Как се роди идеята?

Публикувано в: Забавно, Мъжете и Жените

Мъже и ЖениСлед поредния депресиращо скучен ден в работата, споделих с половинката си причината за състоянието си. Не мога да кажа, че слушам хората какво ми казват, но понякога се заслушвам в съветите ми. За мое щастие, попаднах на мъж, който предпочита да разбере как съм и да ми помогне, а не просто да продължи да се разхожда с дистанционното по каналите, или както е вече по традиционно, да си седи на компютъра, да си рови по форуми, чете какво ли не но не и да бъде съпричастен към избраницата си.
Именно това да бъдеш с някой, защото искаш да бъдеш или да бъдеш с някой, просто, защото не ти се търси друг, или си се примирил с нещата, които не харесваш у него и подобни и слушайки приятелки и приятели какви проблеми имат с половинките си, било то женени или не, ме подтикна да създам този раздел, който не цели да напада нито един от половете, нито да го защитава, а напротив, да представя различията между половете и възможността те да живеят съвместно, а не когато има проблем, единия да си вирне носа и да се прави на велик, а не да потърси и своята грешка.

Затова, надявам се, и за Вас, които четете това да е интересно и което е по-важно – полезно.
Та, въпроса е : Мъже и Жени, могат ли те да живеят заедно и щастливо, или е вечна борбата на половете да са един срещу друг?

Етикети/Тагове: , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
4 септември 2007, категория Забавно, Мъжете и Жените.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

2 Коментара по "Как се роди идеята?"

  1. Polimoli казва:

    Въпрос на късмет, интелигентност и социално положение….

  2. Bob4o казва:

    Според мен това е възможно само ако си срещнал подходящия човек. Ако не сте един за друг винаги ще има война (дори и за дреболии) и дразнения един от друг.

Остави мнение/коментар