Отново в Аугуста – Хисаря

Публикувано в: Пътешествия

Отново в Аугуста - ХисаряТози уикенд отново посетихме хотел Аугуста в Хисаря. За последните 5 месеца, това ни е третото посещение там и определено, ще отидем пак.
Този път имаше свободни фамилни стаи, когато правих резервацията и се настанихме в такава, която е доста по-просторна и има две спални в отделни помещения. Така, малката беше сама на голямо легло, а ние имахме малко повече уединение.
Колкото до храната, за пореден път се убеждавам, че в кухнята много добре знаят какво е по-предпочитано, защото въпреки, че ресторанта и двата дни беше препълнен, салатите излизаха на 5-тата минута, ястията на 10-15 след като са поръчани.
Водата в детския басейн беше направо гореща, което беше довело след себе си и „моржове“, които се киснеха в детския басейн, вместо в джакузито и така играта на децата беше невъзможна. Въпреки указателните табели, че в детския басейн е забранено за възрастни без деца, никой не четеше табелките. Но и този проблем бе много бързо решен и в крайна сметка, децата можеха да джапат спокойно в басейна.
Програмата и двете вечери беше сходна, както и тази, която видяхме и при предишните две посещения, но това съвсем не го казвам с лошо, даже напротив. Програмата е хубава, малката се забавлява, танцува, щуря, обикаля из големия ресторант и се чувстваше прекрасно. Ние не разбрахме, че сме с дете направо.
За съжаление, времето беше лошо, мъгливо, ръмящо и студено и не можахме да се разходим из града, но пък идва топлото време, и ще отидем отново.
Беше ми интересно, че имаше хора, които са останали недоволни от престоя си там. Но забавната част е, че те очакваха обслужване и комфорт като за 4-5 звезден хотел и ако може да е безплатно. Не го разбирам това, да се мрънка и недоволства само заради спорта, а в същото време да се игнорират положителните неща. Хотела все пак е 3 звезди и за трите си звезди, обслужването и това, което получаваш като условия мисля, че е много добро. А това, че хората масово искат да получат много повече, давайки минимума е заболяване на българския манталитет и бай байганьовщината.
Ако човек е отишъл да се забавлява и да си изкара добре, той си изкарва добре. Ако е отишъл някъде само да критикува, да недоволства и да си самосъсипва почивката, той със сигурност го постига.
Наистина е жалко, че масово хората са мрънкащо-недоволни по презумпция. Но това е техния избор. Моят е да се чувствам добре, където и да съм, затова се радвам, че мога да съм на всякъде :)

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
22 февруари 2011, категория Пътешествия.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

3 Коментара по "Отново в Аугуста – Хисаря"

  1. ЛиР казва:

    „Байганьовщина“ и „навсякъде“ са коректните форми, които би следвало да се използват.

  2. силвия казва:

    Хотела наистина е приятен,обслужването в ресторанта е бързо,но цената на нощувката не е като за тризвезден хотел.

  3. Милена казва:

    Силве, по 36-50 лева е нощувката на човек. Обикновенни фалимни хотелчета са с нощувки по 25-30 лева. Или имаш предвид, че е ниска даже?

Остави мнение/коментар