Архив за юли, 2009

Нарастващо напрежение

Публикувано от Милена

Последната седмица Вики е някак си крива. На обяд отказва да яде, или поне не иска манджата. Както си играе и изведнъж ревва истерично. На моменти ме изкарва до истерия направо. Идва ми нанагорно последната седмица. В допълнение, коляното ми никак не е добре и ако продължи да се влошава, ще се наложи и на доктор да ходя. А хич не ми се иска.

Прочети цялата статия »

Нахут със зеленчуци

Публикувано от Милена

Нахут със зеленчуциОт както съм на 90 дневната диета, все се каня да си сваря нахут, защото много го обичам. Вчера ме снабдиха с 1 кг. и веднага накиснах, за да мога да го сваря днес, когато бях на варива.
Порових за да намеря някоя рецепта и от малкото, които открих направих комбинация.

Прочети цялата статия »

90 дневна диета – основи на диетата

Публикувано от Милена

90 дневна диета - основи на диетатаСлед като споделих с Вас, че вече повече от месец съм на диета, разбрахте какви са й плюсовете, идва ред на същността на диетата.

Основи на 90 дневна диета:
Диетата е с продължителност 90 дни. През това време се повтарят редувайки се 4 различни групи храни – за всеки ден по една група.

Прочети цялата статия »

90 дневна диета

Публикувано от Милена

90 дневна диета90 дневна диета – това е диетата, която правя вече един месец.
Не исках до сега да споделям за тази диета, тъй като исках поне този път да не се изложа, както с предишната диета на Дюкан.
От миналата година исках да започна нова диета, но само при мисълта за пиле, месо, пак пиле, сирене с растителни мазнини и подобни храни, желанието ми се убиваше.

Прочети цялата статия »

Как ме кара да пусна водата

Публикувано от Milena Drenovska

Тази сутрин за пореден път моята малка принцеса ме разсмя. Естествено, ранобудното ми дете, още в 7 часа е готово за игра. Аз пък едвам си отварям очите и единственото, което мога да направя е да стана с нея. И тук започва купонът. Отивам в банята да си направя сутришния тоалет, и тя разбира се идва с мен. Качва се на капака на тоалетната чиния (сама – набира се) и хваща чучура на чешмата.

Прочети цялата статия »

Уикенд в Долна Баня – комплекс Кедър

Публикувано от Милена

Уикенд в Долна Баня - комплекс КедърМного съм разсеяна. Минаха почти 2 седмици, и сега се сетих, че не съм писала за прекрасният уикенд в Долна Баня.

След премеждията по-миналия четвъртък бях много на кантар, дали да заминем за отдавна планувания уикенд в Долна баня – вилно селище Кедър.

Прочети цялата статия »

65% намаление на спортни стоки от La Redoute

Публикувано от Milena Drenovska

65% намаление на спортни стокиВ оставащите 7 дни до края на лятната разпродажба в LaRedoute, може да се възползвате от примамливото предложение – 65% намаление на спортни стоки и акесоари от LaRedoute.
Огромното разнообразие от модели със сигурност ще Ви даде възможност да намерите своя модел маратонка, екип или аксесоари.

Прочети цялата статия »
Страница 1 от 41234