Временно отсъствие

Публикувано в: Спoделено

Напоследък зачести отсъствието ми от блога, което не ми харесва, но няма как да го променя за момента. Затова, предпочитам да споделя, каква е причината да не пиша напоследък.
Причината е моето малко мишле, което за пореден път е болно, вече се оправя всъщност, но повече от 10 дни сме си у нас.
Писането е невъзможно докато тя е будна, а когато спи, гледам да оправя атомната бомба паднала в къщи и да сготвя нещо за хапване. Тя не е от най-спящите и час и половина не стига понякога за да свърша всичко.
Не на последно място, и с баща й се подредихме, хвана ни и нас нейния вирус, и сега всички подсмърчаме и пием лекарства.
Надявам се тази седмица да е последната ни в къщи и вече да не се налага такова дълго отсъствие. Надявам се да ме разберете. Замислила съм много интересни неща, само да ми остане време да ги споделя с вас.

Скоро ще се завърна с пълна сила! :)

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 март 2010, категория Спoделено.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

4 Коментара по "Временно отсъствие"

 1. Hristina казва:

  Milenche, burzo ozdravqvane vi pojelawam!

 2. Таня казва:

  Не се притеснявай за нищо.Гледай си детенцето.То е по-важно от всички нас,взети заедно.Достатъчно време отделяш за нас и нашите въпроси.Желая на всички ви много здраве и късмет.

 3. Теодора казва:

  Надявам се вече да сте мноооого по-добре и тримата!

 4. Милена казва:

  Благодаря Ви! Вики вече е здрава, но ще я оставя в къщи поне още няколко дни. Не съм сигурна дали не е добре да я задържа и до Великден и чак след празниците да я пусна. Отлагаме вече 3 месеца реимунизащията с пентаксим и предпочитам да я направим, като така ще знам, че е здрава. Освен това ми се иска да й пробия ушите на 25-ти март – Благовец. Затова, ще мисля варианти, кое ще е най-добре за детето.

Остави мнение/коментар