С бебе на път

с бебе на път, сгъваема кошараБезспорен е факта, че ако от малко детето се извежда на излети, сред природата, на море и колкото се може повече различни места, бебето става много по-любознателно и обиква природата от малко. Ако детето освен разходките с градинките не е в пряк контакт с други природни дадености, може да се стигне и до момент, в който когато след време го пуснете на някоя поляна, да пощурее от предоставената свобода и пространство. Като оставим на страна по-горе казаното, където и да пътувате, добре е да сте добре подготвени за пътуване с малкото човече. Ако разбира се самите Вие като родители обичате да пътувате, това няма да е толкова трудна задача.
Принадлежности за пътуването:
1. Сгъваема кошара – Все повече хотели предлагат кошари или легла за бебета и деца до 2 години. Хотелите обикновено разполагат с едно или две такива легла. Затова е добре, когато правите резервацията да се поинтересувате, освен дали имат налично, дали то е свободно за периода, в който Вие ще отседнете. Ако хотела не разполага със сгъваема кошара, а Вие сте от пътуващите родители, по-добре е да си закупите такава. На пазара има голямо разнообразие от модели, естествено и с голяма разлика в цените. Най-опростения вариант е кошара на едно ниво, която е напълно достатъчна, ако бебето вече се изправя или е на път да го направи съвсем скоро. За по-малко бебе има кошари, които са на 2 нива. Някой имат повивалници, други не. Удобството е, че кошарата се сгъва и става с размери: 80х30х25см.
2. Лека, удобна и лесно сгъваема количка – ако количката Ви е от модулните системи, не би трябвало да имате проблем с пространството, в което да съберете багажа си. Но, ако сте си купили комбинирана количка, която не е толкова компактна, може да се наложи да си закупите по-малка и по-лесно сгъваема. Което не е толкова страшно, тъй като на пазара има голям асортимент, и са на достъпни цени. Имайте предвид, че е добре, количката да има и полулегнало положение, за да може когато бебето заспи, да му създадете по-голям комфорт.

Страница: « 1 2 Всички страници »

Pages: 1 2

Етикети/Тагове: , , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
22 септември 2008, категория Майчинство и отглеждане.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар