Влюбена и погубена – втора част

Публикувано в: Истински истории

Продължение на Влюбена и погубена – първа част:

ВечеряВъпросният петък след работа отишли в неговото жилище. Когато тя влязла, се почувствала някак особено. Кухнята била сякаш тя е избирала мебелите … Той приготвил вечеря набързо (нещо, което и двамата обожавали) и докато чакали ястието да стане готово, направил и по коктейл. Сладки и непринудени приказки, приятна компания, обстановка и замайващи коктейли. Седнали да вечерят и сладките разговори продължили. Тя била решила, че каквото и да става, сега е момента да се проведе този така мъчителен разговор. Искала да е наясно с неговите реални намерения, за да знае до къде да простира нейните планове.

Мечка страх – нея не. Разговора започнал с въпрос – директен, какви са неговите намерения към нея? Отговора бил съвсем предполагаем – харесвам те и виждам бъдещето си с теб. Харесвам това, което си, начина по който се разбираме е такъв, какъвто винаги съм искал да имам с партньора си. Когато чула тези думи, се престрашила и го целунала. Той отвърнал, но за толкова дълго мечтана и очакване целувка, на тази някак й липсвало нещо. След като приключили с вечерята и коктейлите, се отправили към спалнята. Това бил още по-очакван за нея момент. Все пак, на нейните години, той нямаше да й е първия… и какъв ще е интимния й живот съвсем не било малък и незначителен въпрос.

Той я съблякъл, започнал да целува тялото й, стигнал и до венериния хълм и … дори по-надолу. Опитал се да й приложи френска любов, но нищо не станало. Тя била достатъчно възбудена и толкова много го желаела, че искала и тя да се включи в любовната игра и да му покаже колко го желае.
Плъзнала ръцете си към члена му и останала потресена. Освен слабата възбуда, размерите му били доста малки. Въпреки опитите да го уголеми, ефект нямало. Малко сконфузени, след половин час опити да се получи нещо, те заспали почти безмълвно.

Е, тя не спала много. Мислила какво ли не. Алкохола, който са изпили е бил пренебрежимо малко, за да му повлияе, а от друга страна, тя като жена е от тези, след които се обръщат мъжете и като влезе в някой бар и жените онемяват … Не й липсва нито сексапил, нито форми, нито акъл … Тя не спряла да търси причината, дали от това, че толкова са чакали, дали от скрупули … какво ли не, но не намирала логично обяснение.

На сутринта пили кафе говорейки за работа и отишли заедно в офиса. За негово, а и за нейно учудване, случилото се предишната вечер не променило служебните им отношения, нито ги обострило. Тя, като доста интелигентен човек, продължила работата си, без да се влияе от интимните неуспехи. Започнала да търси, да рови, да премисля всяка ситуация, всеки жест, но все нещо пропускала. Оправдавала случилото се с претоварването в работа, многото натрупани месеци мълчание и бездействие, отговора бил някъде там. И рано или късно, тя щеше да разнищи загадката.

Каква бе причината и как тя получи своите отговори, очаквайте в трета, последна част…

Етикети/Тагове: , , , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
21 януари 2008, категория Истински истории.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар