Бременна и красива в новогодишната нощ

Публикувано в: Бременност

Бременна и красиваДа бъдеш бременна и едновременно с това красива е една от най-съкровените мечти на всяка бъдеща майка. А когато наближават празници, все повече ви се иска да облечете нещо по-официално, по-стилно и подчертаващо само коремчето ви. Не е за пренебрегване обаче, че не всяка рокля е подходяща за това. Затова мисля, че тези съвети за облеклото на бременната ще Ви е от полза. Материала е предоставен от дизайнерката Нида Уайт:

Винаги празниците се очакват с особено вълнение и трепет. Посрещането на новата година е свързано с очакването за нещо хубаво, нещо ново и красиво – една още по-прекрасна и успешна 2009. А когато очаквате бебе-вълнението е несравнимо!

„Знам, че е трудно да се харесвате в последните месеци от бременността. Тялото ми беше толкова по-голямо, чувствах се подпухнала и …огромна! Имах чувството, че не ходя, а се търкалям.”, казва дизайнерката Нида Уайт.

Изборът на подходящ тоалет е много важен. Новогодишната нощ е дълга, затова облечете дреха, която освен, че ще е красива, ще приляга безупречно по тялото.

рокля прегърни ме
Close
рокля прегърни ме
рокля прегърни ме
Close
рокля прегърни ме

1. Ако вече сте в седмия месец, задължително изберете специализирана дреха за бременни. Макар в момента моделите навсякъде в магазините да са предимно с висока талия, те не са пригодени за бременна жена. По-голям размер на традиционните модели може да стои добре на коремчето ви, но какво се случва с цялото ви тяло – дрехата ще виси неестествено по тялото. Добър избор са моделите тип „прегърни ме”. Те лесно се регулират и може да ги наместите добре според собствените си форми.

рокля балон
Close
рокля балон

2. Ако коремчето ви вече е доста пораснало, моделът, който най-добре ще прикрие това е Рокля-балон. Те оптически смаляват „изпъкналостите”.

рокля с презрамки
Close
рокля с презрамки
рокля с презрамки
Close
рокля с презрамки

3. Не забравяйте, че празничната вечер ще изкарате на закрито и топло. Камината ще гори и не е нужно да сте с вълнени или кашмирени дрехи. За да не ви стане горещо, най-добре облечете рокля от по-лека материя и си вземете нещо топло за връхна дреха- болеро, жилетка или сако, което да може лесно да свалите.

рокля с ръкав буфон
Close
рокля с ръкав буфон
рокля с ръкав до лакътя
Close
рокля с ръкав до лакътя

4. Ако по време на бременността сте напълнели повече в ръцете, изберете модел, който да е с ръкав-буфон, или пък с нетрадиционна дължина- 7/8, 3/4.

5. Ако по принцип не се чувствате комфортно с рокля- не е нужно да го правите, само защото празничния ден предполага женственост и чар, които тази дреха умее най-добре да подчертава. Облечете нещо, което отразява вашия стил – дънки и туника също са добър вариант. Просто намерете топ от по-изискана материя – например вискоза.

рокля с ръкав до лакътя
Close
рокля с ръкав до лакътя

6. Ако в Новогодишната нощ ще сте с нов тоалет, задължително няколко дни по-рано го облечете вкъщи и постойте с него поне час. Трябва да се уверите, че дрехата ви е удобна, че не променя формата си, докато седите, и че наистина ви кара да се чувствате добре.

Предстои ви една нова година, в която ще ви изненадат много приятни промени.
Посрещнете я подобаващо!

Материала е предоставен от дизайнерката Нида Уайт
Тези и още много други красиви модели на дрехи за бременни може да видите и да закупите от Orchid BG.

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
9 декември 2008, категория Бременност.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар