3-те най-добри секс пози

Публикувано в: Мъжете и Жените

3-те най-добри секс позиЗащо точно тези 3 пози са най-добрите? Дали опитването на различни секс пози може да удовлетвори и двамата партньори? И дали всъщност опитването на някой изключително неудобни пози ще Ви даде нужното удоволствие?
Безспорно, разнообразието пред еднообразието е за предпочитане! Но ето защо, тези 3 секс пози са най-добрите и удовлетворяват страстите и на двамата участника в любовната игра.
Използването на разнообразие от секс пози, когато правите секс, може да послужи за различни цели. С всяка поза Вие можете да постигате различни цели. Някои секс пози увеличават близостта, докато други ни осигуряват дълбоко проникване, стимулиране на Г-точката или развихряне на животински страсти. Някои могат да бъдат използвани за удължаване на ерекцията или удължаване на нашата любовна игра, докато други могат да ни осигурят краткотрайно изживяване. Някои пози са по-приятни за мъжете, а други са по-приятни за жените. Най-добрата любовна игра ще комбинира различни пози, като точното време за всеки партньор е сякаш танц в перфектен синхрон. Въпреки, че може би ние искаме да фокусираме върху една определена поза, както когато експериментираме с нещо ново или ако просто искаме краткотрайно изживяване.
Следните три пози от Кама сутра в този определен ред са велик сценарий, който отговаря на нуждите и на мъжът, и на жената и ни помага да постигнем безброй цели в един любовен сеанс. Затова са и 3-те най-добри секс пози.

Секс пози - Мисионерска поза
Close
Секс пози - Мисионерска поза

1. Мисионерска поза – Започвайки с мисионерската поза, ние преминаваме към следващата фаза на възбуда. Тя ни носи много интимност, защото в тази поза ние можем да се гледаме един друг в очите, да се целуваме или да докосваме лицата си. Тя ни носи чувство на близост и усилва нашето желание. С няколко нагласяния и движения на краката и торса ние можем да достигнем различни ерогенни зони.

Секс пози - Жената отгоре
Close
Секс пози - Жената отгоре

2. Жената отгоре – След достигане на кулминацията в мисионерската поза жената може след това нежно да обърне мъжът по гръб и да го възседне. Позата на жената отгоре й дава пълна власт в задоволяването й. Отгоре тя може да стимулира клитора си и Г-точката с подходящи движения. Тази поза също така осигурява на мъжа вълнението да наблюдава как неговата жена контролира положението и възможността да наблюдава израженията на лицето й, когато стига до кулминационната точка, което може да бъде много възбуждащо за него. Жената може също така да се плъзга бавно назад и напред или да го язди като див жребец.

Секс пози - Кучешка поза
Close
Секс пози - Кучешка поза

3. Кучешка поза – Веднага след като жената се задоволи, мъжът може да мине зад нея и да влезе в нея изотзад. След като е наблюдавал и почувствал оргазма на любовницата си, той вероятно сам ще стигне до ръба на оргазма. Кучешката поза прехвърля силата върху мъжа. Сега той владее пълния контрол на темпото и дълбочината. Той също така има чудесен изглед на задните части на своята любовница и на пениса си, който се плъзга навътре и навън. Тази поза позволява много дълбоко тласкане и проникване, което ще го доведе много бързо до оргазъм.
Ставайки познавач на позите, ние можем да увеличим разнообразието от усещания, които изпитваме. Статиите за здравословна хармония увеличават нашата степен на задоволеност и удоволствие и ние можем да бъдем възприемани като опитни и вълнуващи любовници от нашия партньор. Това може да помогне да поддържаме усещането за новост и вълнение във връзката и да поддържаме тръпката и искрата.

Етикети/Тагове: , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 март 2009, категория Мъжете и Жените.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Един Коментар по "3-те най-добри секс пози"

  1. За най-добрите не знам, но със сигурност са най-разпространените.

Остави мнение/коментар