Предпразнично настроение дни преди Коледа

Публикувано в: Спoделено

Бъдни ВечерОт всички семейни празници, най-обичам Бъдни Вечер.
На този ден (вечер) винаги сме се събирали цялото семейство, приготвяме любимите ми постни ястия, аромата на свещи и приглушена светлина отпускат сетивата и душата ми се отваря за нови емоции, припомняйки си отминаващата година.
При наличието на деца, подаръците отваряме преди полунощ и всички се наслаждаваме на радостта на най-малките членове на фамилията, които от тази година вече са трима ;)
Много събития се случиха в живота ми, които по една или друга причина ме отделиха от любимите занимания – да пиша в блога.
Океан от емоции и промени бошуваше в моя живот и бурните моменти останаха за анализ на по-късен етап.
Сега, повече от година по-късно, мога да кажа, че останаха много малко неща, за които да мечтая, тъй като голяма част от мечтите ми се сбъднаха (все пак доста се постарахме по въпроса с осъществяването на мечтите си).
Пишейки това, най-новия член на семейството се пробужда и надава зов за прегръдка. Каката е на градина, таткото на работа, а аз отново съм в стихията си и нямам търпение да продължа да споделям с вас още повече емоции, премеждия, пътешествия и събития.
Преместихме се в друго жилище, което имаше нужда от много промени, голям ремонт и моето време, която да го превърне в нашия дом!
Втората ми бременност мина много добре, като изключим изкараната пневмония в пети месец. С 10 качени килограма за цялата бременност, почти вегетарианско хранене и едно голямо бебе – 4050 гр и 53 см.
Раждането на бебо бе невероятно приключение и усещане, което ще помня цял живот – с усмивка! Роди се във вода и усещането да поемеш сам детето си и да си първия който го докосва, е най-прекрасната част от раждането. Пожелавам на всеки, който може, да роди във вана! Водното раждане е невероятно по-лесно, безболезнено, приятно и напълно съзнателно.
Сега, бебо е на почти два месеца, кърмим се, ходим по магазините да купуваме подаръци и нямаме търпение да дойде нощта на Бъдни Вечер, за да се съберем всички заедно и да посрещнем Дядо Коледа :)

Етикети/Тагове: , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
21 декември 2012, категория Спoделено.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Един Коментар по "Предпразнично настроение дни преди Коледа"

  1. ILIANA казва:

    Честито, Милена! Да сте живи и здрави! Весели празници!

Остави мнение/коментар