Следпразнично настроение

Публикувано в: Спoделено

Да си призная, дори не ми се пише, много ми е особено настроението. Отдавна не съм изпадала в такава меланхолия с привкус на пролетна умора, отегчение и апатия.
След прекрасните празнични дни изпълнени с невероятни моменти, запомнящи се мигове и емоции с повече адреналин, не мога да си обясня състоянието.
Всъщност мога, но не ми се иска да задълбавам.
Понеделнишки не ми се работи, почти не спах, насилих се да стана единствено, защото днес малката ще има празник в градината по случай рожденния й ден и исках тя да се чувства прекрасно.
Когато я заведох беше първа, накипрена с нова рокля и пърхаща като пеперудка, обикаляше около лелите.
А сега, нямам търпение да отида да я взема и да разбера как са изкарали празника. Надявам се да има много снимки и филмчето да е станало.
А утре, по случай 8-ми март мамите сме поканени на тържество. Първото ми тържество. Едва ли тя го очаква като мен. Предполагам, че не осъзнава колко е вълнуващо за мама това и нямам търпение да я видя.
Гледах филмчето от коледното им тържество. Тя бе толкова притеснена, не искаше дума да обели и сякаш не беше моето дете. Като знам как пее, рецитира, танцува и позира, просто не можах да я позная.
Надявам се, че през тези месеци съм успяла да й помогна да се отпусне и да е по-уверена в себе си.
Моето малко човече вече е голямо момиче и като говори на себе си, обяснява колко е пораснала и че вече е на 3 с голяма гордост.
Като се замисля за тези моменти ми се оправя настроението и се отпускам в очакване на още по-прекрасни мигове.

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
7 март 2011, категория Спoделено.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар