Спасение от изпотяването и неприятните миризми

Публикувано в: Онлайн магазини

Спасение от изпотяването и неприятните миризмиiHerb.com е сайт от който пазарувам повече от половин година и смятам, че си заслужава да му обърнете внимание, особено ако се интересувате от здравословни храни, полезни хранителни добавки и качествена козметика, био козметика и още много други продукти, на изключителни цени.
Причината да се сетя да споделя с вас сайта е един конкретен продукт, който смятам, че за всички ще бъде откритие и спасение, не само през лятото. От вчера съм отново на работа и когато се появи някой колега, веднага се усеща в стаята … така се замислих, че вероятно и вие имате подобни проблеми, особено сега през лятото.
Deo Crystals – това са естествени кристали, които вместо да захабяват дрехите ви, да оставят петна по кожата и дрехите, да се смесва тяхната миризма с потта ви, ви дават свобода!
Няма миризма, няма следи, няма отвръщение още 2-3 часа след като излезеш от дома.
Deo Crystals не съдържат парабени с които са пълни 90% от козметичните продукти, не е канцерогенен и цената му е в пъти по-изгодна (под 10 лева за година), от предлаганите на пазара продукти, които до сега не са постигнали нищо повече, от захабени дрехи.
Преставяли ли сте си, че може през лятото 2 дни да може да облечете една и съща рокля/блуза? Пропита миризма и следи – дрехата отива в пералнята след няколко часа.
Кристалите Deo Crystals могат да се нанасят и на краката, като действието е впечатляващо.
Причината тези кристали да са толкова ефективни е, че убиват бактериите, които причиняват миризмата, без да спират потенето. Така, малките гадинки, които обитават кожата и при потене започват да миришат са унищожени, вие сте доволни, мъжът ви може цял ден да е на работа, и като се прибере да мирише на свежо, а ризата му да носи само аромата на любимия парфюм.
Варианти на кристалите има няколко, зависи какво предпочитате. Важното е, че всички са ефективни и наистина предпазват. Под форма на стик, на спрей, като сапун, дездорант за крака и обувки.
Кристали провив миризмаКристали на дезодорант против миризма с ароматиКристали против миризма - като сапунДезодорант за крака

Ако и вие искате да помогнете на себе си, семейството и близки си, остава само да поръчате и да се убедите сами в качеството на тези кристали.
Как да поръчате, условия за доставка, цена и срокове може да намерите на онлайн ръководството за пазаруване – Пазарувай24.com

Ще се радвам да споделите и вашето мнение след като пробвате някой от тези продукти и повече хора да се преборят с тези проблеми.

Слънчево, свежо и ароматно лято!

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
19 юни 2012, категория Онлайн магазини.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

2 Коментара по "Спасение от изпотяването и неприятните миризми"

 1. afrodita казва:

  Аз също си закупих тези продукти.Но не съм доволна за съжаление.До сега не съм имала проблем с изпотяването,но миналото лято ползвах Нивея и получих лешеи.Поради тази причина след като прочетох тази статия побързах и си купих спрей и стика.Но както казах никак не съм доволна.Първо се изпотявам и е много неприятно а за миризмата да не говорим.Мисля си че може и аз да не го ползвам правилно.Но по скоро не върши никаква работа.

 2. Милена казва:

  Изненадана съм да го прочета. От всички, които знам че го ползват, а това са около 20 човека, само при теб няма добър ефект. Мъжете, които го ползват са много доволни, защото вече нямат този проблем с неприятната миризма, смесена с парфюм.
  Да, кристалите не спират потенето, а само убиват миризмата. Т.е. реално продължаваш да се потиш (което е добре за терморегулацията на организма ти), но не би трябвало да миришеш. Обърни и внимание на дрехите които носиш, ако са изкуствени, миризмата наистина е кофти, защото е пропита от потенето ти в тези дрехи преди да ползваш кристалите, дори и да си ги переш всеки ден.
  Ти мокриш ли кристала, преди да го нанесеш под мишниците, или караш на сухо? Обикновено кристала се нанася непосредствено след къпане, може дори в банята, когато тялото е мокро.
  Спрейове има няколко, ние ползваме тези с нар и хамумила, те са по-добри от тези, които са без миризма.
  Съжалявам, че при теб няма желания ефект. Но се радвам, че на другите помогна много и го ползват вече повече от година.

Остави мнение/коментар