10 Неща, които жените мразят, когато чатят

Публикувано в: Забавно

интернет комуникацияЖивеейки в света на интернет комуникациите, неминуемо се сблъскваме с неща, които ни харесват, или не ни харесват, когато контактуваме по интернет. И за да не сме голословни, ето и някой от нещата, които жените мразят, когато чатите с тях.

1. Да започваш профила си или разговор с „Боже, колко е трудно! Какво да кажа за себе си?” Е, ако е толкова трудно това, не вещае нищо добро за в бъдеще.
2. Когато той започва разговор с: „Здрасти, искаш ли да си початим?”. Жените често получават купища писма, и им е нужно да видят някое, което се откроява от другите.
3. Да започва разговора с много интимен тон. Нещо от рода на: „Обичам пай с риба за вечеря”. Това не е фраза, с която намирате партньора си за цял живот.
4. Когато той напълно игнорира профила, който с часове сте мислили като пише: ”Уау, ти си страхотна! Разкажи ми за себе си, с какво се занимаваш?”. Няма проблем с комплиментите, но съществува и опасността тя да си помисли, че искате само секс и нищо повече, щом не сте си и направи труда да прочетете профила й (дааа, това ни е ясно, че искате само секс, но поне малко влезте в роля на загрижен).
5. Да ви питат, защо подценявате не толкова привлекателни мъже, безлични и безперспективни и вие, по възможно най-учтива начин да им обясните. Те побесняват, защото им казвате истината. Е, ако не ви понася, не питайте, драги мъже!
6. Мъже, които не пишат нищо за себе си, не слагат снимка на профила си и после се оплакват, че никой не им пише – е на какво основание, тя трябва да Ви пише?
7. Мъже без ясен профил, очакващи жените да ги „интервюират”. Нещо като: ”Сега, какво точно искаш да знаеш за мен?” Това може да става и за интервю за работа, но не е като за нормален разговор.
8. Прекопираните думи … особено, когато си личи от километри.
9. Да Ви досаждат, въпреки ясния отказ от ваша страна.
10. Да Ви зарежат, без обяснения, защо как и какво точно сте сторили.

Етикети/Тагове: , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
28 март 2008, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

6 Коментара по "10 Неща, които жените мразят, когато чатят"

 1. SSH_ON казва:

  Неграмотното писане също не води до нищо добро :)

 2. galienn казва:

  Няма нищо, амааа нииищо общо с това, което хората си говорят в интернет… и освен това е много повърхностно… Дори и за лека статийка стил „Хау Ту“

 3. Дарко казва:

  От всичко написано като правила почти не остават неща за които да се говори при едно такова запознанство. Може би темата трябваше да е не какво не трябва а какво трябва да се говори. Между другото такава тема не съм срещал досега никъде… И никой не игнорира профили и описания. Просто на един мъж са му нужни 7-8 секунди за да прецени дали харесва една жена и това няма да е факта че работи в сферата на информационните технологии а просто външната й красота. Останалото следва да се установи или да се зароди. Жените никога не се опитват да разберат поне малко мъжете. Просто могат единствено да изискват..Нищо друго..

 4. Сара казва:

  Пак се забавлявам тук със сладурчета, които се притесняват, че жените изисквали. Че те изискват и от мъжете, и от жените, и от децата, и от шефовете, и от подчинените… изискват и от себе си. Изобщо изискват от живота. Ако ще живуркат без да им пука, нима ще са ви интересни.

  Мъж, който се чувства реализиран, не се притеснява от жена с претенции. Именно такава той с гордост ще има до себе си. Защо му е някоя сдъвкана смухла… Една жена от високо качество ще приеме всекиго ли :) )) според вас?

 5. Сара казва:

  За успешна връзка не са нужни съчувствие, гледане с влажен поглед и гладене по главата, а партньорство, допълване и гордост. От мъжа си искам да се гордея с него във всяко отношение и той отлично знае това.

 6. veselka казва:

  За успешна връзка не са нужни съчувствие, гледане с влажен поглед и гладене по главата, а партньорство, допълване и гордост. От мъжа си искам да се гордея с него във всяко отношение и той отлично знае това.

Остави мнение/коментар