Детски игри за обучение и ранно развитие

Детски игри за обучение и ранно развитиеМиналaта година попаднах на детски игри за обучение и ранно развитие подходящи за малката и много се зарадвах. От една страна, че са правени от българи, от друга, че отзивите за тях са силно положителни. И така, в началото на годината реших да купя тези игри за компютър – Разговорка, Писменка, Буквенка и Цифренка.
Като изключим Писменка, останалите три детски игри са подходящи за деца от 2 и половина години, въпреки, че е указано, че са за деца над 3-4 годинки. Причината е, че с тези игри лесно могат да се научат на цифрите и буквите, животни, предмети, цветове и звуци, докато играете.
Полезно е и за родителите, на които им липсва креативност в ежедневното занимание на детето.
Разговорка, Буквенка и Цифренка имат и английски вариант, което може само да е от полза за вас и детето ви, ако сте почитател на ранно-езиковото обучение.

Ето и изненадата:
За всички читатели на блога Moment Of Peace има специално предложение и преференциални цени на предлаганите детски игри за ранно развитие Разговорка, Писменка, Буквенка и Цифренка.

ЦифренкаЦИФРЕНКА е компютърна образователна игра за деца на възраст 4-7 год. Лесно и бързо децата се научават първо да броят, а когато пораснат и да смятат. Налична и на английски език.
БуквенкаБУКВЕНКА е само на български език. БУКВЕНКА е одобрена от Министерство на образованието и науката като учебно помагало по български език за предучилищна подготовка на МОН.
РазговоркаРАЗГОВОРКА е лесен начин малките деца да научат думички, предмети, букви, звуци, разширят своите познания, упражнят слуховата си памет, разбиране на думите и логика, като в същото време се забавляват. Подходяща за деца и на 2 1/2 годишни деца. Включен вариант и на английски език. РАЗГОВОРКА е адаптирана и за деца със специални образователни потребности.
ПисменкаПИСМЕНКА мултимедийна игра в планината, с гатанки и ребуси, в което се упражняват и обогатяват знанията по български език. Репликите на анимационните героите могат да се слушат на български или английси език. Обучителната игра е подходяща за деца на 7-10 години.
Брой игриСтандартна ценаЦена за читателите на Momentofpeace.netОтстъпката, която получавате
Една игра16,00 лева14,90 лева
1,10 лева
Две игри32,00 лева28,80 лева
3,20 лева
Три игри48,00 лева42,00 лева
6,00 лева
Четири игри64,00 лева54,40 лева
9,60 лева

За да може да закупите игрите на специалните цени, трябва да направите своята заявка от формата за поръчка на детските игри за обучение.
Вашата заявка се изпраща до издателството на обучителните игри Разговорка, Писменка, Буквенка и Цифренка – „ВИКСИС“ ООД

Само така, всички читатели на Moment Of Peace ще могат да се възползват от специалното предложение за отстъпки до 15%.

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
14 март 2011, категория Майчинство и отглеждане.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар