Жената над 30

Публикувано в: Мъжете и Жените

Жени над 30Това е за всички жени на 30 и повече години. И мъжете, които се страхуват от жените над 30!!! Синтезирано от Адрю Руни:
С годините, когато пораствах, все повече оценявах жените на 30 и повече. Ето и някой от причините, защо:

Жената над 30 никога няма да те събуди през нощта и да те пита: „За какво си мислиш?“ На нея не и пука за какво си мислиш.

Ако жена над 30 не иска да играе дадена игра, тя няма да седне до теб и да хленчи за това. Тя ще прави нещо, което иска да прави. И обикновено това е много по-интересно от твоята игра.

Жената над 30 познава себе си достатъчно добре за да е сигурна в себе си, каква е, какво иска и от кой. На малко жени над 30 им пука какво мислиш ти за тях или какво прави тя.

Жената над 30 е достойна. Тя рядко ще започне да се кара с теб в операта или в средата на скъп ресторант. Естествено, ако си го заслужаваш, тя няма да се поколебае да те разстреля.

По-зрелите жени са щедри на комплименти, понякога и незаслужени. Те знаят, че това е като да си неоценен.

Жените над 30 са самоуверени да те запознаят с техните приятелки. Младите жени с мъж, често игнорират дори техните най-добри приятелки, защото не вярват на половинката си. Жената над 30 ще се притеснява много по-малко, ако си привлечен от нейна приятелка, защото знае, че нейната приятелка няма да я предаде.

Жените стават медиуми с възрастта. Няма нужда да признаваш греховете си. Те винаги знаят.

Жена над 30 изглежда добре когато носи червено червило. Това обаче не е така за по-младите.

След като получи една – две бръчки, жената над 30 е много по-секси от нейната по-млада двойничка.

Зрялата жена е откровена и честна. Ще ти каже направо ако си мижитурка или че си постъпил като такъв. Не е нужно да се чудиш, къде ти е мястото според нея.

Мда, оценяваме жените над 30 по множество причини. За съжаление, това не е реципрочно. Зад всяка очарователна, умна, добре стилизирана, сексапилна жена над 30, стои плешив, изтърбушен дъртак с жълти гащи, правещ се на глупак пред 22 годишна сервитьорка.

Етикети/Тагове: , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
29 февруари 2008, категория Мъжете и Жените.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

12 Коментара по "Жената над 30"

 1. Barbie казва:

  Интересна стария! Хареса ми. Описани са доста реални неща от живота. Жените над 30 наистина са доста самоуверени, секси и знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Те са откровени и честни спрямо всички. Но за съжаление го има и този момент, когато мъжете над 30 и 40 години се правят на глупаци пред 20 годишни момичета. Може би е избиване на комплекси. Говоря за повечето мъже. Винаги има изключение. Мъжете под 30-те години имам чувството, че оценяват доста повече жените над 30-те за разлика от по-възрастните мъже. Чувстват се отегчени от момичетата около 20-те, от тяхното поведение и мислене. Т.е. жените над 30 са оценени от мъжете под 30-те, и не толкова от по-възрастните и улегнали мъже :)

 2. nina казва:

  по-повод жените след 30 :да напълно се ендифитицирам но за дъртият глупак-не това си е въпрос на личен избор!

 3. Evgeni казва:

  Искам само да ти кава, че в този сайт има толкова верни думи колкото отдавна не бях виждал никъде. Не знам дали го поддържаш сам или сте няколко, но мога да ви поздравч за тези некомерсиални и подбрани слова…..наистина си струва човек да седне и да прочете всичко…..бравооооо

 4. tania казва:

  съгласна съм, но повечето мъже (най-често под 30) около тази възраст явно не осъзнават тези женски качества и продължават да задават глупави въпросчета или да вършат нещта, които 1 такава жена не понася. Лошото за тези жени е, че по-трудно намират своята половинка (постоянен партньор). Обикновено се търси някой, който да е на същата възраст или по-голям, но те пък от своя страна се вглеждат в нещо по-свежо на 20 например (кой ги е.. тия 30 годишните) и така нататък ;-)

 5. skaisat казва:

  В тази държава имало и умни мъже.

 6. Милена казва:

  @ Evgeni: Благодаря за коментара ти. С поддръжката на сайта се занимавам сама. Подбора и писането на материалите отнемат доста време, но предпочитам съдържанието да е стойностно, не просто драсканици.
  @Таня, до известна степен си права. Но от опит ти казвам, че има и умни мъже на 30 и около (какъвто е съпруга ми). Въпроса е да попаднеш на вече зрял мъж, който не търси просто някоя малка лигла, а стойностен човек. с който да изгради семейство.
  @ skaisat: Има има – не губи надежда ;)

 7. mimoza казва:

  Много ми хареса това, че големите мъже се правят на глупаци пред 20 годишните момичета. Вярно е!

 8. Иван казва:

  Все пак трябва да споменем че на жените над 30 им провисват задниците,циците и им излизат бръчки.Не всичко е бяло или черно на тоя свят има и сиво :) .

  • Минувач казва:

   Братле, предпочитам да е с леко увиснали прелести жената, но да знае що е това живот и как да не се предава… А пропо, на 33 години мъж съм. Някой по-горе бе споменал за лигли. Това е според мен е точния термин за хвърчащи в облаците малолетки.

 9. Dfjgfjj казва:

  Всичко написано в статията е абсолютно вярно!

 10. вe казва:

  даа, на жените нещо им се променяло с възрастта – а на мъжете – никак..?!? всички се променяме с възрастта – това не е розово, но и не е толкова важно… добро настроение, достатъчно сън, спорт и полезни храни – и доста по-дълго ще се противопоставяме на гравитацията – Всички :)

 11. gabrielle казва:

  Много хубава статия..само последното изречение някак си не е на мястото си…

Остави мнение/коментар