Трима сме много – втора част

Публикувано в: Истински истории

Трима сме много - втора частПродължение на Трима сме много
Но естествено, с моята орисия, отново проблем – тя се омъжваше. Тя бе коректна и от самото начало ми каза, че е сгодена, за да не тая надежди. Това ме устройваше, така вече не мислих за Рубинка. Говорихме си с Тина по няколко пъти на ден, мислих за нея, беше ми приятно, разсейвах се и постепенно щях да спра да мисля за Рубинка. Но тя се почувства изоставена и започна да ме търси. Тогава й казах за Тина и направо побесня. Започна да е по-настойчива, да ме търси, да иска да си говорим както преди.
Междувременно нещата с Тина се задълбочаваха и тя прекрати контактите. Все пак се омъжваше, а аз не влизах в плановете. Казах на Рубинка, че нещата там са приключили и тя отново стана студена и безразлична.
На рождения ден нито една от двете не ми се обади. Беше ми болно. Излязох с друга, ей така, само за единия секс. От яд. Но не ми хареса. Беше ми безразлично. Приятелите ми ме окуражаваха и всички ми казваха, че Рубинка не е за мен, но не им вярвах. Един единствен приятел ме окуражаваше, макар, че и той не я харесваше. Аз не исках да се откажа – ами ако тя бе жената за мен? Това ми беше основното терзание …
Тогава една позната ме запозна с най-добрата си приятелка – нея ще я наречем Анжела. Срещата протече в магазина, докато пазарувах за купона за рождения ми ден. Беше невероятно, тя бе забавна и много сладка. Анжела не дойде на рождения ми ден, но няколко дни по-късно започнахме да си пишем СМС-и, а след седмица се видяхме пак и правихме секс. Реших, че Анжела ще е момичето до мен, че ще започна на чисто. Но, през цялото време сърцето ми биеше за Рубинка. Казах на Рубинка за Анжела и отново се почна вълна от интерес, граничещ с истерия. Пращаше ми СМС-и непрекъснато докато бях с Анжела. Звънеше ми, притесняваше ме … а аз се поддадох. Анжела ме заряза. Тогава осъзнах, че е по-добре да съм с момиче, което ме обича и се грижи за мен, отколкото със самовлюбена звезда, която ме разиграва. Успях да убедя Анжела, че искам да съм с нея, и че Рубинка не е заплаха.
Но Рубинка не можеше да спре. Стана още по-настоятелна. Поиска да види Анжела. Искаше да си ме върне, или по-скоро обожанието и липсваше. Не знам … Никога и не разбрах. Но Анжела ме заряза втори път.

Страница: « 1 2 Всички страници »

Pages: 1 2

Етикети/Тагове: , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
26 май 2008, категория Истински истории.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

23 Коментара по "Трима сме много – втора част"

 1. Диди казва:

  „Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен за да ги поправи“
  Джон Максуел

 2. Диди казва:

  Явно ,не е дошъл моментът да станем сериозни.Като прочетох всичко,стигнах до извода,че жените не знаем какво искаме.Не сме готови ли?или все чакаме най-доброто.А кой е най-добрия- може и да го изпуснем…..

 3. Милена казва:

  @Диди – А кой е най-добрия- може и да го изпуснем…Ако той е истинския, няма как да го изпуснем ;) Ако този, който си мислим, че е истинския си тръгне, значи не е бил истинския :)
  Това от лични наблюдения го споделям.

 4. izi казва:

  Човек на 25 години, ако не знае какво иска – определено никой не може да му помогне.

 5. Анжела казва:

  az shte ti kaja az na tebe, Izi …. za koi chovek na 25 godini stava vypros?
  utre imam rojden den, zapoviaday da spodelish oshte hubavi momenti s men!!! a ako iskash, moje i da gi opishesh pak … pred vsichki – m?

 6. Цвети казва:

  Е:), разказчето си го бива, но имайки се предвид че писано по действителни събития съм на мнение че нещо толкова лично не би трябвало да се обсъжда по подобен начин.
  Колкото до 25год. човеци:)-то има хора и на 85 дето не знаят какво искат и не са ориентирани в обстановката:0)
  Те подобен тип неща не се искат, като кърпа за ръце, а се чувстват със сърцето.
  Айде толкова от мен:).Като публикувате следващия разказ от типа „С четирима е весело в леглото, ама с трима е по весело:)“

 7. izi казва:

  Здрасти Анжела, Честит рожден ден на патерици. Едва ли ще ти дойда някога на рожден ден или ще те видя въобще, но все пак благодаря за поканата :) Надявам се си си изкарала забавно.

 8. izi казва:

  Здрасти Цвети, моето мнение е пък, че нищо човешко не ни е чуждо, и не смятам, че има нещо срамно в това човек да разкаже какви грешки и глупости е правил. Благодарение на глупостите умния помъдрява и се старае да не прави същите грешки пак … още по-умните пък се учат от грешките на съседа – аз май съм от не чак толкова умните :) )))
  Поздрави

 9. slav казва:

  От ги не зариташ всички тия и ги запомни като допълнителен сексуален опит и карай нататък – жената която е за теб, ще дойде без да разбереш …

 10. klecho казва:

  Изи (Алекс) предполагам става въпрос за един и същи човек, а и главната героиня (Анжела) от втория разказ се е намесила… тя май е станала драмата в коментарите! :)
  Та, нека си кажа все пак мнението, ако има значение за някого!
  Да опишеш нещо такова, се иска сила да го превъзмогнеш! Алекс явно е успял. Алекс, мисля че за теб ще бъде най-добре да не обръщаш внимание на тези жени по никакъв начин, фурнаджийските лопати и маймунките, дето се ловят първо за единия клон, а после пускат другия са масовост в живота ни. Затова, остави ги момите да се развиват щастливо и диво, както си написал. Така като чета, виждам, че си далеч от „прекрасната“ ни държава, което е чудесен повод да забравиш всички тези дребни дразнители.
  Гледай напред и не се впускай в първата възможност, като удавник за сламка … Имам чувството, че която и жена да ти се усмихне, ти си мислиш, че е твоята спътничка в живота… знаеш ли колко ще ти се усмихват, само и само да изкарат нещо от портфейла ти… а знаеш ли колко ще ти застанат 2 без 10 за да ти изкарат и последното евро от портфейла ти!!?? Тази сексуална революция, дето процъфтява в БГ няма да доведе до нищо добро! :)
  Съвет, ако приемаш такива разбира се. Дръж се човешки към жените и гледай на тях, като на хора, а не като на жени, поставяй ги на изпитания и повярвай ми 6-тото ти чувство само ще ти покаже коя е тя. А тези пчелички, дето кацат от цвят на цвят и подбират и не уважават искреността, а предпочитат да бъдат излъгани… не коментирам, остави ги да живеят жалкия си живот! :)
  И още нещо… имаш ли красива и желана жена… ще си нещастен, защото няма да можеш да си излезеш от къщата, че с тези рога на главата…
  Вземи си човек, който ще те обича и гледа, а ти му дай всичко което би дал на една жена! Тогава всички ще й завиждат, защото не са на нейно място… Ами няма никога да са, защото никога няма да имат тази любов, която има ТЯ! :)
  Поздрави и успех!

 11. Анжела казва:

  ЦЕНЗУРИРАНО!Наистина ми писна от глупостите тук! Първо очаквах от Изи да ми се извини за всичко преживяно с него! а той ме направи на проститутка в интернет! Засрами се! Не съм ти искала парите! Помниш ли, че ти дадох евро преди да си тръгна, а и не съм очаквала да ми плащаш за престоя във Виена!благодарих ти хиляди пъти, че ме покани и че се грижеше нищо да не ми липсва там! А ти с най-голямата си наглост ме изкара повърхностна, жалка, чакаща два без десет! Съжалявам, че не съм жената на живота ти! Просто не си мой тип! ЦЕНЗУРИРАНО!

 12. Анжела казва:

  А и ако беше мъж, щеше да дойдеш на сватбата на Цвети! Нали заради нея се прибра в София! Просто нямам думи вече! Надявам се никога да не те видя!

 13. Милена казва:

  klecho, с това: „И още нещо… имаш ли красива и желана жена… ще си нещастен, защото няма да можеш да си излезеш от къщата, че с тези рога на главата…“ не съм съгласна :) Не е редно да слагаш под общ знаменател, все пак има и красиви и чаровни жени, които търсят щастие, и са страдали достатъчно заради подобни изказвания :)

 14. klecho казва:

  Опс… извинявам се на Анджела, ако съм провокирал нейния гняв! Не Ви познавам и не съм искал да Ви засегна с думите си… Не знам, защо се засягате ако няма причина…
  Както и да е не е била целта ми да засегна никой, а да кажа на Алекс или Изи от какво да се пази и че жени тип „маймунки“ бол! :)
  Още повече не знам защо е нужно да се вадят някакви т.нар. „кирливи ризи“, които нас читателите не ни интересуват, според мен си има чатове, е-мейли и телефони за разбирането на тези неща, а не този сайт и по-точно този му раздел „Истински истории“.
  Извинявам се още веднъж за причинените дразнения, моля админа или модератора на сайта ако прецени, че нанасям вреди да изтрие мненията ми, няма да се сърдя!
  Успех на всички!

 15. klecho казва:

  Към Милена:
  Не искам да класифицирам никой. Просто действително има страшно много такива случаи и мога да разкажа един доста пресен скорошен… Жена, която има всичко и е презадоволена прави мъжа си рогоносец! И не стига това ами иска и развод… и сега къща са милиони на две… тя си взима нейната половина и с новия официален тъпкач си живее жалкия живот, а таз жена 1 работен ден няма… но си е намерила златната кокошчица… Ами такава да я хванеш и нека не казвам какво да я направиш, щото в поста ми ще има сигурно половин страница „Цензура“…
  Да, иначе има и изключение сред всички, не са еднакви всички, така е, но това са перли сред песачинките и е много трудно да се съберат 2 такива това е идеален вариант с много малка вероятност. В случая исках да кажа на Алекс (Изи) да си отваря очите на 4 и да мисли с горната глава, а не с долната… ;)

 16. Таня казва:

  Познавам Изи много добре.Вече 8 години трябва да са минали. Мога само да кажа,че това е човек със сърце,който при това е добър ,умен и мил. Просто на всекиго понякога се случва да не му върви,че даже и на свестните хора. Мненията за всяка случка съм си ги дала отдавна лично на него. Грешки прави всеки,важното е после да научим нещо от тях. Затова понякога аз лично се радвам на грешките.Пък и често нещо,което си е грешка от самото начало,на нас ни се струва правилно.
  Клечо,като сравнително добре образовано и смея да кажа доста често харесвано от другите момчета и мъже момиче…не мисля,че всички хубави момичета(а в бг има много такива) биха те зарязали или изневерили. Въпрос на характер и на това да знаеш какво искаш. Трябва да намериш точното момиче. Не бих рискувала да нараня човека до себе си, за да видя разочарованието и тъгата в очите му. Любовта се открива много рядко и често казвам,че в нея няма място за номерца.
  Колкото до повечето жени в днешно време,както виждам и в някои от тези коментари просто нямат способността да се държат на положение. Може би животът ще ги научи все пак някой ден или пък ще продължат да си бъдат такива. Мен лично не ме интересува. Гледам само себе си и хората,които са заслужили място в сърцето ми и все пак е жалко, че и аз лично познавам жени,които по цял ден ги интересуват само парите в един мъж или пък го използват като средство да дразнят друг. Има жени,които ровят в телефони или пък се намесват в лични разговори на мъжа до тях без изобщо да познават човека насреща. Не че и мъжете са стока днес де! Но има и добри хора…и от двата пола. Обичайте хората,които залужават да ги обичате и не пестете чувствата си. Може да съжалявате,ако ги слагате на кантар. Повечето неща в живота се връщат и добри ,и лоши. И всеки си плаща по някакъв начин. Хайде стига съм ви занимавала:)

 17. klecho казва:

  Таня, много се радвам, че момиче като теб е написала коментар. Това показва, че представителите на групата жени, която представляваш, а именно тези, които знаят какво искат от една връзка и жена, която не би наранила мъжа си, все още не са изчезнали! Съжалявам, че жените като теб са рядкост или поне аз не съм срещал!
  Приятен ден! :)

 18. Браво казва:

  Защо точно Рубинка реши да я наречеш?

 19. Яко ко? казва:

  Бой глад и секс и никакви пари на ръка. Ако след това някоя още иска да е стеб значи тя е жената. Иначе курвичките са като чакали като ги гониш бягат, като багаш те гонят, а ако паднеш на земята ще те изядат жив!

 20. Браво !!! казва:

  Няма нищо по-страшно от активната глупост.

  („Бой… “ ; „…пари на ръка…“ ; )
  -Какви ги дрънкаш бе човек?Осъзнай се!

  Да дрънкаш глупости е лесно, да ги понасяш – значително по-тежко.

  Убедена съм, че Рубинка(мн. глупав избор на име) не е била с него заради имане и синята му кръв .

 21. smmd казва:

  Много се развеселих с тези постове!
  Оставете го човека сам да си почупи още малко главата и ще разбере какво иска! Сам си е виновен, никой не му е крив!

 22. Браво !!! казва:

  Да, така е ! :)
  Наистина не знае какво иска.

 23. vilistmu казва:

  и според мен момъка нещо не е много наясно какво иска. Бях с тази ама харесвах онази после я зарязах и спах с тази….
  Като си видял как те разиграва таз девоика Рубинка какво си търсил при нея. Любов ще кажеш… тва си е чиста проба мазохизъм…

Остави мнение/коментар