12 женски тайни – подбрано за мъжете

Публикувано в: Забавно

conflictЗамисляли ли сте се, защо жената е нервна, защо повишава тон, защо се дразни, когато къщата е разхвърляна, или изобщо, защо изпадате в конфликтни ситуации с жената до Вас?
Тук ще намерите отговорите на много въпроси :) . Ще можете да разгледате и прецените някои от най-общите начини, по който жените се държат във взаимоотношенията си с мъжете си.
1. Жената може и ще се конфронтира с партньора си, когато почувства, че е напълняла. Но той винаги трябва да отговаря, че и той е напълнял.
2. Жената ще говори винаги срещу собственото си семейство. Но при никакви обстоятелства не може да позволи подобно поведение от негова страна.
3. Жените обичат също така да подчертават своята значимост пред други семейства, и ако той не е съгласен, значи той е сляп и глупав.
4. Ако мъж направи бъркотия и не почисти, той е мързелив. Но когато жена остави бъркотия всичко е наред, защото тя е просто изморена.
5. Ако мъж е нещастен във връзката си, той може да получи развод, но се смята, че той е изоставил жената. Но ако жена поиска развод, тя прави правилното нещо, избавяйки се от една лоша връзка.
6. Мъжете не трябва да крещят на децата, но децата трябва да спрат да дават на мама повод да им крещи.
7. Той винаги трябва да е подготвен да смели и приготви кафе, когато тя пожелае. Но той, като мъж, не трябва да моли за същата услуга. Причината зад този отказ е, че тя не му е робиня.
8. Ако мъжа пази тишина, тя ще му повиши ядосано глас и ще го накара да говори високо. Но, ако той се съгласи, тя отново ще повиши ядосано глас и ще му заповяда да замълчи.
9. Жена се оплаква от партньора си, който не отстъпва по въпрос, който е важен за нея. Но, от друга страна, всеки въпрос и инцидент е важен за жената.
10. Когато партньора купува нещо, той пилее пари. Но, когато жената купува нещо, то е защото тя живее само веднъж.
11. Партньорът не знае как да каже съжалявам. Жената знае, но, то е просто защото тя никога няма причина да го каже.
12. Мъжът трябва да се грижи за връзката. Но, от друга страна, жената е изморена и се нуждае от много сън, за да е красива.

Заключение:
Жената е безкрайно по-красива, насърчителна, забавна, чудесна и човечна, отколкото един мъж някога ще бъде. Но жените имат техните собствени индивидуални характеристики и някои от тях бяха посочени в горните дванадесет женски тайни на битието.
Колкото и да е жалко, до голяма степен тези 12 женски тайни са самата истина.

Етикети/Тагове: , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
23 февруари 2009, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

4 Коментара по "12 женски тайни – подбрано за мъжете"

 1. vlatkata казва:

  iskam da si hvana gadje na14 ili 15 godini

 2. vlatkata казва:

  iskam sladurana

 3. Иван казва:

  Истината е че има и 13 тайна.Един път седмично ( четвъртък или неделя)на жената трябва да и бъде показвано кой наистина е водещата фигура в семейството.Два три шамара ,един час убиди и разговор на тема “ майка ти“ вършат прекрасна работа за запазване на крехката сплотеност на семейството и допринасят за успокояване и изграждане на характера на жената!

 4. Trips казва:

  Много тайни, много нещо.Защо толкова усложняват нещата, не може ли просто да си живеят без да пречат на околните?

Остави мнение/коментар