхна страна няма проблем с плащането, причините може да са няколко други. В ларедут можеш да пазаруваш с 2 карти от 1 профил и с една карта да плащаш на 2 профила. Ако ти си ползвала на твоя профил други 2 карти, това е причината.
  Ако не е нито един от тези случаи, най-добре им пиши на ларедут, и попитай за повече подробности за отказа.
  И пиши като имаш повече информация, ще се радвам да разбера повече за проблемите с които се сблъскват потребителите.

 15. Ирена казва:

  Здравейте
  благодаря за отговора акаунта ми е един плащала съм само с една карта досега тази е втора. Пратих им питане какав е проблема а те казаха че немогат да ми кажат нищо повече парите ми са спряни от картата днес им пратих писмо да пробват пак съмнявам се че проблема е заради почивните дни. Дано да е така а поръчката ми е за 44 евро.
  Отново са ми пратили писмо за карта кенгуру ако може да ми дадете малко инфо за нея. Благодарности за отговорите

 16. Милена казва:

  Ирена, обади се в банката. Или собственика на картата да се обади, поне да кажат, каква е причината от тяхна страна. Защото по мейла им разбирам, че проблема е от банката издател на картата.

 17. Ангелина казва:

  Здравейте!
  Ползвали ли сте услугата на Carte Kangourou? Замислям се да поискам такава, защото не съм в България и няма да мога да си премеря дрехите веднага, а тази карта има удължен срок, преди евентуални промени да бъдат направени. Малко чудно ми се вижда да няма никаква такса за тези привилегии (макар че прочетох, че ако се плати наведнъж или на 3 вноски, такси няма). Ако знаете подробности, моля пишете! Благодаря!

 18. Милена казва:

  Здравейте, не съм запозната с картата, но и аз много пъти съм мислила дали е удача. Но наистина не знам подробности за картата.

 19. Таня казва:

  Здравейте!

  Преди малко пуснах първа поръчка в Ларедут. Използвах код за награда детска раничка. В мейла с потвърждението на поръчката ми, пише Mes cadeaux и е написана раничката, но в графата Mon mode de livraison ми пише артикулите, които съм поръчала, но не пише подаръка раничка. Имате ли представа при това положение дали ще получа подарък? Предварително Ви благодаря! :)

 20. Милена казва:

  Всичко е наред, би трябвало да си го получиш, сега погледнах и в моите мейли за потвърждение на поръчки го пише само в Mes cadeaux, и го няма в изредените Mon mode de livraison. Но всички подаръци съм си ги получила.

 21. Таня казва:

  Много благодаря! :)

 22. Надя Димова казва:

  Здравейте! Направих поръчка преди седмица, но днес без да искам изтрих профила си! Дали ще си я получа? (не съм получила e-mail за потвърждение, а иначе получих съобщение за направен превод на парите!

 23. Милена казва:

  @Надя Димова, съветвам те да пишеш на ларедут и да им обясниш какъв е проблема. Мейла за контакт с тях е този. Ако не можеш да се справиш с мейла, пиши ми на контактната форма и повече подробности за да го измислим. Можеш и на ангийски да им пишеш, не се притеснявай.

 24. Нина Пайова казва:

  Здравейте, момичета. Няколко пъти съм пазарувала от сайта, но предимно дрехи. Искам да знам, някоя от вас дали е поръчвала техника – визирам мобилни телефони и навигации. Благодаря!

 25. Надя Димова казва:

  Милена, много благодаря за помощта! Пиши ми моля те на skype ако искаш – XXXXXXX е името! За писмото определено ще имам нужда от помощ!

 26. Надя Димова казва:

  Много съм щастлива от факта, че не съм изтрила профилът си, но нямаше да разбера без твоята помощ! В полето mon espace client, въведох мейл и парола както ти ми каза след което ме прие отново! Чакам с нетърпение поръчката си! Целувки!

 27. Милена казва:

  @Надя Димова, радвам се, че мога да помогна. Успешни поръчки и много подаръци!
  @Нина Пайова, не съм поръчвала техника, така че, не мога да коментирам нищо. Ако поръчаш, ще се радвам да споделиш отзивите си!

 28. Нина Пайова казва:

  Колебая се :) Ако пробвам задължително ще ви пиша :)

 29. AAI казва:

  Може ли да получа и аз покана за регистрация?Благодаря.

 30. milqna казва:

  83488- 50% отстъпка за предпочитани, 40% за останалите. Не важи за зелени, червени и мини цени. какво означава предпочитани?

 31. milqna казва:

  AAI естествено че можеш

 32. Милена казва:

  @milqna, предпочитани или любими са стоки, които си добавила не в кошницата си, а бутона под кошницата, виж в тази статия е обяснено.

 33. smmd казва:

  По-горе беше писано за покана за регистрация , но не разбрах къде е поканата, т.е. как да изпратя покана за регистрация?

 34. Милена казва:

  @ smmd, ето това е статията за Покана за регистрация в Ла Редут. На снимките ще видиш нагледно как можеш да пратиш покана.

 35. smmd казва:

  Благодаря! Хич не гледам! :)

 36. Надя Димова казва:

  Здравейте момичета! Получих си първата поръчка днес сутринта! Много сън доволна…а вчера направих втората, за която използвах и код!

 37. Надя Димова казва:

  За него ми каза Милена…..сега ще имам и подарък към покупката си!

 38. Милена казва:

  Радвам се, че си доволна и успешно пусна втората си поръчка вече с код. Успех с бъдещите покупки на всички.

 39. Dida казва:

  Здравейте, може ли да ми кажете за колко време пристига поръчката. Аз направих такава на 29.05.2009, а още не е дошла

 40. Ksantana казва:

  Bih iskala da popitam kolko vreme se 4aka za pora4kata?

 41. Милена казва:

  Ksantana, ето тук съм отговорила на въпроса ти.

 42. samanta81 казва:

  дано не е глупав въпросът ми, но след дълго търсене не намерих отговор и затова се обръщам към Вас: Може ли да се пазари от La Redoute occasion след като имам регистрация в този сайт http://www.laredoute.fr/ ? Благодаря предварително!!!

 43. Милена казва:

  @samanta81, не съм пробвала, и нямам информация. Разглеждала съм го, но не съм поръчвала.

 44. leonardihno казва:

  Здравейте, вече направих поървата си поръчка от ла редут искам да ви попитам до колко време ще получа потвърждение по е – мейл-а и горе – долу до колко дни ще ми я доставят и още нещо има ли някакви допълнителни такси при получаване да се плаща ? БЛАГОДАРЯ, ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

 45. Милена казва:

  @leonardihno, мейла пристига за около ден, може ви за няколко минути, но зависи колко е натоварена системата. Поръчката може да пристигне за седмица до 9 седмици. Подробности за доставката можеш да прочетеш тук.

 46. samanta81 казва:

  Здравейте!Имам въпрос:Опитвам се днес на няколко пъти да си пусна първата поръчка но ми отказват кредитната карта.Изписва ми това:Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.Картата не е нова , дали защото днес е събота и да не може да се направи връзката ?Картата сме я ползвали и за други преводи по интернет-Sportingbet например.Досега не е имало проблем с нея, тя е издадена специално за пазарене от интернет.Не разбирам какво става.

 47. Милена казва:

  @samanta81, пробвай няколко пъти да пуснеш поръчка. Няколко човека споменаха, че имат подобен проблем, но след като сте плащали с картата и друг път онлайн, не би трябвало да има проблем. Това, че е събота, не е проблем.
  Може обаче да има недостатъчна наличност в сметката, и да Ви бъде отказана картата.
  Ако сте внесли парите вчера следобед, може още да не са осчетоводени, и това да е проблем. При това положение, в понеделник, ще може да пуснете поръчка.
  А, ако с тази карта е плащано на други 2 профила в ларедут, тогава също ще бъде отказана за плащане.

 48. samanta81 казва:

  да пробвах няколко пъти , но не става.А парите са внесени от преди месец.А плащане с тази карта на други профили не съм правила.Ще проверя отново в Sportingbet дали ще стане , ако ли не отивам в банката.Благодаря ти Милена !!!

 49. samanta81 казва:

  Сега пробвах с по-малка сума да платя и се получи.Пуснах си поръчката.Аз съм направила 2 вноски по картата и едната сума явно е изчезнала.Сега в понеделник ще ходя да се разправям с Булбанк!!!

 50. leonardihno казва:

  здравейте, отново съм аз и вече получих е – мейл за потвърждаване на поръчката и след това трябва ли да кликам някъде или всичко вече е оки – доки и да се стягам за голямото чакане … Благодаря Ви предварително :)

 51. Милена казва:

  @leonardihno, всичко е наред – вече спокойно можеш да чакаш пощальона :)

 52. smmd казва:

  Здравей! Искам да попитам за тая Carte Kangourou, какво представлява и за какво се ползва?

  Благодаря!

 53. Милена казва:

  Не знам някой от България да има такава карта, и не мога да ви дам подробности. Това е нещо като транс карт, между кредитна и дебитна, плащаш на вноски. Но не знам подробности как се вади.

 54. vanita76 казва:

  Привет Милена,
  Моля за малко помощ, за първи път пуснах поръчка и ми изписа ето това „votre suivi de comande ne comporte aucun article“ нямам потвърден Емайл, друго не ми се е изписало . Къде трябваше да проверя дали ми е приета поръчката?
  Предварително Благодаря.

 55. Милена казва:

  @vanita76, от съобщението разбирам, че не си пуснала пуснала поръчката, защото нямаш нищо в suivi de comande. Ако кошницата още ти е пълна, просто не си успяла да пуснеш поръчката. Вероятно ти е изписало някакво съобщение, но не си обърнала внимание. Пробвай да пуснеш пак. Затвори всички прозорци на ларедут и влез от тук например.

 56. Десислава казва:

  Здравей Милена.Искам да поръчам чрез теб ,ако това е възмойно.Би ли ми казала какво е необходимо.И как става с кодовете.

 57. vanita76 казва:

  Милена, много ти благодаря …..

  Сега моля за още нещо, преди малко получих този Емайл от ретлансатора неразбрах кой знае колко. Confirmation d’inscription

  Bonjour,

  Vous venez de vous inscrire aux newsletters de laredoute.fr
  et je vous en remercie.

  Vous serez désormais informé personnellement des meilleures offres mode et déco de La Redoute ainsi que des bonnes affaires du moment.

  Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

  Julie Areski,
  Responsable relation client du site

 58. Милена казва:

  @vanita76, променяла ли си нещо в профила си? Т.е. да си се абонирала за бюлетина на ларедут?
  Това е значението на мейла

 59. V_V казва:

  Интересува ме дали може да се премахне допълнителната такса за доставка – supplement(има я и във вашите примери по-горе) .Разбрах че за страните от ЕС е 5% , макар че ако се изчисли не е точно толкова.За какво всъщност я вземат- за международната доставка ли?

 60. Милена казва:

  @V_V, няма как да се намали, взимат се задължително и не е 5%, а 7% от февруари месец тази година. За съжаление, няма как да се намали …

 61. milena_113 казва:

  Здравейте, пиша, защото не срещнах никъде из коментарите моя въпрос: Вчера пуснах поръчката си (мисля че всичко беше наред), но днес в кошницата ми имаше 3 от 5-тте артикула, които съм поръчала. Имейл за потвърждение получих още вчера с подробности за поръчката ми и и всичко, което бях поръчала си го имаше. Възможно ли е да обработват поръчката на части и да обработят 3-те продукта малко по-късно или има някакъв проблем с тях? Ще се радвам да ми отговорите при първа възможност ако имате инфо по въпроса, защото ако има проблем искам да го отстраня възможно най-скоро. Благодаря предварително!

 62. Milena Drenovska казва:

  Щом сте получили мейл с потвърждение и в него фигурират всички продукти, не би трябвало да има проблем. Но за да се успокоите, отидете в Suivre mes commandes (основното меню, горе) – ако там срещу всеки артикул пише A domicile, значи всичко е наред.
  А в Mes remboursement проверявайте за отказани артикули.
  Ако се сблъскате с други проблеми, питайте, ще помогна с каквото мога.
  Това с кошницата се случва, дори и всички артикули са се появявали, но ако поръчката е в Suivre mes commandes и няма отказан продукт в Mes remboursement, очаквайте пратката си съвсем скоро.

 63. Ваня казва:

  Миленче искам да върна част от стоката -кое възстановяваха по имейла ЧЕК или ВАУЧЕР ? което в последствие да приложа за да ми приспаднат

 64. Милена казва:

  @Ваня, искай да ти пратя ваучер. Чек не е изгодно да го осребрят, и няма как да го приложиш при следваща поръчка. Ето тук имаш шаблонни писма за това, което ти е нужно: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact

 65. Ваня казва:

  Благодаря ти Миленче Знам че този номер после се въвежда на 3-та стъпка ….Je paie en ligne, avec des avoirs ou des bons d’achats…. но там не ми дава възможност да пиша ,изписва ми с червени букви…Vous ne possédez pas d’avoir ou de bon d’achat pour ce compte client. …

 66. ani казва:

  Здравей,

  Проверих си пратката в Suivre mes commandes и е на статус A domicile. Каква е финалната стъпка за получаване на стоката?
  Благодаря ти за отзивчивостта!

 67. Милена казва:

  Няма друга стъпка, сега чакаш, няма да се промени повече статуса. Ориентир за време на получаване от седмица до 6-7 седмици. Ако до 7-мата седмица не пристигне им пиши. Ето тук можеш да видиш контактите и шаблонни мейли за различни ситуации.

 68. ani казва:

  Благодаря ти. Аз съм пропуснала в адреса си номера на улицата. Дали мога да проверявам направо в митницата?

 69. Милена казва:

  Можеш, можеш и в пощата. При това положение, не знам как ще си получиш известието. Поправи си данните в ларедут.

 70. ani казва:

  Днес си получих поръчката!!! Както ме посъветва, проверих в пощата – и то по телефона. Вчера ми била тъкмо получена пратката. Просто идеално. Всичко е супер. Дори съм си уцелила размера :-) На мейла получих един код – за какви отстъпки е? Бях избирала стоки от есенния каталог – някаква промоция мисля.

 71. milena_113 казва:

  Здравейте, пак! Мисля 4е направих направих глупост като използвах промо кода, който ми изпратиха от ларедут- подарък сива пътна 4анта- защото сега ще пристигне като колет или голям колет, а това ще ми забави поръчката доста (пусната е на 15.07.). Сега вече ме е яд, защото ми трябваше до към средата на август, но мисля че няма шанс да стане! Някой има ли инфо как стоят нещата с такива поръчки по това време на годината? Кога да я очаквам? След месец-два?:) Мерси предварително!
  P.S. По повод предишния ми въпрос проверих статуса и изглежда о.к., но но продуктите все още са ми в кошницата. Дано всичко да е наред! Мерси за помощта и успех!

 72. Milena Drenovska казва:

  milena_113, няма причина да се притесняваш според мен. Тази седмица взех пратка от 8-ми юли. Чакам и пратка от 14-ти, която със сигурност е за митница и има голяма вероятност да пристигне до края на тази седмица. Тези намаления явно La Redoute са си подобрили обслужването на доставките и не се наблюдава забавяне повече от 4 седмици. Обикновено към 3-тата пратката вече е пристигнала. Тук говоря само за големи пакети. Изчакай, началото на август ще ти пристигне пратката, поне се надявам, заради теб.
  Щом си проверила поръчката, виждаш надписа A dimicile срещу всеки продукт, значи, вече пътува към теб. Ако можеш да провериш кога са ти изтеглили парите от La Redoute, сметни около седмица след тази дата и поръчката би трябвало да е при теб тогава. Поне при мен и поръчките се набвлюдава такава тенденция, но това не е указано от Ла Редут.

 73. milena_113 казва:

  Мерси много за бързия отговор и успех!!!!

 74. станимира казва:

  здравейте, искам да попитам кога ще ми дойде поръчката, напривих я на 15 юли

 75. станимира казва:

  освен таксите които се изписаха като направих поръчката ,друго ще трябвали да плащам

 76. Милена казва:

  Установеното време за доставка е 6 седмици, но обикновено пратките пристигат за около 3-4 седмици. Извън сезона на намаленията, пристигат и по-бързо, 10 дни, 2 седмици.

 77. Милена казва:

  Не, точно това ще е сумата, която ще ти изтеглят, в левова равностойност, ако сметката ти не е еврова.

 78. Rumen казва:

  здр а мога ли да поръчам с дебитна карта VISA ELECTRON ДСК ,или трябва кредитна карта?Благодаря ти

 79. Милена казва:

  @Rumen, можеш и с виза електрон на ДСК. Само виза електрон на ОББ не става със сигурност.

 80. Rumen казва:

  Благодаря ти за бързият отговор

 81. Ваня казва:

  Здравей Миленче!Когато получа чек по БГ пощата -отивам в банката с въпросния документ и……..какво правя за да ми го осребрят????

 82. Милена казва:

  Ваня, когато получиш чека, прочиташ тази статия, пишеш на ларедут, че искаш да ти заменят чека с ваучер, пращаш им чека обратно по пощата и след като го получат ще ти изпратят номер на ваучер – искаш да ти го пратят на мейла. Виж шаблоните на писма.
  Нямаш сметка да осребряваш чек в България, тъй като по спомен таксата е около 25 долара, но не съм 100% сигурна.

 83. Neli казва:

  Zdraveite!Napravih parvata pora4ka,no dva ot produktite se okazaha dosta golemi.Bih iskala da gi varna i da mi varnat parite po kreditna karta.Kak triabva da postapia,kakvo da napisha i kade.Neznaia nito duma frenski.Blagodaria predvaritelno!

 84. Милена казва:

  Нели, трябва да пишеш на ларедут, че искаш да върнеш 2-та продукта. Те ще ти кажат адреса, на който да ги изпратиш във Франция. След като получат продуктите, ще ти издадат или чек или ваучер за стойността на продуктите. По-добре е да им пишеш, че искаш ваучер, тъй като за да осребриш чека, ще ти вземат около 25$, или сума, която може да е по-голяма от тази, която ти връщат (не съм сигурна колко беше). А ако поискаш да ти пратят номер на ваучер по мейла, ще можеш да го използваш при следващата си поръчка. Ето тук можеш да видиш адреса за контакт и шаблонни мейли.

 85. Neli казва:

  Миленче,благодаря много за отговора!Аз им изпратих едно писмо,че ще им върна 2-та продукта,но днес получих от тях следното:

  Bonjour Mme Eneva Nedyalka,

  Vous souhaitez avoir plus de prйcision concernant le suivi de votre commande

  Je comprends votre interrogation.

  Afin de rйpondre au mieux а vos attentes, merci de reformuler votre demande.

  Je vous remercie de votre demande.

  Cordialement.
  Chrystel,
  Relation Client du site http://www.laredoute.fr

  Toва е първото писмо,и второто:
  Madame Eneva Nedyalka,

  Connaissez-vous le service “Relais Colis”
  de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
  de le découvrir grace à notre offre exclusive :
  la livraison 24h chrono en relais colis est
  exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
  ça ne dure que 3 semaines !
  Опитах се да си преведа с речника на google,но така и нищо не рабрах.Адрес няма на който да върна стоката.Сега изпратих едно писмо,което Вие ми изпратихте формата за ваучер за 28.96 euro.Но не знам на кой адрес да изпратя продуктите.Благодаря Ви,че ми помагате.С нетърпение чакам отговора Ви.Спокойна вечер!

 86. radi казва:

  Бих искала да попитам:след като стигна трета стъпка и въведа данните на картата,натискам розовия бутон отдолу и ми се появява търсене на емейл и парола.Въвеждам си паролата и пак ме връща на трета стъпка .Може ли някой да ми каже къде бъркам? Това ми е първа поръчка,изчетох много как да поръчам,но явно няма да мога да се справя сама.

 87. Милена казва:

  radi, това което се случва е нормално. Не бъркаш. Обикновено винаги преди пускането на поръчка иска верифициране на потребител и парола. Просто след като ги въведеш отново продължаваш там, от където те прехвърли.

 88. Нина казва:

  Миленче, здравей!
  Днес пуснах първата си поръчка в Ларедут и почти веднага пристигна потвърдителния имейл. Мисля че поръчката ми е за пощата, а не за митницата и исках да те попитам имаш ли представа колко време ще я чакам? Също исках да те питам, след като обстойно прегледах тяхната номерация и си поръчах една пола с размер: ma taille 40, в Suivre mes commandes ми излиза, че същия артикул е с размер 42?!? Къде сбърках?
  И също от този панел как да се ориентирам, че поръчката ми пътува, нещо по-специално да се изписва?

  Благодаря предварително!

 89. Деница казва:

  Здравейте,
  вчера направих първата си поръчка и съм много доволна,но има нещо което ме притеснява-получих майл за потвърждение,в профила ми в Ла редут пише,4е стоките са A domicile обаче от сметката ми не са блокирани никакви пари?Кога горе-долу става блокирането и имам ли повод да се тревожа?Благодаря предварително!

 90. Милена казва:

  @Деница, Ако в статуса на поръчката ти пиве A domicile, значи вече е фактурирана. Но не знам как е възможно парите да не са блокирани. При всички поръчки, които съм пускала до сега си провершвам сметката веднага след като я пусна, и никога не ми се е случвало да не са били блокирани. Да не би да не си видшла правилно? Знам ли, според мен провери още веднъь внимателно и пиви какво става.

 91. Милена казва:

  Нина, ПОръчката ти би трябвало да дойде за около 3 седмици, но установениш срок е 7 седмици, така че, до тогава, само чакаш. Колкото до номерацията, вероятно, когато си избирала номера от падащото меню по погрешка си избрала 42. И на мен ми се е случвало. Ако ти е твърде гомяма, можев да си я стесниш. На мъжът ми бшх поръчала панталон и то с 2 размера по-голям и за 8 лева го стесниха. Не ми се занимава с връщане и чакане на друг.
  Няма как да разбереш дали пратката вече пътува от статуса й. След като я фактурират изписва A domicile само. Но практиката ми показва, че около 7-10 дни след като ми изтеглят блокираната сума, пратката вече е тук. Ако можеш да си проследиш сметката, ще разбереш приблизителното пристигане.

 92. Нина казва:

  Окей, благодаря ти за информацията Миленче ;)
  Утре ще звънна до банката да видя дали е блокирана сумата. А колкото до размера и аз така мислех, да я стесня, не ми се занимава с връщане и разправии само. Иначе в Suivre mes commandes и на мен ми пише A domicile, зареждам се с търпение и успешно пазаруване на всички. Не знам за вас, но на мен ми действа пристрастяващо тоя сайт :D

 93. Деница казва:

  Проверих в самата банка-от там ми казаха,че няма движение по сметката и сумата е такава,каквато я оставих?Дано всичко да е наред и да си вземат парите!Щом пише A domicile значи всичко е наред,нали?Има ли за какво да се притеснявам?

 94. Ваня казва:

  всичко е наред-понякога ги забавят блокирането на парите.Няма да пропуснат да ти ги вземат :) )))))))))

 95. Милена казва:

  @Нина, освен пристрастяващо, ларедут действа и силно намаляващо банковата ти/Ви сметка ;)

 96. Rumen казва:

  Здрвавей Миленце,когато добавя едни маратонки в кошницата ми изписва това“Vous ne pouvez pas commander cet article pour votre commande. Merci de le supprimer de votre panier. „и не ми излиза крайна цена а само 5 евро за доставката.Какво означава това?А пише и това „Disponible sous 3 semaines“,Да не би да ги нямат в наличност и чак след 3 седмици ще ги имат?Благодаря ти

 97. Нина казва:

  @Румен, мисля, че последното означава, че ще ги имат след 3 седмици.

  Миленче, така си е, като хазарта е :D

 98. Милена казва:

  @Rumen, да конкретния продукт не е наличен в момента и затова не можеш да го добавиш в кошницата си. Но ще е наличен след 3 седмици, което значи, че можеш да пуснеш нова поръчка за него тогава.
  А Ако вече си добавил някакъв продукт, но докато пуснеш поръчка е изчерпан, този продукт в кошницата ще ти се огради в червен правоъгълник и ще трябва да го премахнеш, за да можеш да пуснеш поръчка.

 99. rumbataaa казва:

  Благодаря ти Миленце.

 100. Vladi казва:

  Здравей Миленце вчера направих първата си поръчка. Стигнах до 4 стъпка и мисля че ми прие поръчката. но още не съм получила е-майл за потвърждение. И като вляза в suivi de commande там нямам никакви стоки. Дали съм успяла да поръчам или да се пробвам пак? Когато приеме поръчката стоките стоят ли в кошницата или изчезват?

 101. Милена казва:

  @Vladi, ако стоките не са в suivi de commande, значи не си пуснала поръчка. Дори и да не получиш мейл, това не е фатално, но ако там ги няма, значи просто не си пуснала поръчка. А има ли ги в кошницата ти?

 102. Vladi казва:

  Пробвах отново и ги пуснах този път със сигурност защото ги има в suivi de commande, изчезнаха от кошницата и получих майл. Но това беше на 21.08. а още нямам изтеглени пари от картата. Дали има проблем?

 103. Здравейте.опитвам се да направя поръчка в La redoute ,но така и не мога да премина стъпка 3-плащане.Имам кредитна карта Виза от банка ДСК.Въведох всички кодове но пак ми изписва някаква грешка и не мога да премина към стъпка 4

 104. Милена казва:

  Елена, за да ме улесниш, изкопирай съобщението за грешка, което ти се изписва.

 105. опитах отново,за да видя какво ми изписваше а то взе че стана.даже получих съобщение от ДСК че са изтеглени парите от сметката ми.В такъв случай кога да очаквам поръчката-до 2 седмици ли беше

 106. Милена казва:

  По-скоро около 3 седмици, но има голяма вероятност и по-бързо да дойде.

 107. Tanita Gyurmezova казва:

  Здравей.Милена! Аз не разбрах каква опция трябва да се избере при стъпка 3-плащане с карта CARTE BANCAIRE ли? И след това да се въвежда номера на картата? Смятам да плащам с ВИЗА ЕЛЕКТРОН на ПИБ.

 108. Милена казва:

  Точно така Таня, CARTE BANCAIRE избираш. Въвеждаш номера на картата, валидността и верификационния номер от гърба на картата.

 109. Tanita Gyurmezova казва:

  Благодаря ти много за бързия отговор.

 110. Лилия Великова казва:

  Здравей, Милена! Днес получих първата си поръчка и съм много доволна. Затова и вече пуснах втора поръчка. Това, което не ми е ясно е – защо и при двете поръчки освен 5 евро за доставка ми удържат и допълнително пари. Първият път 2.35 евро, а втория път 7.45 евро (втората поръчка е значително по-голяма). И вторият ми въпрос е промо кода, който ми изпратиха за всички стоки от новата колекция ли важи, или само за тези, които не са намалени в момента.
  По-нагоре прочетох за възможността за нови клиенти да си купят определени стоки на много ниска цена. След като вече съм направила две поръчки за мен важи ли още тази опция и ако да как да се възползвам от нея. Дано не ти звучи глупаво, но не разбирам френски и си превеждам всичко с преводача на Гугъл, затова е възможно и да са ми предложили нещо, което аз не съм разбрала :) .
  Извинявам се за дългото писмо и предварително ти благодаря за отговорите !

 111. Милена казва:

  Лили, това което ти удържат е 7% от стойността на поръчката. Едната ти е била 33,57 евро, другата е била 106,43 евро. Това е нещо като такса опаковка, но так и не знам в превод каква точно такса е. Взима се винаги и ням как да се намали или махне с код.
  Няма как да знам кодовете които ти пращат за какво важат ако не пратиш линк към кода. В него са описани условията. Но така или иначе, има много по-интересни кодове, които можеш да ползваш. Актуалните към момента са ето тук: http://www.momentofpeace.net/2009/promo-20092010

 112. Цветелина Василева казва:

  Здравейте,
  Вчера се опитах да направя първата си поръчка, изпълних 4те стъпки, но след като преключих, нищо не стана, нито получих писмо, нито ми пише нещо в suivre, нито пък ми се е скрила стоката от кошницата (а трябва ли?). И понеже съм новобранец съм леко притеснена, не знам дали да я пусна тази поръчка отново?

 113. Милена казва:

  Ако я няма в суивито, значи не си пуснала поръчката. Виж последната снимка от публикацията – по принцип при всяка поръчка съм стигала до това съобщение. Потвърждение по е-мейл не е задължително, но в суивито трябва да е отразено.

 114. Десислава казва:

  От 3-4 дни се опитвам да си направя поръчка в La Redoute, но не се получава. Правя си поръчката (стъпка 1) и след като натисна, за да премина на втори етап да потвърд…

 115. Десислава казва:

  да потвърдя адреса си … Не винаги ме допуска. Ако съм пробвала 50 пъти ме е допуснал 10 и оттам нататък – КРАЙ. Изобщо не стигам до плащането. От време на време ми изписва, че страницата, която искам в момента не е актуална и че техниците ще отстранят проблема: „Nos techniciens font en sorte que tout rentre rapidement dans l’ordre. Nous vous invitons á réessayer dans quelques instants. “ Но той проблема е от няколко дена в моя случай.
  Въпросът ми е наистина ли сайта има проблем или само при мен се получава така.
  Не ми е първа поръчка. Даже ми пратиха номер на ваучер, тъй като ми дължат пари (не можаха да ми доставят една кафе машина, понеже нямало сервиз в България).

 116. Милена казва:

  Десислава, ако въвеждаш код, провери, дали над таблицата с продуктите имаш червен надпис. Ако е така, кода който искаш да използваш не е приложим за твоята кошница, и няма как да продължиш на 2-ра стъпка.
  Ако не е така, дай повече подробности, за да мога да съдействам.

 117. Милена казва:

  Пробвай да излезеш и после пак да влезеш в акаунта си. Не съм имала проблем със сайта. Понякога ми затъмнява екрана и ми показва съобщение в малко прозорче в средата на екрана, но след няколко секунди изчезва и мога да продължа без проблем.
  Влез си в личните данни, и провери адреса си, дали на един ред от адреса не си въвела повече от 38 символа. Ако е така, пренеси част от адреса на долния ред. И пробвай пак.

 118. Цветелина Василева казва:

  Днес получих нещо на e-maila… това ли трябва да е потвърждението

  Madame Tsveteina Tsekina

  Vous avez récemment créé votre panier
  sur laredoute.fr. Vous pouvez le valider
  dès maintenant en cliquant ici !

  En effet, nous avons sauvegardé votre panier
  et nous la gardons en mémoire pendant quelques
  jours seulement.

  Alors n’attendez plus, faites vous plaisir
  sur laredoute.fr

  Julie Areski
  Responsable Relation Client du site

  А в suivre все още не ми пише нищо, пък и не си спомням да съм виждала последната картинка от публикацията. А м/у другото поръчката ми беше 9ев. Не мога да разбера какво се случва :(

 119. Иванка Данева казва:

  Здравейте,въпросът ми е имам ваучер от отказана поръчка.Мога ли да го използвам на няколко пъти и как точно става.И другият ми е колко време е валиден.Благодаря ви предварително.

 120. Милена казва:

  Иванка, ако ваучера ти е на стойност по-голяма, от колкото е следващата ти поръчка, след като го ползваш, ще ти издадат нов номер на ваучер, за остатъка от сумата, дори и 1 цент да е.
  Валидността е 1 година от издаването му.

 121. Милена казва:

  Цветелина, това ми прилича на подканящия мейл който La Redoute изпращат, че имаш продукти в кошницата си и може да пуснеш поръчка. Ако в суивито не е отразено, значи не си пуснала поръчка. Ако продуктите, които си мислила, че си поръчала, още са в кошницата ти, значи не си финализирала поръчката. И не е добре да пускаш поръчки под 10 евро. Може да ти бъде отказана.

 122. Таня Георгиева казва:

  Здравейте.Искам да попитам знае ли някои каква е тази допълнителна такса supplement и може ли да бъде избегната в Ларедута

 123. Милена казва:

  Таня, няма как – това е такса опаковка, начислява се винаги – 7% от стойността на поръчката. Не подлежи на премахване с код.

 124. Иванка Данева казва:

  Здравейте, отново. Имам една изгубена поръчка още от летните намаления писах им няколко пъти за проблема,като около два месеца ме успокояваха да изчакам и накрая ми пратиха формуляр 7366 да го попълня и да им го върна.Можете ли да ми помогнете с попълването и как точно да им го изпратя обратно.Преди време го бях видяла някъде в интернет- пример,но сега не го откривам.Благодаря ви предварително.

 125. Iordanka казва:

  Искам да попитам може ли да се плащта вав балгарски пари или в евро трябва да са

 126. Милена казва:

  Iordanka, няма значение дали сметката ти е в лева или евро, ларедут ще си изтеглят равностойността.

 127. Денислава казва:

  Милена,
  тръгнах да пускам поръчката днес, изпълних стъпките от 1-4, но след като натиснах розовия бутон да потвърдя накрая, ми изкараха същата страница а отгоре с червен удивителен беше това : * Veuillez vous réidentifier. …. не разбирам френски, за което и сам благодарна за стъпките… кажи ми наново ли да я пускам и какво е станало? …таман се зарадвах на покупката и сега :x … мерси предварително.

 128. Милена казва:

  Предполагам, че те е върнало на 1-ва страница и трябва да се валидираш отново.
  Често се случва, дори и да не те върне на 1-ва страница, това което ти е изписало значи: Моля повторно идентифициране.
  Когато въведеш е-мейла и паролата си, ще видиш кошницата си отново пълна и мини през стъпките за поръчка.
  Ако е празна, провери в suivre mes commandes дали вече не е отчетена поръчката.

 129. Денислава казва:

  Благодаря за бързия отговор, опитах пак и ми я пусна…. огромни благодарности за информацията за Ла редут… супер си! :) имам и още едно въпросче… сега по време на големите намаления… постоянно ли добавят нови стоки в Албанците.. и какво ще рече това, че всяка седмица ще намалят различни секции? … а и още нещо… когато пристигне в Б-я и е в пощ. клон какво уведомление за това ще получа?… олях се малко да питам …

 130. vanita76 казва:

  Привет Милена,
  Отново ще те помоля, за помощ. Днес си пълня кошницата и след като се индетифицирам и да приключвам, ми дава че имам празна кошница.И не мога да си купя нищо. Влизах и излизах сто пъти с Мозила ,с интернет експлорер- пък там ми дава, че страницата не може да се отвори/някаква Диагноза./
  Дано да ме разбра,че ме заболя главата направо.
  Благодаря.

 131. vanita76 казва:

  Миленка изчистих си бисквитите и хисторито исега е ок.
  Направих поръчка, с 4 стъпки, но не ми се изпразни кошницата, и не ми дръпнаха парите ив суивито я нямаше. Пак помощ.
  Благодаря предварително.

 132. Милена казва:

  Значи не си направила поръчка. Съветвам те да опиташ в по-късните часове, дори след полунощ, ако имаш възможност, защото сайта е претоварен и може да има проблеми по тази причина.
  Изтрий си кода, избери си отново код от списъците и пробвай.

 133. Милена казва:

  Стоките са си тези в албанците. Поне, докато мине това намаление. Там добавят стоки от изминали колекции, които не са били разпродадени.
  Другата седмица ще намалят стоки, които в момента са с по-малък % намаление. Т.е. стоки, които сега са на 30-40% може да станат със 60-70% намаление.
  Но гаранция няма, нито кои ще са, нито дали след седмица ще го има желания номер.
  Днес изпуснах едно яке, което много ми хареса за детенце, но уви, докато се върна вече беше свършило.
  Известието, което ще получиш е или за пощата, ако пратката е до 2 кг, или за митница. Няма как да ги сбъркаш, като ги получиш, ще видиш. Ако ми пристигнат пратките скоро, ще снимам и ще покажа. Поне тези за пощата.

 134. Денислава казва:

  Мерси много, Милена. А можеш ли да ми разясниш малко повече за митниците… Колко горе-долу начисляват върху сумата? ако си наясно с нещата моля за информация …Мерси предварително.

 135. Милена казва:

  Ако е по-голяма от 2 кг. ще я вземеш от митница и плащаш 4 лева на кашон, не се обмитява. Това е единствената такса, която ще платиш там.
  В пощата не плащаш нищо.

 136. Стаси казва:

  Хайде сега нов проблем…Първата поръчка е потвърдена и парите са изтеглени. Същия ден пуснах още една и пак все ми отхвърляше картата. Днес ходих до банката и проследихме баланса на 5.01 са изтеглени 65 евро в един от пътите като пробвах явно и дори съм си блокирала картата за една седмица. Нямам имейл за втората поръчка, няма я в суивито…и парите ги няма..и какво правим сега какво да им пиша…Май с този сайт ще приключа много бързо..

 137. Милена казва:

  Стаси, обясни ми малко по-подробно?
  Т.е. блокирали са ти парите 2 пъти, така ли?
  Защото реално, парите само се блокират, не се теглят в момента на поръчка. Теглят се след няколко дни, когато започнат да ти я подготвят.
  Така че парите са ти в картата, просто не можеш да оперираш с тях.
  Можеш да пишеш на ларедут и да им кажеш, че искаш да ти пратят мейл, с който нямат претенции към едната сума, за да можеш с мейла да отидеш в банката и да ти разблокират парите по-рано от 30 дни.

 138. Стаси казва:

  Ами от Райфайзен ми казаха, че имам 3 евро и картата ми е блокирана за една седмица, т.е. парите са изтеглени,няма ги и не мога да вкарам пари и да плащам с нея в този период…това ок…ама за втората ми поръчка нямам нищо…нито имейл, нито в суивито ми в сайта..потънали са някаде 65 евро..

 139. Стаси казва:

  Първата ми поръчка беше за 40 евро..тя е потвърдена и си ми е в чакаща поръчка.. Обясниха ми , че на 05.01 има плащане на стойност 65..евро и центове..така..аз имах 110 евро в картата си..и за тези 65 евро нищо не се знае…само 3 евро салдо има в момента..дори си активирах днес известие с смс , че няма да се излагам все в банката да вися с питанки…

 140. Денислава казва:

  Многоо мерси, извинявай за хилядите въпроси… Сега само ще чакам да ми дойде сакенцето :) …Благодарности, Милена! :)

 141. Милена казва:

  Стаси, дай да уточним последно:
  1. Първата поръчка е направена на коя дата и каква е била стойността на поръчката?
  2. Колко пари си имала в карта със или без блокираните пари от първата поръчка преди да направиш втората поръчка?
  3. На коя дата си опитала да пуснеш втора поръчка и каква е била точната стойност (която виждаш на 3-та стъпка)?
  Ако първата ти поръчка е от преди около 10 или по-малко дни, вероятността да са изтеглени парите е много малка. Т.е. вероятно парите от 1-вата поръчка са ти в карта и само са блокирани.
  А при проблеми с претовареността на сайта на LaRedoute пък може да ти отчете поръчка, да ти блокира парите, но реално те никога няма да бъдат изтеглени от laredoute, ако поръчката ти не е отразена в суивито.
  Което значи, по най-груби сметки: 40 евро от 1-вата поръчка + 65 евро и някакви центове от „блокирана сума, но не пусната поръчка“ + 3 евро (предполагам и някакви центове) = 110 евро?
  Както ти писах по-горе, пиши на laredoute да ти пратят е-мейл в който указват, че нямат претенции за тази сума от 65 евро и докато ти разблокират картата и сумата ще ти разблокират от банката, след като им покажеш мейла.
  За над 100 поръчки, които съм пуснала през миналата година, не съм имала такъв проблем, въпреки че много хора го имат. Може би като нощна птица все поръчвам когато малката спи, за да не объркам нещо. А тогава все пак сайта не е толкова претоварен, дори по намаленията.
  Всичко ще е наред, разбирам те какво ти е, когато още не си наясно и се притесняваш, но няма защо. Ще помагам с каквото знам и много скоро ще станеш и ти професионален клиент на laredoute :)

 142. Гергана казва:

  Здравейте бихте ли ми казали какви данни от картата трябва да вкарам не ми приема никакви цифри

 143. Стаси казва:

  Миленче, много ти благодаря за времето, което ми отделяш, просто съм малко притеснена и е нормално…все пак за първи път плащам по интернет. Имала съм повече от 15 доставки от други сайтове, но всичките с уговорка или платена застраховка – отваряш, плащаш.
  Та, първата поръчка ми е на 05.01.2010..направих поне 30 опита. След тези мъки накрая ми приеха картата и след 3- 4 мин получих потвърждение по майла, кошницата ми се изпразни, проверих си в суивито в сайта, всичко е по книга.Поръчката ми е на стойност 40.79 евро. Същия ден..05.01. реших да пусна по-късно и останалите неща, които си бяхме харесали цялото семейство. До днес 07.01 пробвах поне 350 пъти и постоянно ми отхвърляха картата. Днес вече реших да отида до банката, казаха ми, че имам повече от 300 опита и съм си блокирала картата. Аз ядосана си натисках онзи червен бутон на 4 стъпка от плащането и явно съм се прецакала. Казаха ми, че имам последно плащане, на 05.01 на ст-ст 65 евро и центове. Ми долу-горе втората ми поръчка беше на тази стойност. Само дето за тези парички нямам никакво известие за какво и как са заминали. Аз пробвах хиляди варианти. Махах, слагах артикули в кошницата и явно в една от пробите нещо се е случило. И днес ми казаха, че имам 3 евро в сметката. Блокирана е за около седмица. После пак ще мога да си я заредя. Днес си заредих и левовата карта и сега не смея да пусна поръчка с дрешките на дъщеричката ми…не зная какво да правя. Номерата свършват а има големи красотички за нея на супер цени. Тя е пети клас и голяма кокетка, без да прекалява естествено. Ама яко съм се зарибила с този сайт…Та това е цялата история…Какво ще ме посъветваш??? Да изчакам ли или да си пусна новата поръчка в лева. Пък след седмица като ми отблокират картата да видя какво ще стане….??????

 144. Милена казва:

  Гергана, виж снимката на 3-та стъпка от поръчката. Картата ти трябва да е виза кредитна, или виза електрон, на повечето банки без ОББ.
  Данните са номера на картата, който е на лицето и 3-те цифри на гърба в другото поле.

 145. Милена казва:

  Стаси, зареди си другата карта, но не прави толкова опити. Какъв браузър ползваш? Съветвам те, ако си на експлорер да го смениш и да ползаш друг – мозила, гугъл хром или друго.
  И последно, пусни поръчка или много рано сутринта, към 7-8 или след полунощ ;)

 146. Стаси казва:

  Ok..Благодаря ти много…по-нататък ще пиша да ви разкажа какво е станало с поръчките…

 147. Лора казва:

  Здравейте Дами,
  От скоро и аз си поръчвам неща от la redoute и до сега не съм имала проблем. На една от поръчките ми, обаче стои статус A domicile и до колкото разбитам от един коментар по-горе не трябва да се притеснявам. Така ли е, наистина.
  Мерси предварително за отговора :)

 148. Милена казва:

  Точно така е, това значи, че поръчката е обработена. Няма повече да се промени този статус, дори и след като получиш поръчката си.
  Проверявай в mes rembourcement дали нямаш отказан продукт и издаден за него чек или ваучер.

 149. IanaIovnova казва:

  Здравейте,имам проблем с четвъртата стъпка..правя всичко както трябва и когато на четвъртата стъпка натискам „Je valide ma commande“ и отгоре ми изписва * Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.какво трябва да направя?

 150. Милена казва:

  Ако в картата ти със сигурност има пари, значи проблема е другаде. Като начало, кажи каква ти е картата, на коя банка? Ако е виза електрон на ОББ няма да стане и не опитвай повече.
  Отделно, ако проблема не е в картата, излез от акаунта си в La Redoute и влез пак.
  Тогава опитай отново, но внимавай, да не си блокираш картата за 1 седмица, ако надвишиш лимита на дневни/седмични опити за транзакции.
  Добре е да се обадиш и в банката и да попиташ, какъв е проблема.
  Накрая, ако нямаш нито един от по-горните проблеми, опитай да пуснеш поръчка по-късно вечерта, след 23 h, когато сайта е по-малко натоварен.

 151. Мартин казва:

  От доста отдавна съм регистриран но спрях да разглеждам сайта малко след като се регистрирах понеже нямах финанси. Сега реших да направя една стабилна поръчка от сайта и ме интересуват най-вече тези КОДОВЕ.
  За ПЪРВАТА поръчка до колкото разбрах са по-специални и с по големи отстъпки и подаръци . Та въпроса ми е , къде мога да открия тези кодове за 10 евро отстъпка примерно. Хал хабер си нямам от френски ,и чаткам само думите в менюто и тези близки до английските.
  Мерси предварително :)

 152. Милена казва:

  Мартин, информация за кодовете, които са валидни по време на намаленията е тук: http://www.momentofpeace.net/2010/kodove-zimna-razprodajba-2010
  При първа поръчка има някой по-специални подаръци, а не отстъпки. Кодовете по намаленията са като цяло за безплатна доставка и подарък. По-голяма отстъпка няма как да получиш сега, тъй като намаленията достигат 90% за някой артикули.

 153. рени казва:

  здравейте, направих си 2 поръчки и ги пуснах – получих 5 съобщения на пощата си нещо като оформен документ който започва така Votre commande du 10/01/2010
  и по-надолу има обозначени поръчките ми и крайната сума.
  това ли е всичко което трябва да се направи- приета ли ми е поръчката – нямам известие от банката че са дръпнати парите /смс/
  как мога да разбера дали всичко е наред с моята поръчка

 154. Милена казва:

  рени, това е всичко. Пуснала си поръчка. Парите само са ти блокирани, и в последствие ще бъдат изтеглени.
  Можеш да провериш в suivre mes commandes дали са отчетени поръчките ти.

 155. рени казва:

  благодаря ти много – успешна седмица

 156. Денислава казва:

  Милена,
  получих един е-майл… ако можеш да ми кажеш какво искат от мен?
  ето това пише:
  Pour vos 12 enfants recevez une offre tout à fait personnelle : une réduction sur les
  tondeuses à gazon..STOP .

  Vous avez sans doute déjà reçu ce type d’email : des offres, soi-disant
  personnalisées, envoyées par des entreprises qui ne vous connaissent pas ?!

  À La Redoute, nous mettons un point d’honneur à établir avec nos clients
  une véritable relation de confiance.
  C’est pourquoi nous vous invitons donc à compléter votre compte personnel
  et à remplir les champs vierges : date de naissance, nombre d’enfants, hobbies et
  intérêts… tout est important !

  Mieux nous vous connaîtrons, mieux nous pourrons cibler nos offres
  et vous envoyer celles qui correspondent vraiment à vos attentes…

  Трябва ли да се притеснявам за нещо?! …мерси предварително

 157. Милена казва:

  Дени, това е е-мейл, в който те подканват да си попълниш дата на раждане, дали имаш деца и колко са големи, за да могат да ти изпращат по-таргетирани оферти за промоциите. Нищо притеснително.

 158. Денислава казва:

  Ох, олекна ми… :D пусто с този език се шашнах да не би да е нещо важно .. ок мерси Милена. Днес ли трябваше да очакваме нови намаления? …защото аз не виждам промени сякаш.

 159. Милена казва:

  Утре сутринта. Довечера след 2 часа вероятно сайта няма да работи за няколко минути.
  Утре е 2-рия голям ден :)

 160. Денислава казва:

  Ааа хахаха чакаме чакаме! :D …голяма е мания този сайт.

 161. КК_1 казва:

  Получих код, доколкото разбирам за намаление от 30 евро със следното пояснение към него: „Offre valable une seule fois jusqu’au 31/01/10. Pour 30 euros d’achats facturés sur la nouvelle collection Automne Hiver 2009 – 2010, bénéficiez de l’exonération des frais de traitement et de livraison de votre colis (hors articles volumineux signalés par une camionnette). L’offre est valable sur laredoute.fr sur les articles de la nouvelle collection situés dans les secteurs FEMME, GRANDE TAILLE, LINGERIE, BEBE, ENFANT, ADO, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MOBILIER DECO, BEAUTE, PEM/GEM, IMAGE, SON, MULTIMEDIA, JOUET, TAILLISSIME, ANNE WEYBURN et AMPM. Non cumulable avec une autre offre. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, et sur lesaubaines.fr.“ Искам да разбера за ккво точно мога да го ползвам.

 162. Милена казва:

  КК–1, получаваш само безплатна доставка при поръчка на стоки от новата колекци на стоки 30 евро.

 163. КК_1 казва:

  Блгодаря много!

 164. Станислава казва:

  Здравейте !
  Като стигна до 4та стъпка и след като натисна розовия бутон “ Je valide ma commande “ ми дава “ * Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
  “ .. т.е. че не мога да платя с кредитна карта :( Моля помогнете ми !

 165. Милена казва:

  Картата ти е отказана. Свържи се с банката. Това ти изписва.
  Вариантите са няколко:
  - В картата да няма достатъчна наличност;
  - Да са правили промени по сайта на ларедут и да не може да се поръчва за няколко минути и да су уцелила този момент;
  - Да е бил претоварен сайта на ларедут

 166. Станислава казва:

  Да , но вече 3 дена опитвам , и пак същия резултат :( Дали да не отида до банката :s

 167. Станислава казва:

  А сега открих и нещо друго – на 1ва стъпка когато трябва да въведа кода все забравях да натисна “ ОК “ , а сега като го натиснах , на стъпка 3 ми дава да платя само с American Express ! Нормално ли е това и наистина ли може само с такава карта ? :( Тъй като моята е VISA ELECTRON ( на банка ОББ ) ..

 168. Милена казва:

  Станислава, излез от профила си и пак се логни. Този проблем така се оправя. И пак ще ти се появят другите възможни карти за плащане.

 169. Станислава казва:

  Милена , ужасно много ти благодаря за помощта ! Само още един въпрос имам – след 4та стъпка ми казва че вече поръчката е приета и т.н. , отдолу има нещо зо въвеждане на датата ми на раждане и датата на децата ми .. та въпроса ми е това задължително ли е да го въвеждам ? Мога ли и без това да си приема поръчката ?

 170. Милена казва:

  Не е задължително, това е за да могат да ти изпращат по-тематични предложения за кодове.

 171. Станислава казва:

  Аха .. много,много,много ти благодаря Милена ! Задължена съм ти .. а горе-долу след колко време ще пристигне поръчката?

 172. Милена казва:

  Между 2 седмици и 2 месеца :) Сега по намаленията се бавят повече, имай го предвид.

 173. Стаси казва:

  Миленче, пак здравей. Значи за първата си поръчка имах потвърждение и са си изтеглили парите, но за втората нямам нито потвърждение нито емайл а парите ги няма в картата. Днес проверих и им писах. получих следното писмо…
  Conformément à la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux informations vous concernant qui peut s’exercer par courrier à : La Redoute-Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client. Par notre intermédiaire, vous pouvez être amené à recevoir des propositions commerciales d’autres entreprises ou organismes, ou être informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS, ou par courrier. Vous demandez à recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier à La Redoute. Vous pouvez à tout moment avoir accès et changer les informations concernant vos coordonnées (adresse e-mail et courrier, changement de patronyme.) dans la rubrique „Mon compte“ et gérer votre abonnement/désabonnement dans la rubrique „Mes newsletters“

  © 2005 – copyright La Redoute. Tous droits réservés.

 174. Стаси казва:

  Май ще пия една студена вода за тези 65 евро и това ще е. И без това се говори, че ще започват да начисляват ддс от там и тук ще си го плащаме вече.

 175. Милена казва:

  Стаси, това е автоматично писмо и няма нищо с отговор, какво става с поръчката ти. Кажи ми от коя дата е, на коя дата си им писала, и какво си им писала.

 176. Стаси казва:

  Днес им писах сутринта след като ми се отблокира картата и видях, че парите са изтеглени. Това е поръчка от 05.01.2010. Казаха ми от картовия център, че съм имала плащане на стойност 65 евро точно на тази дата. А аз нямам нищо потвърдено. Нито емайл, нито потвърждение в сайта им..нищо. Просто парите ги няма. Иначе другата ми поръчка ти бях писала ,че е както трябва. Ми….това е..

 177. Милена казва:

  Стаси, ако нямаш отразена поръчка в Суивито, вече е лошо. Пиши им, и задължително сложи „Тема“ на писмото, иначе няма да ти обърнат внимание.
  Ще си получиш парите, не се притеснявай, но е странно. За такъв случай не бях чула.

 178. Стаси казва:

  Миленче писах им използвайки шаблона за изгубена поръчка и сега чакам…не знам обикновенно за колко време отговарят. Но с моя среден английски мисля, че ясно им обясних. Сложих тема – Изгубена поръчка…не измислих друго. Писах им , че искам информация и как е възможно да се случи това…Ще чакам..

 179. Милена казва:

  По-скоро трябваше да им обясниш, че имаш изтеглена сума, но нямаш отразена пратка в суивито.
  Нека видим какво ще ти отговорят и тогава ще пишеш пак ако трябва.

 180. trudi казва:

  Здравейте,
  интересувам се от следното – направих си покана към мен на друг мой ел.адрес.Когато получих като поканена е-майл за регистриране и ползване на 10 евро, кода беше 00000, но особеното в случая е, че е „офертата е валидна от 01/07/2008 до 30/09/2009 в колекция есен зима 2008″, т.е. аз не мога под никаква форма да го ползвам. Това е едното, а другия ми въпрос е – с една кредитна карта колко „различни“ фенове на сайта могат да пазаруват? Благодаря

 181. Стаси казва:

  Миленче здравей отново. Относно липсващите пари в картата виж какво ми изпратиха в елктр. поща. Бях им писала , за онези 65 евро.
  Bonjour Mme Stanislava Angelova,

  Hi,

  For this order, you used a special offer code 48453 you must not use, you only can use the offers you received at your e-mail address.

  Without this offer, the total amount would be 55,96 ¤. Do I have to validate it ?

  Best regards.

  Cordialement.
  Sabine,
  Relation Client du site http://www.laredoute.fr

 182. Милена казва:

  Стаси, колко е била поръчката ти с промокод и колко е била без промокод? Имаш ли представа?
  Питат те, дали искаш да потвърдиш поръчката, без приложен код?

 183. Стаси казва:

  Ми не си спомням…дори не помня какви артикули съм пуснала..аз пробвах различни варианти. Ако сумата е 65 евро както ми казаха от картовия център значи сумата без кода е над тази..около 73 евро. Но аз така или иначе не я искам. Ще си пусна нова. Поне сега знам, че трябва да внимавам. И какво да им пиша не знам..Дай ми съвет..и ти благодаря предварително…

 184. Милена казва:

  trudi, за кога от покана, можеш да го ползваш, но процедурата е много усложнена. Можеш да им пишеш, и да ти обяснят как да постъпиш.
  А с една карта можеш да плащаш на 2 акаунта.

 185. Стаси казва:

  Или бих я потвърдила, но искам да знам точно кои артикули съм пуснала..

 186. Милена казва:

  Стаси, по-добре я откажи и им пиши, че искаш да ти върнат парите.

 187. ronka казва:

  искам да питам,защо не ми приема карата?Виза електон на Емпорики?

 188. Милена казва:

  ronka, ако си сигурна, че има пари в сметката, звънни в банката и ги питай. Дори сега, те най-добре ще ти отговорят.

 189. ronka казва:

  не ми приема номера на картата…Сто пъти ме връща…С колко цифри трябва да е този номер?Да не бъркам аз нещо?Всякакви варианти пробвах-неще…А пари има,вчера теглих…

 190. Милена казва:

  Всички цифри на лицето на картата. А контролния номер въвеждаш ли го, от гърба на картата?

 191. ronka казва:

  всичко въвеждам,но ми се появява червена звездичка само на номера на картата и ми пише, „Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
  Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.“Просто не разбирам къде бъркам….????

 192. Милена казва:

  Да не би да ги въвеждаш с разстояние между 4 цифри?
  Освен това, обади ли се в банката издател на картата да ги попиташ?

 193. milena_113 казва:

  Здравейте, сблъсках се със следния проблем: пуснах поръчка на 17.12.2009г. и все още не съм я получила. Онзи ден роверих в пощенската станция и в митницата, защото реших, 4е просто пак не са ми доставили известието, но и на двете места ми казаха, 4е не е пристигала такава пратка- на мое име и стози адрес. Сигурно е възможно да се е забавила повече, но ми се струва вече доста и мисля, че нещо май се е объркало. От митницата ме посъветваха да пиша на сайта (за да направят рекламация на пратката или нещо такова). Медувременно пак отворих поръчката си в сайта, отгоре пише: EN COURS DE PREPARATION, а срещу всеки артикул- A domicile. Въпросът ми е как мога да се свържа със сайта за да ги помоля за инфо и съдействие- има ли определен и-мейл адрес и трябва ли задължително да им пиша на френски, защото това ще се окаже проблем. Също, дали ще ми дадат информация за пратката- дата на изпращане, тегло, вид транспорт и т.н. Благодаря ви предварително!

 194. Милена казва:

  milena_113, всичко е както трябва да е в поръчката. Това е статуса, който ще виждаш и след като я получиш.
  Стандартния срок на доставка е 7 седмици. По коледните и новогодишните празници поръчките много се забавиха. А от 17.12 са минали едва 5 седмици. И да им пишеш по-рано, ще ти кажат, да провериш в пощата или митницата.
  Ако искаш им пиши, като следваш писмата от тук: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact , първото.
  Но все пак, за твое спокойствие им пиши най-добре.

 195. ronka казва:

  и с разстояние и без разстояние-всякак,а в банката ще звънна в понеделник..

 196. Милена казва:

  Пробва ли да излезеш от профила си и пак да влезеш? Поръчката ти над 10 евро ли е?

 197. ronka казва:

  Поръчката е над 10 евро и няколко пъти влизах и излизах…А мога ли с друга карта-на мъжа ми?

 198. Милена казва:

  Можеш, без проблем, на един акаунт можеш да плащаш с 2 карти.

 199. ronka казва:

  Супер!Сега ще пробвам с неговата!Ако стане-тежко му-хаха.Блгодаря ти!

 200. milena_113 казва:

  Благодаря ти отново за бързия отговор! Може би ще изчакам още малко и ще им пиша. Дано се разберем на английски! ;)

 201. Денислава казва:

  Миленче,
  Може ли да попитам няколко неща около сегашните намаления… Първо, интеренсувам се след тази последна семица на януари намаленията в ла редут приключват ли или ще продължат и февруари? …Също така, гледах пост-а ти за изминалото лятно намаление относно последните седмици на промоцията, когато са пуснали голямо намаление на спортните стоки… Да очакваме ли това и тази седмица и към кой ден ще бъде обновлението на сайта? …. извинявай ако питам много, но ми стана интересно… мерси предварително… супер си!

 202. Милена казва:

  Дени, намаленията са до 9-ти февруари. Нови намаления пускат всяка сряда, а кога ще намалят повече и дали спортните стоки, никой не знае.

 203. Денислава казва:

  Ахам, ясно. Мерси много, Миленче! Приятно пазаруване! :)

 204. Цвети казва:

  Милена, здравей! Искам и аз да попитам, понеже не видях като моя проблем. Пуснах поръчка на 12.01.2010, но не виждам да са ми дръпнали от картата пари. В сайта стауса на поръчката си е както трябва- в подготовка. В страницата с пърното описание има 3 артикула над които има надпис „Voici les articules qui ne beneficient pas de reductions“. Превеждам си го, че са артикули, които не се ползват от намаленията. Дали изобщо ще ми я пратят. Няма ли да ме попитат какво да правят с тези артикули? Има едни суми големи – вместо 1Евро пише 100Евро на тези 3 артикула. Да не вземат за ми ги изтеглят тези големи суми. Кажете, моля ви, на някой дали се е случвало такова нещо?

 205. Милена казва:

  Цвети, не съм срещала такъв надпис до сега. Тези продукти да не са били попълнени с референтни номера?
  Провери си в Suivre mes commandes -> mes rembourcement дали нямаш издаден чек или ваучер за тази сума.

 206. Цвети казва:

  Милена, благодариа за бързия отговор. Не. не са попълнени с референтни номера. А и нямам чек или ваучер издаден. Аз им писах и обясних (но на английски език) и се надявам да се разреши случая. Като имам резултат, ще споделя.

 207. Милена казва:

  Благодаря предварително Цвети. Наистина съм озадачена.

 208. Стаси казва:

  Здравей Миленче, по повод моя проблем с онези 65 евро, които поисках да ми бъдат върнати и отказах поръчката. Изпратиха ми това писмо…помагаите с превода…нещо за чек ми пишат май..
  Bonjour Mme Stanislava Angelova,

  Hi,

  It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. So, you will be delivered next, I only can suggest to refuse it on receipt. As soon as we receive the parcel back you will be reimbursed by check.

  Best regards.

  Cordialement.
  Sabine,
  Relation Client du site http://www.laredoute.fr

 209. Милена казва:

  Стаси, при това положение, те са ти пуснали поръчката. Пътува насам. Казват ти, че можеш да я откажеш, като просто не я вземеш и абтоматично ще се върне при тях, ако 20 дни не я потърсиш. След това, като пристигне при тях, ще ти върнат парите.

 210. Стаси казва:

  О.К. Благодаря ти много…дано поне да е всичко по размер и както трябва,че не си спомняам какво бях поръчала. Ще пиша като пристигне…

 211. КК_1 казва:

  Здравейте, опитвам се да пусна поръчка, но картата ми е дебитна на банка ДСК и ми изписва като въведа всичко Numéro de carte erroné. Veuillerréessayer. По какъв начин мога да направя поръчката като нямам дебитна карта?

 212. КК_1 казва:

  кредитна карта имах предвид

 213. vanita76 казва:

  Привет отново Миленче,

  Днес направих една поръчка, впоследствие не са ми фактурирали артикули за 10 евро- Нон фктурес. Обаждах се на ДСК и оттам ми обясниха, че трябва да им пиша емайл и да им го препратя, за да ми отблокират тези 10 евро. Емайла за контакт го видях но откъде мога да видя примерно писмо, че много съм зле с Френският.
  Малко хелп и извинявай, че те занимавам с мойте проблеми.
  Благодаря предварително.

 214. Милена казва:

  @КК_1, номера, който си въвела е грешен. Номера на картата се въвежда без интервали. След като въведеш номера, имаш и контролен номер, който е на гърба на картата – 3-цифрения.
  Просто въведи внимателно номера и го провери.

  @vanita76, това е нормално, фактурирането не става веднага. Днес или до утре вече ще са фактурирани и ще пише срещу артикулите A domicile.
  Поръчката ти за 10 евро ли е, или под 10 евро?

 215. vanita76 казва:

  Не 25 евро беше, и част от нея не са фактурирали. А срещу другата част вече пише A domicile.

 216. Милена казва:

  Vanita, какво пише срещу нефактурираните? Вероятно са изчерпани, или са поръчвани с референтни номера?

 217. vanita76 казва:

  Че са изчерпани, бяха ми в кошницата и като бяханалични и аз я пуснах.

 218. Милена казва:

  Значи, ще ти върнат парите. Пиши им, както е описано тук: http://www.momentofpeace.net/2009/laredoute-contact
  Да поискаш ваучер.

 219. елица казва:

  здравей милена, можеш ли да ми кажеш защо от вчера изчезна розовото бутонче за слагане на избран артикул в кошницата. и на двата ми акаунта го няма и нищо не мога да сложа. дали няма някаква промяна в сайта. наличните артикули по номера също не ми се отваря /летящото меню/. тая година май не ми върви с Ларедут ха-ха-ха.

 220. Милена казва:

  Смениха дизайна, и аналогично на преди, ако го няма даден размер и цвят няма бутон.

 221. Desi казва:

  Zdravei Milena iskam da te pomolq da mi obqsnish kak da si prodalga pora4kata.Ospqh da se registriram v saita,napalnih si ko6nicata,slad tova dobavih promo kod i mi izleze orangevo pole s dopalnitelen podarak sled tova se opitah da natisna rozovoq boton no mi ispisva sledniq nadpis…pi6a go na balgarski taka mi go prevegda „Shlen na razpologenie,moge da bade dostaven na Megdunarodnata“i edin udivitelen znak.Ne moga da premina kam 2 stapka.Ne me puska 6te sam ti mn bl aka ospee6 da mi pomogne6!

 222. Desi казва:

  Milenka razbrah za6to e stanalo taka ne e trqbvalo da vavegdam promo kod,no sega popadam na dr.v 3-ta stapka mi izliza dopalnitelna cena ot 6.09 evro osven dostavkata ot 6.95 evro kakvo e tova dopalnenie.I ako pozvoli6 o6te edin vapros ponege 6te pra6tam za prav pat ne znaq 6te trqbva li da se pla6ta ne6to na mitnicata kato si polo4avam pora4kata.Blagodarq ti predvaritelno i izvini me ako vaprosite mi sa glupavi no ne sam zapoznata naistina.:)

 223. Симеон Филипов казва:

  Здравейте! Радвам се, че сте събрали толкова много полезна информация за този сайт на едно място. Та и аз да питам по моя въпрос. Снощи пуснах една поръчка от сайта, но вместо с дебитна карта реших да платя с paypal, т.к. имам регистрация и там. Въпроса е, че в paypal статуса на плащането е Pending и чакам Authorization To La Redoute и е Temporary on hold. След поръчката получих мейл с информация за нея, както и би трябало. Та, има ли основание за притеснение или трябва да чакам от Ларедут да одобрят поръчката ми и тогава да ми дръпнат парите от paypal? Благодаря предварително на отзовалите се!

 224. Милена казва:

  Desi, подаръка от кода не е наличен в момента, затова не ти позволява да продължиш. Смени кода и ще стане.
  Допълнителната цена е 7% от стойността на продуктите, които с нещо като такса опаковка. Тя се заплаща винаги и не подлежи на кодове и премахване.

  Здравейте Симеон, с пейпал, както и с карта, има само блокиране на сумата, и след няколко дни-до седмици теглят парите. Само си следи, да не ти изтеглят 2 пъти една сума, защото напоследък зачестиха тези проблеми.
  И поръчки под 10 евро много рядко се доставят, имай го предвид.

 225. Симеон Филипов казва:

  Благодаря за информацията. Поръчката е на ст-ст 76 евро, а в картата има точно толкова пари, и се съмнявам да опитат да ги дръпнат 2 пъти :) .

 226. Adi казва:

  Zdraveite. :) Za 1 put si poru4vam ot La Redoute i pri 3 stupka kato vavedoh nomera na kartata se izpisa tova: Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse. Ako moje da mi pomognete za6toto ne znam frenski. Donqkude prevedoh s onlain re4nik, no prevoda ne be6e mnogo to4en.

 227. Desi казва:

  Blagodarq ti mnogo milichka ti si strahotna.

 228. Милена казва:

  Adi, каква ти е картата? На коя банка и какъв тип?

  Благодаря ти Деси :)

 229. karislava казва:

  Здравей Милена,

  Аз искам да те попитам – каква може да е причината за този проблем: Направих 2 поръчки на 13,01 и 19,01 – платих с Виза електрон на ПИБ , ларедут ми изпратиха потвърждение за поръчката, следвах всички стъпки и всичко беше ок и при двете поръчки. Към момента няма блокирани или удържани пари от картата.В ПИБ не ми дават обяснение каква може да е причината. Картата е на съпруга ми – ако това е от значение, поръчките ми са за над 20 и 40 евра? Какво ще ме посъветваш ? Благодаря ти предварително!

 230. Милена казва:

  Кари, всичко изглежда да е наред. В началото парите вероятно са били блокирани, но ако не са ги изтеглили до 7 -10 дни (зависи от банката), парите са били разблокирани. При мен имаше такива катаклизми, знам, че имам 10 лева по сметката и на следващия ден виждам една 3-цифрена сума. А блокираните по-малко. Но след няколко дни ги изтеглиха и всичко си беше наред. Вече получавам пратките.
  Парите ги теглят, когато стигнат до момента на приготвяне на поръчката ти. Поне с това впечатление оставам. След като ги изтеглят до около 2-3 седмици пристигат. Вече и по-бързо.

 231. karislava казва:

  Миленче,много ти благодаря за бързия отговор!Ами тогава остава да чакам! Макар, че вече мина 1 месец от първата поръчка- явно става бавничко.

 232. milena_113 казва:

  Здравейте, бях ви писала за моя проблем- имам поръчка от 17.12.2009г., която още не съм получила. Изчаках да минат 7-те седмици, отново проверих в пощата и писах на Ларедут с шаблонното писмо в този сайт. В отговор ми писаха, че би трябвало да съм си получила пратката, но не ми дадоха никаква информация за нея, както ги бях помолила. Единствено ми изпратиха приложено някакъв сканиран формуляр, който да принтирам, попълня, сканирам и да им го изпратя обратно или по пощата, ако искам да се направи нещо като проверка или разследване по случая!? Качеството на сканираното копие е повече от лошо и едва се чете, не знам какво по-точно ще разберат от това, което искат да им изпратя! Струва ми се абсолютно излишно и нещо като отбиване на номера. Междувременно в пощата ми казаха, че вече всички пратки, независимо от теглото пристигат при тях, а не на митницата, както до сега. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем, има ли в България канален ред или някой, който може да ти каже защо за Бога не си си получил пратката, за която си си платил, тъй като предполагам, че е по-вероятно да се е загубила от нашите мили съвестни служители?! (Извинявайте, че пак ви занимавам с такива дълги коментари, но май няма кого друг :)

 233. elena petkova казва:

  Здравейте.На 11.01 направих поръчка към Ла Редут.До сега съм получавала всяка поръчка за не повече от две седмици но тази така и още не е дошла.Днес получих писмо по пощата от Ла Редут но за съжаление не мога да си го преведа коректно сама.Бихте ли могли да ми помогнете с превода?
  А ето го и самото писмо:
  Chere Mademoiselle,
  Vous nous avez confie une commande le 11 janvier enregistree sous le no 0275687103.
  II n’est malheureusement pas possible de donner suite a votre demande.
  En effet, nous ne faisons pas d’envoi en contre-remboursement dans votre pays.
  Si vous souhaitez la maintenir ,je vous invite a nous contacter par telephone au: 0033810002047 (cout d’un appel local depuis un poste fixe,surcout eventuel operateur).
  Je vous remercie de votre confiance et reste a votre entiere disposition.

 234. Иванка Данева казва:

  Здравей,Милена аз имах същият проблем с една от поръчките си още на летните намаления и по същият начин като теб бях скептично настроена с този формуляр и бях се отказала,но преди няколко месеца се организирах и им го пуснах и по обикновенна поща и по електронна ,но задължително го искат в pdf формат,ако искаш ми прати електронната си поща да ти го пусна моето как изглеждаше на stichko@abv.bg,и след половин година ми върнаха парите.

 235. Милена казва:

  Благодаря Иванка, че отговори вместо мен :)

 236. Иванка Данева казва:

  (bow) :D

 237. Денислава казва:

  Миленче,
  пак съм аз… към 14 януари пуснах поръчка… обаче още не съм я получила… трябва ли да се притеснявам?!… защото силно започвам да се опасявам, че няма да дойде… иначе всичко ми е окей… парите са блокирани на 01.02 и в суиви са ми A domicle. …. :/

 238. Милена казва:

  Дени ,ще дойде, не се притеснявай. Поръчките се бавят. Понякога по-малките пакети идват по-бързо, но пак зависи, кога са изпратени. Докато не минат 7 седмици, нямаш причина да се притесняваш.

 239. Денислава казва:

  Ох, Миленче, извинявай, че така те занимавам с глупости.. вчера след като ти писах ми дойде късмета …днес получих известието и си я взех от пощата… много съм радостна :D мерсии много извинявай отново

 240. Милена казва:

  Дени, няма защо да се извиняваш. Нормално е да се притесняваме всички, но е безсмислено, тъй като няма да дойдат по-бързо ако се притесняваме :)

 241. desi казва:

  здравейте искам да попитам значи правя всички стъпки до 4та където като натисна розовия бутон ми пише “ Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse “ какво значи и какво да направя ? :S:S:S

 242. Милена казва:

  Каква ти е картата Деси, за първи път ли поръчваш с нея, има ли достатъчна наличност по сметката?

 243. Alex казва:

  Здравей Милена,
  Първо да благодаря от името на всички за помощта която ни оказваш тук.Хубаво е че има хора като теб за нас не знаещите френски и не до там вещи в пазаруването в La Redoute.С твоя помощ направих първата си поръчка миналата година/много добре са описани всички стъпки / Хубаво е разбира се някой така безрезервно и безкористно да помага.Благодаря ти.Надявам се да ми дадеш съвет и в моя случай.Направих две поръчки през януари и преди 2 дни си ги получих и двете.В първата обаче ми липсваше един поръчан и платен артикул за 12,42 евро.Във фактурата към пратката успях да разбера, че не е бил наличен този артикул и е изваден от общата сума.Само че от картата ми е изтеглена сумата с този артикул. Днес получих писмо със следния текст
  Lors de la preparation du colis n 0335474619, nous n’avons pu joindre la chemise 7026455, qui est epuisee.
  Je vous prie de nous en excuser et je vousrembourse ia somme de 12.24 evro /nqmam znaka / par note d“avoir
  Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir chere Madame, mes meilleures salutations
  С чужа помощ разбрах, че – да не са ми доставили ризата, защото е липсвала и че тази сума би следвало да ми я приспаднат от следваща поръчка.Така ли е? И какво се прави в този случай?
  Предварително ти благодаря

 244. Лили казва:

  Здравей Милена, искам да ти благодаря за помощта и куража, които ми даде. Вчера си взех поръчката от 7.1.2010, оказа се, че е пристигнала в пощенския клон още на 2.02, но не ми бяха направили справка като хората ли преди това незнам, сега провериха по хубаво и я откриха:) Доволна съм от всичко, и още веднъж Благодаря ти за съдействието. Хубав ден:)

 245. Alex казва:

  Честита Баба Марта на всички!Бадете живи и здрави весели засмени!

 246. Милена казва:

  @Alex, издали са ти ваучер за сумата на ризата. Можеш да го получи по мейла или да изчаках пощеснки плик, в който ще има номера на ваучера и ще можеш да го ползваш при следващата поръчка. Ще ти се приспадне тази сума, но имай предвид, че сумата за доплащане трябва да е над 10 евро.
  @Лили, радвам се, че всичко е наред :)

 247. ronka казва:

  Здравей!На 31.01.2010 пуснах поръчка в сайта.Още нищо!Къде мога да проверя дали не е пристигнала?Мисля,че е повече от 2кг…И не минали много време?Въобще какво ще ме посъветвеш?

 248. Милена казва:

  Ронка, провери в пощата. Пратките дори и над 2 кг. вече се получават от пощата. Но не мисля, че имаш основание за притеснение, аз чакам още няколко от края на януари.

 249. Стаси казва:

  Миленчеее, помагайте..получих това по пощата, какво означава..????

  Madame Stanislava Angelova,

  Lorsque vous cherchez un produit sur laredoute.fr, vous aimez sans doute recueillir
  les impressions des autres clients avant de faire votre choix…

  Vous avez tout récemment reçu votre commande et c’est donc votre avis que nous
  aimerions connaître aujourd’hui ! Que pensez-vous de votre article ?
  Le recommanderiez-vous à vos amis ?

  Pour partager vos impressions avec les autres internautes, il suffit de vous identifier puis de noter chacun des articles, en y ajoutant des commentaires si vous le souhaitez.

  Et pour vous remercier, chaque avis publié vous permettra de participer chaque mois au tirage au sort pour gagner un bon d’achat de 100€ * !

  Alors à vos souris… votez !
  Que pensez-vous de cet article ?

 250. Стаси казва:

  Миленче, като вкарам артикул в предпочитани как мога после да вляза и да видя всички предпочитани продукти за да им приложа код ???? И още нещо искам да те питам….бих ли могла да си изискам каталог за колекцията пролет лято например или по-нататък есен зима 2010. В сайта им не виждам къде да вляза и да разгледам…тези там подаръци дето ги дават къде мога да ги намеря в сайта им???? Благодаря ти предварително, защото винаги си била насреща при някакъв въпрос или проблем….

 251. Ваня казва:

  Миленче имам едно питане!
  Аз съм от ветераните в поръчките но се изправих пред проблем.Исках да си взема тези червени куфари и направих поръчка с минимум 2 артикула от колекцията на Ан Уейбърн -когато вкарах кода 59374 ми излязоха 2 подаръка (1 tasse et sous tasse сиво и розово и още 1 lot de sacs)?Което много ме озадъчи защо пък 2 подаръка?!?!?!?!? .Да не би да са им свършили тези червените куфари и да ни набутват от старите сиви с колелца или каквито имат?

 252. Милена казва:

  Ваня, всичко е наред! Пускай спокойно, кода дава 2 подаръка.
  Стаси, писмото е за анкета. Ако я попълниш, евентуално, може би, ще спечелиш 100 евро :)
  За каталози, не можеш да си поръчаш за съжаление, не доставят вече извън Франция. Колкото до предпочитани, ще трябва да проверя, защото не съм си играла от поне година с тях мила.

 253. Silvia казва:

  Здравейте, като прохождаща в манията LaRedoute бих искала да попитам има ли възможност да се добавят артикули към вече направена, но все още неизпълнена поръчка? На 27.03. направих първата си поръчка и много искам да я допълня. Вече получих майл с потвърждение и стойност на фактурата. Благодаря прадварително!

 254. Денислава казва:

  Миленче, пак съм аз. Видях новите намаления в Ла Редут и мислех, че си поместила някоя полезна статия за тях. Искам да те попитам знаеш ли нещо повече… интеренсува ме колко ще продължи и дали ще намалят постепенно?… Също така.. стана ми интересно как точно стават нещата с този Оказион, който се рекламира…?! ако можеш и за него да ми поразясниш ще съм благодарна.
  Мерси предварително! Поздрави!

 255. trudi казва:

  Здравейте Милена,
  Благодаря Ви за отделеното време и безкористната помощ, която оказвате на всички фенки на ЛаРедут. И аз отново имам нужда от помощ. На 24 февруари направих поръчка, която заплатих с ваучер 30.30 Euro и доплащане 9.63 Euro с карта. Получих потвърждаващо писмо и вече си чаках пратката. В раздела за проследяване си пишеше, че е вече „в къщи“. Какво бе учудването ми когато преди седмица получих следния мейл:
  From: Sabine GHYSELS
  Subject: Order to La Redoute, Client …..
  Hi,
  With reference to your order on February 24th, I am writing to inform yo that the shipping n° 055 5402511 was cancelled because payment was on delivery. As you sed a voucher of 30,30 €. I reissued a voucher that you will receive by post mail.
  I apologize for informing you belatedly.
  Best regards.
  Sabine Ghysels.
  Customer Relation Department. La Redoute.
  Освен това вчера получих и това писмо:“L’expedition du colis № 055 5402511 a du etre annulee car il restait a payer 9.63 Euro. Je vous rembourse 30.30 euro par bon d’achat. Je reste a votre disposition et vous prie de recovoir, chere Mademoiselle, mes meilleures salutations.“ Към него имаше „Bon d’achats la redoute. Votre bon d’achat de 30.30 euro du 17/03/2010″. Когато се информирах от банката си се оказа, че те не са изтеглили сумата от 9.63 евро, но пък продължава да стои в историята на поръчките, че е „у дома“. Разликата е че при начин на плащане – пише при доставката.
  Моля, ако сте имали такъв случай да ми обясните как мога да си получа все пак поръчаните артикули и как да ги заплатя. Опитах да направя нова поръчка, че тези стоки ги няма под тези каталожни номера. Благодаря предварително за отделеното време.

 256. Милена казва:

  Silvia, не можеш да добавяш продукти, не можеш и да откажеш поръчката, след като вече си я пуснала.
  @Денислава, за съжаление пътувах, и нямах възможност да съм активна, затова и не съм писала по темата. Намаленията бяха за една седмица. И тази година ме изненадаха. Очаквах да са от 7-8 април, както миналата година, а не края на март.
  Оказиона мисля, че не доставя до България, но не съм сигурна.
  @Труди, за съжаление, няма как да ти изпълнят поръчката, тъй като сумата за доплащане е под 10 евро. Има много високи комисионни при международните преводи и това е една от причините, La Redoute да отказват поръчки под 10 евро. Няма как да получиш артикулите, щом вече са изчерпани. Можеш да пуснеш нова поръчка, с нещата, които са останали.

 257. Денислава казва:

  А в момента има някаква промоция с тези тениски?.. тя каква е.. може малко глупаво да питам…, но с това незнание на френския… :? Благодаря предварително, Миленче!

 258. Милена казва:

  Sticker_std_fr-fr_31@Дени, ако поръчаш 2 тениски, 3-тата ти е на цена от 1 евро. Но не 3-тата, която добавиш, а от 3-те, тази, която е с най-ниска цена, нея ти я намалят на 1 евро. Важи за стоки, които имат съответно знака на промоцията.

 259. Денислава казва:

  Ааа ясно, тогава не е чак толкова на сметка.. е след като свърши тази седмица на промоцията, кога очакваш някакви нови намаления?… ии този летен промоционален период кога ще е имаш ли информация? … исках да те попитам и за референтния код за хлебопекарната… ще се наемат ли да ми я пратят, защото някаде бях чела, че я отказвали… иии ако я откажат, ще са ми изтеглили ли някакви пари, за които после да трябва да се разправям за ваучер и т.н ?! … извинявай за многото въпроси…

 260. Niki казва:

  Здравейте!
  Днес реших да се пробвам да направя първата си поръчка от La Redoute, но като стигна до третата стъпка, където трябва да въведа номера на картата и избера „Je choisis mon mode de paiement“, ми дава само карта AMERICAN EXPRESS. Моята карта е дебитна VISA (на Райфайзен банк). Как мога да сменя вида на картата? Не ми дава опции да избера друг вид карта. Да не би да не се приемат дебитни карти? Предварително ви благодаря за отговорите.

 261. Милена казва:

  Ники, влез и излез от профила си и ще се появят и другите начини на плащане – другите карти :)

 262. Niki казва:

  Благодаря ти много! Получи се. Сега остана всичко с първата ми поръчка да е наред :) Поздрави и приятен уикенд!

 263. Денислава казва:

  Миленче, моля те обясни ми за хлебопекарничката… днес смятам да я пусна… ти поръчвала ли си я? хора, които да са я получавали има ли? … ако я откажат какво става? плс ….. поздрави.. мерси предварително

 264. Милена казва:

  Дени, няма да я получиш. За цяла България имаше 3-4 пекарни, които пристигнаха един вид по погрешка, преди да се усетят. Това е от миналото лято насам и няма никой получил след това. Моя приятелка пробва 3 пъти и 3-те пъти отказваха.
  Затова, просто не си прави труда, само ще си затвориш парите за повече от месец.

 265. Денислава казва:

  оох замалко… жалко излиза много изгодно… много благодаря за бързия отговор и за помощта …

 266. Stela казва:

  Здравейте, имам едно въпросче ;)
  Обърках нещо с плащането и ми изписа, че картата е refuse или нещо такова ;)
  Дадох назад за да поправя номера и тотално обърках всичко.
  Сега в кошницата под поръчките ми пише: „Livraison à domicile uniquement“ , но немога да си го преведя ;) Ще се радвам, ако някой ми помогне.
  Благодаря!

  • Милена казва:

   Стела, продуктите още ли са ти в кошницата?
   Друго, отиди на suivre mes commandes -> toutes mes commandes – ако имаш поръчка от днешна дата (или тази, на която си се опитала да пуснеш), и няма такава поръчка, значи не си пуснала.
   Освен това, с каква карта плащаш? За първи път ли плащаш с тази карта онлайн?

   • Stela казва:

    Благодаря ти :) Мисля, че се справих с поръчката.
    Кошницата ми вече е празна. В Понеделник ще проверя дали е дошла ;) Сигурно сега нямат много поръчки.

 267. kari казва:

  Миленче,

  Можеш ли да кажеш код с безплатна доставка в момента – пробвах но нито един не действа.Иначе поръчката ми е за около 33 евра.

 268. Милена казва:

  кари, вероятно си използвала всички кодове, или пък продуктите ти в кошницата не отговарят на условията за кодовете за БД. Ако имаш стоки само от Les Aubaines, няма да ти се хванат. Трябва да добавиш нещо от основния сектор.

 269. Kari казва:

  Здравейте! Направих поръчка с код за безплатна доставка. Когато отида на suivre mes commandes -> toutes mes commandes -> Voir mon offre spéciale sur cette commande ми изписва кода за специална оферта, а това което ме притеснява са изписаните най – отдолу два продукта от сектор Les Aubaines, за които специалната оферта не се отнася / Cet article n’est pas concerné par votre offre spéciale /. Цената, на която съм поръчала и ми е излязло накрая е 1 eur, а срещу този продукт пише 100 eur. Притеснява ме накрая да не пристигне пратка с искане да платя 200 eur за двата продукта. Иначе, навсякъде продуктите излизат с цена 1 eur и ако не бях отворила, за да видя използвания от мен код нямаше и да разбера. Та, да очаквам ли подобна сума или окончателната сума е това, което съм платила? Благодаря!

  • Милена казва:

   Кари, провери си в банковата сметка какво са ти изтеглили. Така ще си свериш часовника. Ако сумата е такава, каквато е била преди пускането, и са блокирали нея, всичко е наред. Ако обаче се различава, имаш възможност да не получиш пакета и след като пристигне да не го вземеш. Така автоматично след 20 дни ще го върнат във Франция и ще ти издадат чек или ваучер.

   • Kari казва:

    Благодаря! Днес ще проверя, но лошото е, че внесох точно толкова пари, колкото ми е сметката, т. е. внесох 27.66, а сумата за продуктите е 27.34. Не съм убедена, че по тези няколоко цента разлика ще разбера. Но ще видя. Предполагам ще мога да върна тези продукти след получаването им? Отново много благодаря!

    • Kari казва:

     Оказа се, че в картата имам около 10 eur / останали от преди/, което предполагам означава, че са ми блокирали само 27 eur и вероятно всичко с поръчката ще е наред.

     • Милена казва:

      Кари, погледни си в suivre mes commandes дали и как ти е отчетена поръчката.

     • Kari казва:

      В Suivre mes commandes – Toutes mes commandes / Montant 27,34 eur / – Ma commande du …. / тук цените са тези, които са отбелязани още при поставянето им в кошницата/. Чак когато вляза в Voir mon offre spéciale sur cette commande ми изписва това, което описах, т. е. кода за специална оферта / в случая безплатана доставка / и са написани продуктите – цени по каталог, отстъпка, процент отстъпка и крайна цена. Отдолу са продуктите, който не се влияят от тази специална оферта / Cet article n’est pas concerné par votre offre spéciale /, посочен е цвят, размер и цена по каталог – 100 eur. А специалната оферта не е отстъпка в евро, а безплатна доставка. Ще видим какво ще стане.Благодаря отново!

     • Kari казва:

      Само да вмъкна, че днес въпросните продукти в полето, за което говорех вече са 1 eur, а не 100 eur.

 270. албена казва:

  мили другарчета… аз незнайно как след загубена поръчка получих на е- маила си някаква бланка която трябва да попълня и да им изпратя обратно само че въпроса ми е КАК? на хартиен носител ли? защото все пак те я пращат на е- майла ми .. или през интернет? и за Бога.. на какъв адрес?

 271. Митко казва:

  От 3 дни не мога да вляза в ларедут,само при мен ли е проблема?

 272. Мария казва:

  Аз да попитам получих бонуси от покани как се плаща с тях и ще важат ли при намаленията др. седмица?

 273. mariq казва:

  МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ .НА 4 СТЪПКА ПРИ ПОРЪЧКАТА МИ ИЗЛИЗА ЧЕРВЕН НАДПИС,,РАЗПЛАЩАТЕЛНИ КАРТИ,МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С СТЮАРДЕСА,, И НЕ МОГА ДА ДОВЪРША ПОСЛЕДНАТА 4 СТЪПКА -ПОТВЪРЖДЕНИЕ.КОШНИЦАТА Е ПЪЛНА КАКВО ДА НАПРАВАЗА ДА ПУСНА ПОРЪЧКАТА.

 274. mariq казва:

  Благодаря ти Миленче, че ми отговори бързо, страшно съм притеснена . Имам пари в картата ,виза електрон на пощ. банка, до 2012 год. валидна. Какво се е получило недоумявам. КАКВО ДА ПРАВА?

 275. mariq казва:

  МИЛЕНКА ИЗВИНИ МЕ,ЧЕ ТЕ ПРИТЕСНИХ . ДНЕС ПРОВЕРИХ В БАНКАТА И СЕ ОКАЗА ЧЕ ПАРИТЕ СА БИЛИ ПРОБЛЕМА . ВЕЧЕ ЩЕ МОГА ДА СЛЕДА КАРТАТА СИ ПО ИМЕИЛА. БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПОДКРЕПАТА И НАСОКИТЕ .БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ!

 276. desislava казва:

  Milenka zdravei.Az ima sa6tiq problem kato na Mariq.Na men sa6to na 4 stapka mi izliza tozi 4erven nadpis i ne me dopuska da zavar6a pora4kata.Az dnes na obqd si vkarah pari po smetkata kartata e valisna do 2013 god.i e virtoalna na VISA.Ne znam kak1v moje da e problema,dali vse o6te ne sa prevedeni parite po smetkata vav kartata mi ot klon na banka DSK.Ako moje6 da me posavetva6 kakvo da pravq 6te sam ti mn blagodarna.Mersi predvaritelno.

 277. desislava казва:

  Zdravei Milenka.Az se spravih sas problema sas kartata.Gre6no sme pratili nqkoi ot danite v pora4kata,ima li na4in da se otkaje tazi pora4ka i da si q pratim po praviniq na4in.Polu4ih potvargdenie ot saita 4e pora4kata e prieta no ima golemi nerednosti v neq.Mnogo te molq da ni pomogne6 ako moge6 po nqkak1v na4in.6te 4akam otgovor.BLAGODARQ TI MNOGO PREDVARITELNO

 278. Snejka казва:

  Zdraveite, imam debitna karta na visa electron ot sibank i uj pusnah nqkakva poruchka, no i az ne razbrah kak. Na poslednata stypka s potvurjdavaneto mi izpisa che ne mi priema kartata i trqbva da se svurja s moqta banka, no sled povtorno natiskane na rozoviq buton bez da promenqm nishto vze che prie poruchkata, daje mi izpratiha i email s potvurjdenie malko sled tova. Nqkoi da ima debitna Visa Electron ot SiBank i da e pazaruval uspeshno ot La Redoute ?

 279. Руми казва:

  За пръв път направих поръчка в La Redoute и всичко мина успешно,но на другия ден като проверих се оказа че един от артикулите липсва и не е фактуриран .Изпратили са ми някакъв специален код 78280 ,който е написан във нова фактура на останалите артикули.В банката ми е блокирана сумата заедно с липсващия артикул.Какво следва да направя.Извинявам се за елементарния въпрос,но сега поръчам за пръв път,а с френския съм много зле

  • Милена казва:

   Руми, ще бъде изтеглена цялата сума, като за липсващия артикул, ще получиш чек или ваучер. Но има и друг вариант, да изтеглят само сумата, за наличните продукти. Следи си сметката и когато изтеглят парите пиши да видим как са нещата, за да ги предвижим, ако се налага искане за ваучер.

 280. Мариана казва:

  Здравейте, ентусиастке :)
  Аз засега не успявам да се регистрирам, системата се опитва да ме излъже :) , но ще успея все някой ден, може и дотам да звънна(ако много се нервирам). Искам само да попитам каква е цената горе- долу за доставка. Никъде не срещнах инфо.
  Примерно за малък пакет – една рокля, или нещо от сорта. Благодаря много :)

 281. Мариана казва:

  Май попаднах току що във вашия сайт на търсената цена – 6 евро. Дали е актуална?

  • Милена казва:

   Да, 5,95 евро доставка. Като има кодове за безплатна доставка.

   • Мариана казва:

    Много благодаря, Милена. Предполагам, че безплатната доставка се отнася за по големи поръчки. Като за начало ми се ще да пробвам с нещо по-мъничко. Още веднъж – благодаря :) Приятен ден!

    • Милена казва:

     Напротив, стига поръчката ти да е над 10 евро, и то не за друго, а защото ще я откажат в повечето случай, можеш да ползваш код за безплатна доставка ;)

     • Мариана казва:

      Ей мерси за ценната информация. Сега остава да успея да се регистрирам и да издиря разните му кодове и всичко ще е наред. Истинска „напаст“ е тоя сайт, такива хубави неща има…..

     • Мариана казва:

      Между другото, може за някой да е важно. Не искаше да ми приеме данните, защото пишех булевард вместо улица. Връщах и започвах наново. И така 10-15 пъти. Накрая прие данните, каквито ги въведох. Никой да не се отказва!!!

 282. Милена казва:

  Мариана, а булевард съкратено или пълно го изписваше? Защото има ограничение за брой символи на 1 ред?

  • Мариана казва:

   Blvd – съкращението написах. Но пробвах и с булевард и без , с улица и без улица, броях интервалите между думите, всичко да му е угодено и не ще и не ще. В един момент се спрях само на блвд, защото си казвам че няма причина да не ги приеме и при един от опитите стана :)

   • Милена казва:

    Хм, важното е, че си успяла. И не си слагала препинателни знаци?

    • Мариана казва:

     Не, гледам, че в примерите, които дават отстрани няма знаци, викам си, никакъв знак няма да слагам :) Сега проблема ми е какво да избера :) Бях тръгнала да си харесвам долен чаршаф с ластик, че тук в Бг не намирам с добро качество и на нормални цени. Но взех че си харесах по-скоро спалните комплекти :) )). Сега съм в процес на размишление, докато здравия разум си каже думата :)

 283. ivailo казва:

  бих искал да попитам дали има вероятност да се получи накаква измама от страна на сайта като да изтеглят всички пари в картата ми или нещо такова???

  • Милена казва:

   Ивайло, до сега не съм имала такъв случай. Ларедут е най-големия онлайн магазин за дрехи в Европа. Пуснала съм над 150 поръчки и до сега никога не са ми теглили повече, от колкото е била поръчката.
   В това за това магазин, можеш да бъдеш сигурен!

 284. ivailo казва:

  искам да питам как точно трябва да попълна адреса на който да получа поръчката за да съм сигорен че ще пристигне ас съм от село до кюстендил и не знам как точно да го попълна полето с града може ли да ми покажеш
  ???

  • Милена казва:

   Изпрати ми на контактната форма точния си адрес, заедно с пощенския код и ще ти отговоря на мейла, който посочиш във формата, как да го попълниш.

 285. ivailo казва:

  Адресът ми е област къстендил село жабокрът елица еделвайс №5 а пощенският код 2545 !!!

 286. ivailo казва:

  Туко що се опитах да направя поръчка от сайта и след като въведох данните на картата ми излезе следното съобщение Nos équipes travaillent déjà à résoudre ce contretemps au plus vite. Merci de votre patience et de votre compréhension бих искал да знам дали съм успял с поръчката и какво се е случило защото така и не се показа онзи прозорец за потвърждаване на изтеглането на сумата!

  • Милена казва:

   По-скоро не! Продуктите в кошницата ли са ти? Ако не са, отиди в suivre mes commandes – и виж дали ти е отчетена поръчката с днешна дата.

 287. ivailo казва:

  Продуктите все още са в кошницата и отидох в suivre mes commandes и там изписва само това Vous n’avez pas encore passé de commande ou vos commandes datent de plus de six mois.
  предполагам че означава че не съм успял с поръчката трябва ли да я пусна отново!?!?!

 288. bilqna казва:

  s trista s zora si napravih registraciqta sega iskah da probvam samo kak stava pla6taneto otbelqzah carte bancaire popylnih kakto trqbva meseca i godinata na validnostta na kartata popylnih i koda ot tri cifri koito e na gyrba na kartata samo tova numero de la carte qvno ne go popylvam pravilno az pi6a cifrite koito sa na liceto na kartata mi te sa 16 na broi sega 6te vi napi6a primerno 1234 5678 9010 3579 az popylvam tozi nomer no slqto za6toto ne mi dava da ostavq razstoqniq i qvno e gre6no za6toto sled kato natisna za potvyrjdavane i da prodylja tam ot rozovoto mi izpisvat tova s 4erveni bukvi
  Nous ne pouvons accepter cette carte. Saisissez un nouveau numéro de carte ou un autre moyen de paiement. moje pyk kartata mi da ne stava za pazaruvane az za takava cel si q napravih a to … kartata mi e na centralna kooperativna banka visa electron mnogo 6te sym vi blagodarna ako mi pomognete

  • Милена казва:

   А дали имаш пари в картата? Внесла ли си пари по сметката?
   Номера, който е на лицето на картата 16 цифри се пише слято. После се въвежда 3-цифрения номер. Отбелязва се и датата на изтичане на картата.
   Няма причина да ти отказват, освен, ако няма пари в картата.

   • bilqna казва:

    ami imam kym 20 lv. qvno sym izbrala ne6to nad tazi suma i za tova taka e stanalo a az si mislq 4e ne sym popylnila pravilno nomera na kartata poneje do sega o6te ne sym pazaruvala s tazi karta i ne znam to4no kakvo se pravi :) mnogo ti blagodarq

 289. Anna казва:

  Zdravei Milena kartata mi e debitna na raiffeisen bank no ne mi q priema.Probvah i s drug brauzer kakto i s nov akaunt no pak ne stava.Ne moga da razbera kade e problema kato v kartata ima dostata4no pari a sam sigurna i 4e popalvam pravilno nomera na kartata i ostanalite neshta. Molq za pomosht ako imash ideq kak moga da se spravq s problema

 290. Anna казва:

  Da dobavq 4e se registrirah i v pay pal dnes no pak ne mi q priema kartata trqbva li da polu4a koda ot pay pal predi da priemat kartata v laredoute? Blagodarq predvaritelno.

  • bilqna казва:

   Картата ти маестро ли ти е?Мисля че с такава карта не може,но не съм сигурна.И аз имам маестро дебитна на райфайзен,но тъй като мислех,че не може с нея и си направих виза електрон,обаче на друга банка.

 291. gergana казва:

  zdraveyte, na 2-ra stapka mi se poiaviava niakakva fiksirana taksa za obrabotka ot 18,74 E, za kkavo e tova, imam kod za bezplatna dostavka, bi triabvao da ne mi nadchisliavat nishto..hmm

 292. Anna казва:

  Kartata mi e visa i maestro imam no daje ne sam probvala s neq

 293. Anna казва:

  ufff obadih se i v bankata nqma problem s kartata mi kazaha mi da se svarja sas saita obache izobshto neznam kak da go napravq

 294. petq казва:

  milenka , tazi vtora stupka ne moga da q mina, ujas!dava mi edin prozorec kato populnq adresa 4e imam obemni produkti i mi dava da izbiram je change mno pays de livraison ou je supprime lesurticles volumineux de mon painer!!! ima 10 produkta ot koito 6 bluzi, edna ma6ika za podstigvane 2 vuzglavnici i edni luji4ki.koe pre4i na poru4kata!mahah vuzglavniciteot ko6nicata ama dava su6toto!
  dokato razgadaq 6te svur6i vremeto za poru4ka!
  kakvo da pravq:(

 295. Diana казва:

  И аз имам същия проблем. Пробвах с Виза Електрон на ПроКредит и с Виза Електрон на Райфайзен. И по двете има пари, правилно въвеждам всичко. пазарувала съм с тези карти в други сайтове, но Ла Редут ми ги отхвърля. Написаха ми да се обадя на някакъв номер,но..:) дори и да звънна,няма да се разберем:))) Помогнете,ако можете…

 296. Жени казва:

  Здравей, Милена,и аз имам проблем с плащането с дебитна карта Виза електрон на Райфайзенбанк, с която ве4е две години пазарувам от сайта без никакви проблеми. Сега като се опитвам да направиа поръ4ка и ми отказва да иа приеме,има достатъ4но пари в нея, срока на изти4ане е 07,2010,така 4е според мен ниама никакъб проблем в картата. Опитжах от разли4ни браузери, но същото. Какво да предпиема,предварително благодаря.

  • Eva казва:

   Здравейте, Жени,
   не съм Милена, но мисля, че бих могла да Ви бъда полезна.
   Много хора напоследък се оплакват от проблеми с поръчката, свързани с отказа на сайта да им приеме картата. Не става ясно дали проблемът е в банките или сайта. Но по-скоро е в сайта, тъй като непрекъснато се работи по него. Ако не става с всички известни и описани от Милена начини, дори и да изчакате известно време, опитайте с друга карта, на друга банка, ако стане, съветът ми е да си извадите нова карта към друга банка. Например ЦКБ или ПИБ, от тях най-много са доволни потребителите на Ларедут в България.

   • Жени казва:

    Здравейте, Ева,
    благодаря за съвета, но бих искала да попитам какъв тип карта да си извадя-дебитна или кредитна, с кой тип карта на ПИБ няма проблем?

 297. Жени казва:

  Извинявам се, срока на картата е до м.7,2011г.,но за съжаление ве4е и кодовете,които харесвах не хващат, а ми се искаше да направя поръ4ка с подарък и без доставка

 298. Жени казва:

  Здравейте, бих искала да изразя задоволството си от вашите сьвети – извадих си дебитна карта от Пьрва Инвестиционна банка и днес направих успешна порьчка с код за намление и подарьк. Много благодаря!

  • kari казва:

   Жени,

   а какъв код ползва за намаление и подарък, ако не е тайна разбира се, че мисля и аз да поръчвам.

 299. Жени казва:

  не е тайна, разбира се,но зависи вас какво ви интересува-аз използвах 40177, който е без доставка и подарьк чанта за количка и намаля 20/33евро, има и други кодове с по-добри подарьци и хващат,но подарьците са свьршили в момента, успех

 300. Васи казва:

  Здравейте! Ще поръчвам за първи път, не ми е ясно как се разбира че е свършил този подарък който съм избрала?!
  Втория ми въпрос е кодовете за които пише ча дават отстъпка например 20 от 33Евро и 30 процента едно от двете ли прилага кода или как работи?

  • Eva казва:

   Здравей, Васи.
   Когато подаръкът е изчерпан, просто под него пише Epuise.Ако просто не е наличен, пише Livre sous ? emaines. Като ? е броят на седмиците.
   Тези кодове, които дават такава отстъпка, а правят от ненамалената цена на артикулите, като в кошницата трябва да има артикули на стойност минимум 33 евро(основно цена). Играчките не влизат в тази категория. Те се намаляват отделно с 30%, но не всички играчки се повлияват от тези кодове.

  • Eva казва:

   Здравей, Васи.
   Когато подаръкът е изчерпан, просто под него пише Epuise.Ако просто не е наличен, пише Livre sous ? semaines. Като ? е броят на седмиците.
   Тези кодове, които дават такава отстъпка, а правят от ненамалената цена на артикулите, като в кошницата трябва да има артикули на стойност минимум 33 евро(основно цена). Играчките не влизат в тази категория. Те се намаляват отделно с 30%, но не всички играчки се повлияват от тези кодове.

 301. Стела казва:

  Здравейте, момичета!
  Бихте ли ми помогнали?
  Ларедут не иска да приеме картата ми за поръчка.
  Преди съм поръчвала с такава карта, просто сега съм я обновила.
  Дебитна карта е и се подновява на всеки две години. Имам пари вътре, сигурна съм, но не иска да ми е приеме и ми пише това:
  Nous ne pouvons accepter cette carte. Saisissez un nouveau numéro de carte ou un autre moyen de paiement.

  Les informations bancaires que vous nous transmettez en ligne sont cryptées (protocole SSL) : rien ne transite en clair sur le web. De plus, elles sont vérifiées directement auprès de l’organisme payeur. Vous êtes ainsi doublement protégé contre les abus et les fraudes.

  Благодаря предварително за отговорите!

  • теодорина казва:

   И при мен се получи така.След два дни пробвах пак и се получи.Трябва обаче задължително да излезеш от профила си.Успех.

 302. теодорина казва:

  здравейте.Без да искам обърках кода на картата си.Как мога да го поправя?Излиза ми,че тази карта е блокирана или забранена(нещо такова).благодаря предварително.

  • Eva казва:

   Здравей, Теодорина.
   Като начало излез от акаунта си и затвори всички прозорци на браузъра.
   След това рестартирай компютъра и изчакай около половин час преди да влезеш отново в сайта и да опиташ да пуснеш поръчка.
   Ако отново излиза този надпис, изтрий кеша и бисквитките на браузъра, отново рестартирай компютъра и изчакай известно време. След това като влезеш в сайта, първо влез в друг акаунт, ако имаш, и едва след това го смени с желания за поръчката.
   Успех!

 303. Ирина казва:

  Искам да изкажа искрените си благодарности на създателката на сайта! От 24 часа се борех да направя първата си доставка и все безрезултатно. Случайно попаднах на този адрес и УСПЯЯЯЯХ! Благодаря за така точно описаната информация!
  С пожелания за всичко най-хубаво,
  Ирина

 304. Yanka казва:

  Здравейте, може ли да ми помогнете. Правя порачка в Laredute, слагам си продуктите в кошницата и пиша си кода но когато натискам зада премина кам втора стапка ништо нестава, въобште не ми дава да премина на там. Ниакои може ли да ми каже каква е причината. Благодаря предварително.

  • Eva казва:

   Най-вероятно се опитвате да използвате код, чийто подарък или е изчерпан (epuise) или не е наличен.
   Опитайте с друг код.

 305. Anelia казва:

  Здравейте, моля за малко помощ! Не мога да открия два броя поръчки, направени на 26.10 и 10.11. От DHL ми казват, че при тях няма пратки с такива номера, а от ла редут не ми отговарят вече на три писма. Моля за съвет как да постъпя. Благодаря :-)

  • Eva казва:

   Като начало, търсете поръчките си в DHL по име, а не по номер.
   После проверете в пощата.
   И щом от Ларедут не отговарят на писмата Ви, уверете се, че пишете от формата за контакт и попълвате всички полета.

 306. Yanka казва:

  Здравейте, искам да попитам вече стигам до плащане на порачка, но като си вкарам номера на картата ми исписва
  „Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.“
  и немога да разбера каква е причината като и друк пат сам плащала с тази карта. Да уточня картата е на ДСК, а спешно ми трябват едни обувки за коледа. Ако някой може да помогне ще сам благодарна. Мерси.

 307. Yanka казва:

  Това съм го чела няколко пати и моята карта е на ДСК. Мисля да опитам тази вечер за последно и се отказвам, а и порачката ми е за 39 евро. Вече се боря три дена и чесно казано ми писна. Мислех да си порачам едни маратонки за подарак ама иявно не ми е писанол Мерси за помоща.

  • Eva казва:

   1. Уверете се, че в картата има достатъчно наличност, срокът на валидност на картата не изтекъл и дали правилно въвеждате всички данни. http://prikachi.com/images/165/2682165h.jpg ( това изписва, когато няма достатъчно наличност)
   2. Ако от първия път не успеете да платите, и излезе червен надпис, че плащането с тази карта не може да бъде осъществено – http://prikachi.com/images/150/2682150I.jpg (блокиран от втория опит за плащане акаунт), това може да е временен проблем заради неколкократните опити. Вероятно сработва някаква защита в подобен момент. Затова се препоръчва да затворите всички прозорци на браузъра и да изчакате известно време, около 10-15 минути. Ако и след това проблемът е налице, ще трябва да излезете от акаунта, да изтриете кеш и бисквитки на браузъра, да рестартирате компютъра, отново да изчакате малко и едва тогава да опитате отново с поръчката.
   3. Ако след въвеждането на данните на картата ви изпише червен надпис, че тази карта не може да бъде използвана на този акаунт и да изберете друг начин на плащате, това означава, че вече сте плащали на други два акаунта с нея и се опитвате да платите на трети акаунт с тази карта. http://prikachi.com/images/140/2682140j.jpg

 308. надя казва:

  Здравейте,

  Може ли някой да ми каже , какво се случва ако ми изпратят не това , което съм поръчала? Не става въпрос , че са ми объркали размер, ами направо ми изпратиха съвсем друго нещо. Бях поръчала 2 нещица и едното от които няма нищо общо с поръчката ми. Аз им писах, но още си чакам отговор. Все пак искам да си получа това, което съм поръчала.
  Чаках с такова нетърпение и накрая бях разочарована.
  На някой случвало ли му се е ?

  • Eva казва:

   Най-вероятно са объркали поръчката Ви. Проверете дали и във фактурата пишат същите артикули, които сте получили. Задължително им пишете, че е сгрешена поръчката.

   • Надя казва:

    Благодаря, и това първо проверих, но и във фактурата си пише каквото съм си поръчала. Те са общо 2 бройки – едното си е това което съм си поръчала, но другото е един потник, който по никакъв начин не съм поръчвала. Мисля си че хората от склада им са объркали.
    Аз веднага им писах,че са ми объркали поръчката, но до сега нямам никакъв отговор.

   • Надя казва:

    А, ето отговора, от който нищо не разбирам. Който знае френски да помага,моля

    Bonjour

    Vous m’indiquez avoir reзu un article que vous n’avez pas commander.

    Je comprends votre interrogation.

    Voici les йtapes а suivre pour retourner et/ou йchanger un article sur le site laredoute.fr.

    1- Cliquez sur „suivre mes commandes“ en haut de la page d’accueil.
    2- Identifiez-vous.
    3- Sйlectionnez la commande sur laquelle vous souhaitez rйaliser le retour.
    4- Effectuez votre intention de retour sur un ou plusieurs articles.
    5- Choisissez le relais dans lequel vous devez dйposer votre retour.
    6- Choisissez et validez soit l’йchange, soit le remboursement de la marchandise.

    Dans votre rйcapitulatif, un numйro de rйcйpissй vous sera attribuй.

    Vous recevrez un email de confirmation qui vous expliquera prйcisйment les modalitйs de dйpфt de votre colis au relais (jours et horaires) ainsi que la preuve de dйpфt а complйter par le commerзant et le bordereau (avec un code barre) а imprimer ou а recopier et а coller sur votre colis.

    Pour davantage de dйtails, je vous invite а vous rendre sur http://www.laredoute.fr et а consulter notre page „aide“ (onglet en haut de la page d’accueil).Dans la rubrique „Aprиs ma commande“, cliquez sur „demander un йchange ou un remboursement“. Vous y retrouverez en dйtail toutes les modalitйs des retours-йchanges.

    Merci de votre fidйlitй et bon surf !

    Cordialement.
    yasmina,
    Relation Client du site http://www.laredoute.fr

    • Eva казва:

     Без да съм спец по френски, ще опитам да скалъпя превод:
     Разбират, че сте получили артикул, който не сте поръчвали и Ви съветват да следвате стъпките по връщане на артикул.
     Това са стъпки, за да следват а връщане и / или замяна на елемент на сайта laredoute.fr.
     1 – Кликнете върху „suivre mes commandes“ в горната част на страницата.
     2 – Идентифицирайте се.
     3 – Изберете поръчката, за която искате да върнете артикули.
     4 – Изберете колко и кои артикули искате да върнете.
     5 – Избор на релета, в който трябва да внесе завръщането си.
     6 – Избор и потвърди или валутата или стоката се върне.

     И т.н., но те са писали като за френски клиент.
     Затова им пишете отново ато им обърнете внимание, че не сте във Франция, а в България и да се съобразят с това, и че грешката е тяхна, и в този случай те поемат пощенските разходи по връщането на артикулите.

 309. Латинка казва:

  Здравейте и ЧНГ.Не съм пускала поръчка от пролетта и сега съм малко объркана.Първо обърках и сложих в кошницата 3 чифта ботуши погрешка и сега не мога да ги махна по познатия начин и второ при изписването на телефона на определеното място не се изписва целия(само 7 цифри) и ми излиза червен надпис.Благодаря.

  • Eva казва:

   В кошницата, в полето Détails под размер и количество на артикула има бутонче Modifier. Натискате го и избирате желаното количество от дадения артикул. Другия вариант е да се изтрие от кошницата и да се добави отново.
   Телефонът не се пише с код, а само с 0888 123456, например. Пише се в полето за стационарен телефон – Telephone fixe.

 310. Vesi.J. казва:

  Здравейте,
  дали може да ми пратите покана за Ла Редут на мейл ******
  Благодаря и поздравления за хубавия блог!

 311. ROSI казва:

  ЗДРАВЕЙТЕ, С ТАКЪВ КЕФ СИ ПЪЛНИХ КОШНИЦАТА, А ВЕЧЕ ТРЕТИ ДЕН НЕ УСПЯВАМ ДА СТИГНА Д ТРЕТА СТЪПКА.ВРЪЩА МЕ НА DESOLE,ЯВНО ИМА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ……….

  • Eva казва:

   Не знам какъв е проблемът, но и аз в момента се мъча с него. Не ме допуска до 3 стъпка изобщо… Като разбера какво е, ще пиша. Дано е временно…

 312. ROSI казва:

  Пуснах си поръчката, но като я проследих видях, че някои намалени стоки не са намалени в кошницата ми. Не съм ползвала никакви кодове.Дали е заради това?

 313. ирконти казва:

  Моля, за малко помощ ако е удобно. Не ми приема картата, а съм поръчвала друг път и повече не ми дава възможност да вкарам данните отново, има ли някакъв начин да платя и какво точно да направя. Благодаря предварително , ако можете помогнете ми.

 314. Lilia казва:

  Здравейте,
  Моля за помощ при плащане на поръчка. Проблемът е, че искам да платя чрез PayPal, а нямам такава опция на екрана. Освен плащане с карта друго не ми излиза.
  Благодаря предварително!

 315. Oksi казва:

  моля помогнете, имам карта виза електрон на ПИБ с достатъчно пари, а не мога да платя покупката си, преди 4 дена опитах да я платя с карта на Райфаизен и там не стана, а и прочетох по форумите ча те попринцип не ги приемат, затова сага опитвам с тази виза електрон на ПИБ
  това ми излиза – Nous ne pouvons accepter cette carte. Saisissez un nouveau numéro de carte ou un autre moyen de paiement.
  дали не е от това че втора карта опитвам да исползвам, а и тази на ПИБ е на името на майка, това дали е проблем?

 316. Жени казва:

  здравейте,аз също ползвам карта на ПИБ и нямам никакви проблеми-приема я,опитвайте отново

 317. Rumen казва:

  Здравей Милена,направих поръчка от Ла редут,но в статуса на поръчката пише:
  Commande réalisée le 05/02/2011
  pour un montant total de : 16,91 €
  Mode de réglement : CARTE BANCAIRE
  Montant réglé : 0,00 €
  Montant restant à régler : 16,91 €
  Какво ще рече това.Веднага би трябвало да си удържат пари от картата.Поръчката е с Кредитна карта на ДКС Виза Електрон.Благодаря

  • Eva казва:

   Всичко е наред. Първо парите се блокират и едва след няколко дни ги теглят. В случая поръчката Ви още е само регистрирана, не е фактурирана. Като стигне 4 стъпка, нещата ще се променят. :)

 318. Lilia казва:

  Здравей, Ева,
  Направила съм поръчка, за коята получих известие, че е изратена и съответния код за проследяване в страницата на DHL на 01.02. От тогава обаче това, което виждам е, че е получена информация за пратката и нищо повече като движение. За сравнение предишната ми пратка пристигна за седмица след предаването на куриерската фирма, а през това време се виждаше цялото й движение.
  Дали е възможно да има някакъв проблем с пратката ми или забавянето е нормално?
  Благодаря!

  • Eva казва:

   Забавянето е нормално, няма проблем. Просто в DHL информацията се актуализира по-бавно. В първите дни на намалението поръчките пристигаха доста по-бързо. Сега пристигат за повече от 2 седмици. Очаква се до седмица да се нормализират.
   За конкретната поръчка очаквайте актуално инфо във вторник – 8.02.

 319. Rumen казва:

  Здравейте,благодаря за инфото.поръчката ми е вече в Унгария и тези дни трябва да пристигне.Обаче имам един малък проблем – От Ла Редут са блокирали сумата и незнам как да я отблокирам.От банката(ДСК)казаха да им изпратя е-маил с потвърждение на поръчката изпратен от Ла Редут, но незнам за къв е-маил ми говорят?Благодаря ви

 320. Милена казва:

  Rumen, защо според теб трябва да разблокират парите. Поръчката ти пътува насам, парите са н ларедут реално, ти защо искаш да ги разблокират? Ларедут ще си ги усвоят до няколко дни. Нали това е целта на блокирането, двете страни да са сигурни, че едните ще си получат парите, другите стоката ;)

 321. ани казва:

  Зравейте мили хора, тъй като съм съвсем начинаеща имам един въпрос ,дано не ви се стори твърде глупав. Харесах един анцунг и маратонки на детето nike, но няма номера му, има ли вариант след време да ги има в наличност или да се откажа от тях. Предварително ви благодарял

  • Eva казва:

   Да, има голяма вероятност да заредят желания от Вас размер и цвят, но не се знае кога, за съжаление. Следете го от време на време. :)

 322. ани казва:

  Благодаря много, ЕВА

 323. теодорина казва:

  Здравейте,мога ли да анулирам поръчка?

 324. Жени казва:

  Здравейте, исках да направя поръчка, но когато вече трябваше да платя, се оказа, че таксите за обработка са нараснали неимоверно – 25-30% от стойността на поръчката. Това според мен вече е съвсем не по джоба ни. Има ли още кандидатки да пазаруват от Ла Редуте? Аз със сигурност няма.Някой знае ли защо са вдигнали тези такси? Предварително благодаря!

  • Eva казва:

   Новите условия за доставка до България са 20% такса обработка и фиксирана доставка от 5.95 евро, която дори при използване на код за Безплатна доставка се начислява на втора стъпка от поръчката.
   Ето официалното им съобщение на стената им във Фейсбук:

   Dear Bulgarian Clients

   We read all your comments carefully and we sincerely apologize.
   In fact, due to financial difficulties in Bulgaria, we had to increase on the shipping costs in order to keep up our activity in Bulgaria.
   You have to know that we made this decision by obligation due to the situation but we well understood your disapp…ointment

   Hoping we’ll keep your faithfulness.

   Many thanks,
   Audrey & Jennifer

 325. теодорина казва:

  Здравейте,исках да анулирам поръчка и отговорът е този текст.Хубаво,но не разбирам какъв е отговорът-да или не.
  Bonjour Mme gencheva teodorina,

  La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d’information.

  Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 16 mars 2011.

  Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

  Cordialement,

  • Eva казва:

   Здравейте, това е автоматичен отговор от системата им, че запитването Ви е прието при тях. Същинският отговор очаквайте до няколко дни.
   Но във Вашия случай прогнозите не са добри. Вероятно поръчката Ви вече е на 4 стъпка и е изпратена… Дано да греша! :)

 326. Жени казва:

  Благодаря,
  така и предполагах, но съвсем не ме успокоява. За съжаление цените по този начин стават аналогични на тези от българския пазар и даже и по-скъпи и май ще позабравиме удоволствието Ла Редуте.

 327. Iuliq Nedeva казва:

  Zdraveite neznam kakvo da si mislq za tova koeto se sluchi imam porachka ot 08.07.2011g sas chetiri artikula i ediniq mi go dava che e svarshil , a kato vkaram referentniq nomer izliza che go ima kakvo da ochakvam che shte stane kak shte mi varnat parite ili vse pak shte mi dadat artikula???

 328. Iuliq Nedeva казва:

  VOTRE COMMANDE

  Chère Madame,

  Lors de la confirmation de votre commande, nous pensions pouvoir vous envoyer cet article :
  Qté Désignat article Référence Code Prix cat. Eco-p.
  1 JUPE 608.5580 3 4€74 EPUISE 0€00

  Or, il s’avère que le stock est épuisé.

  Je vous présente toutes mes excuses pour ce désagrément.

  Afin de reporter votre choix sur un autre article, je vous invite à revisiter notre site http://www.laredoute.fr .

  Je vous remercie de votre confiance et reste à votre entière disposition.

  Guillaume SURMONT
  Relation Clients
  Eto tova mi pratiha kak da go razbiram neznam

 329. Julia казва:

  Здравейте, имам нужда от помощ——на 11.01 направих поръчка от ларедут за 215 лв…вс е наред изтеглили са парите от картата ми в ДСК—сега виждам че на 23.01 са ми изтеглили от картата веднъж 32 лв и веднъж 172 лв…..като си вляза в профила в ларедут Suivre mes commandes–там е показана само поръчката за 215 лв….как могат да ми върнат парите и най- вече защо са ги изтеглили. Благодаря Ви предварително

 330. Julia казва:

  Благодаря за отговора. Имам 3 превода. Веднъж 215, втори път 32 и трети 172. Поръчката ми беше разделена на 2..явно нещо се е свършило. Днес от дск ми казаха че тези 215 са блокирани не са преведени и трябва да чакам от ларед да ги разблокират…..така ли е да чакам или трябва да им пиша писмо. Още веднъж благодаря

  • Милена казва:

   Това е съвсем друго :) Да, практиката на всички плащания онлайн е, първо да се блокира сумата и след няколко дни, да се изтегли. Ако сумата беше еднаква с блокираната при пускане на поръчката нямаше да ти теглят другите, но тъй като е различна, несъответстваща на блокираната, теглят от наличните. Имай предвид, че освобождаването на блокирана сума отнема от 10 до 45 дни в зависимост от банката.

 331. Julia казва:

  Да чакам да ми ги от блокират от банката така ли….или трябва нещо др да направя…Благодаря за отговорите..досега няколко пъти съм пазарувала, но с такъв проблем не се бях сблъсквала. Не знам какъв е пътят на освобождаването на сумата..ако можеш да ми напишеш. От банката казаха, че от ларедут трябва да ги освободят, но не зная дали е така. Из нета намерих шаблон на писмо да лар. точно за блокирана сума, което да им се изпрати…

 332. Милена казва:

  Ако до тези макс 45 дни ларедут не предяви претенции за парите, се освобождават автоматично.
  Ако искаш по-бързо (пак казвам, зависи от банката – може да ги питаш за колко дни автоматично ги освобождават – в ПИБ например е 10 дни, не 45…), трябва да пишеш на ларедут, да ти пратят писмо, в което официално не предявяват претенции към сумата.

 333. Julia казва:

  Благодаря. Пратих писмо на ларедут за освобождаване на сумата…отговориха ми че до 24 часа ще получа отговор, че са го препратили към съответния отдел. Пак ще се отбия в ДСК да разговарям с тях..въпреки че жените на гишетата надали знаят много много. Още веднъж много благодаря за отделеното време. Приятна почивка.

Остави мнение/коментар