На сватба през юни

Публикувано в: Спoделено

Преди няколко седмици получавам съобщени по скайп от приятел: Как сте, готвите ли се?
По инерция, си помислих, че ме пита, дали се приготвяме за разходка, да излизаме с малката. Обаче, нещо ме жегна, че той не ме пита такива неща по принцип и реших да питам, за какво да се готвим?
А той, за сватба – ще се женя! И аз онемях. Не за друго, ами той все несполучливи връзки имаше, и не знаех, че има приятелка. Виждала съм го с едно момиче два пъти за по 1 минута, но не смеех да си помисля нищо, преди да е казал, че имат връзка. А пък тя ми изглеждаше много приятно момиче, различно от другите, но опаковката можеше да ме е подвела.
И така, зарадвах се, все едно брат ми се жени, много мило ми стана, че най-накрая намери човек до себе си. Няколко дни по-късно мина за малко през нас и ми разказа набързо за новостите около него за които не бях в течение.
И факт, след по-малко от 2 седмици сме на сватба, в гр. Вършец. Нямам търпение да му спретнем един сватбен номер, както той и колегите ми направиха на моята сватба :)
А до тогава мили ми приятелю, наслаждавай се на емоциите около сватбата, и знай, че сватбения ден ще мине като миг и няма да разбереш, как е станало 2-3 часа, а ти още ще си мислиш, че си на първия танц.
С пожелания за още по-щастлив брачен живот и запомни, бракът е такъв, какъвто вие си го направите!

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
9 юни 2009, категория Спoделено.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

2 Коментара по "На сватба през юни"

  1. Green казва:

    Какъв номер ти направиха?

  2. Милена казва:

    Дадоха ми две яйца и трябваше да ги пъхна в единия крачол на панталона на мъжът ми и да ги извадя от другия без да ги счупя. Добре, поне че бяха сварени :)

Остави мнение/коментар