За английските сватби, и още нещо …

Публикувано в: Забавно

Английска сватбаЯсно е, че английските сватби са истинско находище. Но ако сте си мислили, че сте виждали всичко, изчакайте да видите това.

За да започнем, това е младоженецът с кръстниците и свидетелите. Невероятен разсадник на английски представители на мъжкия пол. Елегантни и атрактивни както само те биха могли да бъдат. Това „нещо” с червената риза и маратонките е младоженецът. Може би е станал грешка с цветовете на вратовръзките: някои с червена, други – с черна, а трети директно без вратовръзка.
wed1-p.jpg

Друг невероятен детайл е изборът на фон за снимките. Пред църквата е имало гаражи и вероятно те са им се сторили идеалната рамка за обезсмъртяване на този велик ден.
И когато изглеждаше, че не може да стане по-зле, дойде булката.
Английска сватба - булката

А сега, много внимание, предупреждава се, че следващата снимка би могла да нарани чувствителността на наблюдателя и да причини невъзвратими рани на хората, които имат специално чувство на естетика.

Ако се съмняваш, НЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ НАТАТЪК.
Младоженци
Те са. Да, двамата заедно. Не се знае дали камерата се е счупила. Тя с изпъкнал търбух, той с физиономия на палач… Мислейки, че по-подходящ фон би подобрил качеството на снимките, те са решили да напуснат гаражите и да изскочат на една съседна полянка. И двамата с най-официалните си костюми. (Обърнете внимание на моделите на обувките им…)

И сега, с още повече гняв – от по-близо.
пак младоженците
Да се сравни големината на неговия череп, с лявата й гърда. А лицата им? Мислите, че това е всичко? В грешка сте, гледайте нататък.
о, не, недей повече …

Представете си какъв ще е сватбеният им албум. Направо на търг да са продаде. И освен това е объркващо, питам се какво се опитва да покаже: красиви крака? Абсцес? Коляно, което се нуждае от спешна хирургическа операция? А животинската физиономия на младоженеца по-добре изобщо да не го коментираме. От друга страна, прекрасен спомен за зъболекаря му.
не гледай това

Колко симпатично. „Мозъчен инвалид” е първото нещо, което ти хрумва (да ме извиняват мозъчните инвалиди). А нейната рокля? Колко ли покривки е трябвало да бъдат пожертвани? За гладката горна част обаче няма съмнение. Направена е от покривалото на някой диван.
А сега, дами и господа, една полу-порнографска:
леле …

Целувката на мечката, която безпощадно изстисква и деформира малката издатина, която му служи за задник. Да се забележи пропорцията между нейната ръка-салам и неговото мини-дупенце.

За да завършим, още една, не знаем дали на лицето му е изписано щастие или отчаяние заради мачкането, което току-що е изстрадал или директно – разкаяние. Но можем да направим два важни извода:

и заживели щастливо
Първо: Кураж! За колкото и зле да се мислиш, винаги можеш да намериш половинката си. Не, в никакъв случай, не може да си по-зле от това.
И второ: Дано да нямат поколение!!!

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
29 май 2008, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

5 Коментара по "За английските сватби, и още нещо …"

 1. Надя казва:

  А като си помислим за чудото, което става в душите на тези хора…., за учудването им на собственото им щастие…., аз мисля, че си струва!

 2. Димитър Тупаров казва:

  Застреляйте фотографа! :-)

 3. Ели казва:

  Много, ама много са забавни и зловещо сладки .

 4. Ели казва:

  Искам да го споделя но не успявам .Защо ? Това трябва да го видят повече хора.

 5. meli казва:

  Bravo na tezi az se radvam neka ima poveche smeli hora kato tqh.

  Vijte samo kolko sa shtastlivi bravo na tqh.

Остави мнение/коментар