Още 13 истини за жените, от гледна точка на мъжа

Публикувано в: Забавно

Истини за жените
След битката за надмощие, разиграла се между 15 истини за мъжете, от гледна точка на жената и 15 “истини” за жените, от гледна точка на мъжа, следват още 13 истини за жените, от гледна точка на мъжа.
Моля, жените без чувство за хумор да пропуснат този материал :)

1. Колко мъже са необходими, за да отворят една бира? Нито един. Тя трябва да бъде отворена, докато сервитьорката им я носи.

2. Защо автоматичната пералня на самообслужване е наистина лошо място за случайно запознанство с жена? Защото една жена, която не може да си позволи дори една пералня машина, вероятно няма да бъде в състояние да Ви обезпечи.

3. Защо жените имат по-малки стъпала от мъжете? Това е едно от онези „еволюционни неща“, което им позволява да застанат по-близо до кухненската мивка.

4. Как може да познаете кога една жена се готви да каже нещо умно? Когато тя започва изречението си с „Един мъж веднъж ми каза…“

5. Как можете да поправите часовника на една жена? Не е необходимо. Има часовник на фурната.

6. Защо мъжете пускат газове повече от жените? Защото жените не могат да замълчат достатъчно дълго, за да създадат необходимото налягане.

7. Ако кучето Ви лае на задната врата, а Вашата жена крещи на входната, кого трябва да пуснете да влезе пръв? Кучето, разбира се. То ще млъкне веднага, след като го пуснете да влезе.

8. Кое е по-лошо от мъжко шовинистично прасе? Една жена, която няма да направи това, което е казала.

9. Ожених се за госпожица Права. Просто не знаех, че първото й име беше Винаги.

10. Учените са открили храна, която намалява желанието на жената за секс до 90%. Нарича се Сватбена торта.

11. Защо мъжете умират преди своите съпруги? Защото така искат.

12. Жените никога няма да бъдат равни на мъжете, докато те могат да се разхождат по улицата с плешива глава и бирено коремче и все още да смятат, че са секси.

13. В началото Бог създал земята и си починал. След това Бог създал Мъжът и си починал. След това Бог създал Жената. Оттогава нито Бог, нито Мъжът, са си почивали.

Натиснете бутона за да видят това повече добри мъже, които се нуждаят от малко смях и на жени, които могат да понесат истината ;)

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
18 юни 2009, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар