Ръководство за срещи от Интернет: Не сте психолози, но все пак …

Публикувано в: Забавно

Среща от интернетЗапознаването с някой, без значение дали по интернет или не, носи в себе си известна доза риск. За съжаление, анонимността на интернет, Ви кара да сте по-внимателни от обикновено.
Според някой статистики, за изминалата година повече от 16 милиона души са се запознали по интернет. По данни те са се регистрирали и използвали сайтове за запознанство. Съществуват и други данни, които биха ви разтревожили, така както и индустрията занимаваща се с онлайн запознанства. Двадесет и девет процента от тези, които са се запознавали, чрез интернет споделят, че са имали неприятен опит от това. За тази нова индустрия, това е относително висок процент, но все пак никой не може да предвиди, какво ще се случи, когато двама души се съберат. Понякога виртуалните срещи си остават чисто виртуални. Това може да е породено то липса на занимания. Когато се намесят любовта, емоцията и романтиката, човек лесно се подлъгва от незабравимите моменти, които споделя с друг, вместо да спре и да се позамисли.
Тъй като никой не може да каже, случай по случай, защо има толкова наранени хора, вероятно можем да кажем, че липсата на по-задълбочен анализ играе важна роля тук. Вие не сте психоаналитик, но що се отнася до намиране на подходящия партньор във виртуалното пространство, би трябвало да се замислите над следващите въпроси:

1.Защо е този Гняв?
По-голяма част от времето, в което си чатите с другия, нещата вървят по мед и масло. Всичко е прекрасно, само от време на време се случват и скандали. И когато бурята отмине, започвате от там до където сте стигнали.
При този случай поразследвайте. Никой не е съвършен, но все пак можете да се позамислите над това, колко често се случват тези избухвания и какво ги предизвиква. Ако е нещо незначително, то това е ясен знак , който не трябва да се пренебрегва.
2. Забаламосването.
Вие им задавайте прост и директен въпрос, но получавате уклончив или никакъв отговор от другата страна. Защо ли е така? Ако чувстват, че им навлизате в личното пространство, то не би трябвало да се притесняват да ви кажат. Хубаво би било, ако те ви кажат защо не искат да ви отговарят, защото постоянния отказ, не ги обвива в мистерия, а просто ги кара да изглеждат ненадеждни.
3. Трябва да го направим ВЕДНАГА!
След няколко разговори в мрежата, вие сте любопитни да срещнете човека от другата страна, но искате това да е предварително обмислена стъпка. Но от вас се иска среща веднага и с времето стават все по-настоятелни от другата страна. А най-смешното нещо е, че когато предложите, да се чуете по телефона, и получавате категоричен отказ. Какво става тук? Без значение до къде сте стигнали вие двамата, инстинктите ви ще се раздвижат.
Срещайки някой, се опитвате да разберете дали се е зародила връзка между вас и това носи известна доза риск. Докато имате онлайн връзка, по добре го давайте бавно и нека инстинктите Ви да Ви водят. Анализирайте поведението на другия и нека шестото Ви чувство да изиграе важна роля в крайното Ви решение.

Етикети/Тагове: , , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
20 март 2008, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар