Дневник-Календар за Бременни

Публикувано в: Бременност

Дневник-Календар за БременниНа 30.01.2008 г. се състоя първото събитие от кампанията „Ние чакаме бебе“, част от благотворителната инициативата на „Еврофутбол“ – „Печелиш и помагаш“.
За всички присъствали бъдещите родители имаше подаръци, като най-ценното бе първия по рода си Дневник-Календар.
В календар на бременността е систематизирана по забавен и много приятен начин информацията за 40-те гестационни седмици от бременността.
Полезен настолен справочник, в който освен информация за развитието на Вашето бебе, промените които претърпява бъдещата майка, има и полезни съвети за татковците. За майките са предложени набор от упражнения и съвети на доктора през отделните етапи от бременността. Предвидено е и място за ехографските снимки на Вашето бебе. Освен съветите и препоръчителните храни, ще намерите и списък с нещата, които са Ви нужни при постъпване за раждане, както и за изписването. А за родителите, които се чудят как да кръстят мъничето, има и списък с именните дни и техните дати.

Инициативата на „Еврофутбол“ е една от крачките към повишаване информираността на бъдещите родители, предимно насочена към по-малките населени места, където достъпа до информация е значително по-ограничен. Започналата вече кампания дава възможност на всички бъдещи родители в 15 града в България да получат този така ценен календар. За останалите желаещи да го притежават, дори и само да го разгледат – файла се инсталира: Дневник – Календар за Бременни от където могат да го свалят.

А за бъдещите майки, които не са имали възможност да присъстват на „Най-голямо мерене на кореми“, ще могат да получат Календара, ако посетят „С 9 месеца на училище“ в лекциите през февруари и март месец в София.

Повече за кампанията „Ние чакаме бебе“ може да намерите на сайта на Еврофутбол: Печелиш и помагаш.

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
6 февруари 2008, категория Бременност.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

5 Коментара по "Дневник-Календар за Бременни"

 1. stefany казва:

  смятам идеята за страхотна

 2. Мариета казва:

  При мен има проблем. Незнам защо се получава, но когато пиша и запаметя, при следващо стартиране на календара доста от нещата са се изгубили.
  Наистина е страхотен, но :(

 3. Милена казва:

  Хм, не знаех, че има такъв проблем. Ти отваряш файла, който си запаметила, и попълнила, нали?

 4. гергана казва:

  aa az neznam kade da natisna che da popalvam dnevnika i kak da ka4vam snimki nqkoi moje li da mi pomogne

 5. Милена казва:

  Гергана, промених го линка, вече сложих линк към инсталационни файл, в който ще можеш много добре да редактираш и да качваш снимки :)
  Леко бременеене ;)

Остави мнение/коментар