15 “истини” за жените, от гледна точка на мъжа

Публикувано в: Забавно

15 истини за жената, от гледна точка на мъжа В отговор на 15 истини за мъжете, от гледна точка на жената, един от читателите на сайта реши да напише и 15 „истини“ за жената, от гледна точка на мъжа.

1. Не се опитвайте да промените жената – тя и без друго постоянно се променя.
2. Какво ще направиш, когато гаджето ти си тръгне? Следващата. Едва ли ще е по-различна от предишната.
3. Щом някои жени могат да вдигат щанги, всички да вдигат тогава! И в казарма да ходят! Като искат феминизъм и равноправие – нека да е последователно и докрай.
4. Не се опитвай да търсиш праволинейна мисъл при жената – логиката не им е присъща в достатъчна степен.
5. Търсете си по-млада жена. Не се притеснявайте, че е малка – тя и без това мисли, че и вие не сте пораснал.
6. Жените са еднакви, само лицата им се различават, че да не ги бъркате.
7. Дефиниция за стара мома: жена, която много е избирала, пък нищо не си е харесала. Типично по женски.
8. Мъжете не правят жените на глупачки: повечето от тях се справят чудесно с тази задача сами.
9. Няма най-добър начин да накарате жена да свърши нещо, просто си го свършете сам.
10. Любовта е опиянение, а бракът си е истински бульон трезве.
11. Ако искате отдадена жена, сбъркали сте планетата. Те говорят нон стоп за чувства, романтика, някаква си любов, но всъщност ви гледат в чатала или встрани от него (джобовете).
12. В този смисъл не бъдете наивен, жените надали ви харесват заради това какъв сте, харесват ви заради това какво можете да им дадете или – по-наивните – заради това какъв биха могли да ви направят (вечното желание на жените да променят мъжете).
13. Ако тя Ви попита какви книжки имате, кажете и, единствено една жълта; ако попита за други и покажете къде е вратата, бъдете любезен.
14. Запомнете, че повечето жени изобщо не си падат по пиперлив и черен хумор. Не им е в ролята на нежни, чувствителни и не знам какви си там виждаш ли създания. Т.е леко с хумора, казвам ви го от личен опит ;)
15. За съжаление, всички жени са създадени еднакви.

Източник на публикацията: Hamaelleon

Етикети/Тагове: , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
2 април 2008, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

18 Коментара по "15 “истини” за жените, от гледна точка на мъжа"

 1. tania казва:

  ми ти май такива си ги намираш! света е голям,хора всякакви това че ти все на такива попадаш говори само за тебе.са съжаление обаче случаи,като този които описваш,напоследак има доста.но чак толкова крайно и черногледо-няма! :)

 2. nqkoi_si казва:

  Жените са като кенефите или са задръстени или са заети :)

 3. Tsveti казва:

  Няма как жените да не гледат в чатала на мъжете. По-добре да гледат внимателно предварително, отколкото да се изненадват неприятно от малък размер… хаха

 4. kristina казва:

  ти женомразец ли си ……..описваш жените все едно са за хвърляне на боклука….явно винаги си попадал на такива и си останал с такова впечатление….не всички са еднакви………….явно причината е в теб самия, а не в нас жените

 5. ОПСИ казва:

  Браво ПИЧ ! Аз имам същите наблюдения /от личен опит/Затова никва прошка.Да му мислят по младите сега,щото едно време свалката беше цяло изкуство,сега…даже и не подсвирквам вече щот ако свирна и не мой са отарва!Отиде коня у ряката!Четала и джобовете ,верно е,даже не гледат и на колко години си.Щом си „спонсор“-ставаш!И не обращаи внимание на коментари като този по горе…обидени какаКуни колкото щеш!Гузен не гонен бяга ,нали знаеш?

 6. ОПСИ казва:

  Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

  Трябва само да си добър:

  1) Приятел
  2) Другар
  3) Любовник
  4) Брат
  5) Баща
  6) Учител
  7) Възпитател
  8) Майстор готвач
  9) Механик
  10) Водопроводчик
  11) Дизайнер на интериори
  12) Модист
  13) Електротехник
  14) Сексолог
  15) Гинеколог
  16) Психолог
  17) Психиатър
  18) Терапевт
  19) Остроумен
  20) Симпатичен
  21) Атлетичен
  22) Нежен
  23) Внимателен
  24) Кавалер
  25) Интелигентен
  26) С богато въображение
  27) Съзидателен
  28) Благ
  29) Силен
  30) Разбиращ
  31) Толерантен
  32) Благоразумен
  33) Амбициозен
  34) Даровит
  35) Смел
  36) Решителен
  37) Заслужаващ доверие
  38) Съобразителен
  39) Страстен
  40) но преди всичко… ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

  Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:

  1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
  2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата
  3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави…

  Особено е важно да:

  Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най – добрата й приятелка.

  За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери

  И в потвърждение на нашите думи ето какво искат женита!

 7. белла казва:

  На мен лично 40-те“добър“+3-те „задължително“+2-те „особено важно“ на ОПСИ повече ми харесват от горните 15. Той поэнава по-добре женската психика.
  Браво, Опси! ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА!!!

 8. eli казва:

  Май мъжете които пишат такива изказвания тук, първо трябва да си сложат и снимката, за да могат всички останали да разберат от къде идват комплексите им :) )))))))))))

 9. izi казва:

  Ели, я опиши какво са комплекси и какво означава това, че ми много интересно, какво точно разбираш от това, което казваш?

 10. Roni казва:

  Такива статии са полезни от мъже за мъже. Щото е пълно със женски списания, постоянно се съветват ама те са си прави за себе си.

 11. Meduna казва:

  Малко късно се включвам в разговора, но …
  1. Смятам, че на мъжете им е доста объркващо с жените. Защото за тяхно огромно съжаление сме различни. И няма универсална рецепта.
  2. Понеже сме различни – мъжете престават да се стараят и залагат на бързо действащите правила и рецепти: два комплимента /обикновенно неискренни/, пари и бързо бягство след секса. Или преди .. ако им се наложи да изчакат. :)
  3. НЕ виждам защо мъжете се оплакват … Обикновенно получават точно такава жена каквато искат …

 12. Николай казва:

  Абе тъпаци не четете ли че човека това го е писал като отговор на предишна тема.

  Хаха.

  Тъпи сте като хималайски лисици, че не можете да вникнете в хумора на текста.

  Ае лек ден.

  П.С. Един съвет от мен: НИКОГА НЕ СПОРИ С ИЗМОРЕНА ИЛИ С ОТПОЧИНАЛА ЖЕНА!

 13. white казва:

  ахахахах оххх в тфа няма нищо вярно осбено 9!!! като можеш да си свършиш сичко сам без участието на жена ае карай го на чикий завинаги пожелаам ти го искренно

 14. ceci казва:

  Защо да е трудно една жена да се направи щастлива,напротив просто един мъж неможе да направи никого щастлив,та камоли една жена !!!

 15. антъни казва:

  Всичките 15 точки са абсолютната истина.Не съм женомразец,но всеки ден ставам свитедел на такива долни,позиорски лигли(90%от жените),че направо ми се гади вече…

 16. Mary-July казва:

  И аз се включвам късно, но няма значение… :)
  Всички сте прави и всички не сте прави, т.е., всичко написано до момента почива на дълбок субективизъм, а както ни е известно (изключвам въобще пола като признак) всеки субект си е уникален, сходните характеристики между субектите се определят от подобния начин на живот, среда на развитие, възпитание и частичката от обществото с която се води непрекъсната комуникация. От моя опит знам едно – с колкото и мъже да съм била, каквото и отношение да съм изисквала от тях, каквото и да съм се опитала да ги накарам да разберат относно техните навици, държание, мислене и т.н., за да превърна връзката в нещо приятно, протичащо инерционно без усилие – те винаги го разбират едва когато си тръгна и го прилагат при следващата и са щастливи с нея.
  Аз продължавам напред със следващия и се съобразявам с неговата индивидуалност, тъй като далеч не страдам от убеждението, че всички мъже са еднакви и през цялото време се опитвам да се нагаждам според особеностите им и да повтарям процедурата по нежното неусетно обучение, че и те трябва да поступват така, защото връзките се градят на компромиси и разбиране и от двете страни.
  Определено има разлика между жените и мъжете и в погледа им върху другия пол, но той в никакъв случай не се определя от пола на съответния субект, а от това че твърде много обменят помежду си добити предрасъдъци за единия пол субекти от противоположния и това им се вгражда като начин на възприятие.
  Извинете че се отнесох, но цялата идея бше в това, че ако престанем постоянно да се делим на мъже и жени и да си слагаме етикети като такива, и се опитаме да се гледаме като хора и да го наложим като поведение и начин на мислене по подразбиране, то след време като изчезне шаблона ще изпъква уникалността на всеки от нас и в това, което се изложи тук до момента няма да има капка истинност.
  Благодаря за вниманието!

 17. kawasaki казва:

  a we jenite sa si jeni kolkoto i da gi promenqme se si e taq evala za saita

Остави мнение/коментар