Влюбена и погубена

Публикувано в: Истински истории

работещи заедноЕдва ли, когато сърцето Ви затупти немирно, непокорно влюбено в млад и привлекателен господин, сте предполагали, че той не гледа на Вас като на жена, и дори няма и шанс да Ви погледне, като обект на душевно и физическо привличане. Мда … и Тя – нашата героиня този път, дори и не подозираше, че мъжът за който сърцето й бие така буйно, просто не изпитва влечение към нея…
Тя постъпи на работа в нова фирма, малка, но определено перспективна и с голям потенциал. Първият човек, с който се запозна бе Той. Оказа се, че освен колеги, той ще й е пряк шеф и ще работят предимно заедно, в екип. За много кратко време те постигнаха невероятен синхрон. Тя много бързо навлезе в работата и дори започна да лансира идеите си. Той пък до голяма степен прехвърли неговите задължения на нея, за да се заеме с по-мащабни проекти. Месеците минаваха, понякога излизаха на вечеря, без каквито и да е намеци от страна и на двамата.

Работата бе само зрънцето на синхрона. Разбираха се само поглед, слушаха еднаква музика, харесваха еднакви неща. Представите им за живота също бяха изумително сходни. Той вече споделяше с нея не само служебни проблеми и разговорите им започваха да стават все по-лични. Тя бе разбрала, че той би искал от живота същото, което и тя – съпруга, деца и разбирателтво. И което бе още по-важно, нямаше съперница на хоризонта. Като всеки привлекателен мъж, имаше авантюри, но не и нещо, което да я притесни. Той споделяше достатъчно неща и така тя се чувстваше все по-сигурна в неговите намерения към нея. Бавно и много стремглаво се влюби. А по намеците съдеше и за неговите намерения към нея. Единственото, което трябваше да преодолеят, бе това че са колеги и да намерят подходящия начин личните отношения да не попречат на служебните.

Страница: « 1 2 Всички страници »

Pages: 1 2

Етикети/Тагове: , , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
14 януари 2008, категория Истински истории.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

2 Коментара по "Влюбена и погубена"

 1. Marieta казва:

  Здравей, :)
  С нетърпение чакам продължение на историята.
  Много ми харесва сайта и го посещавам с много голямо удоволствие.
  Пожелавам Ви да ни впечетлявате нас читателите с интригуващи истории, да споделяте интересни идеи и полезни съвети.

  Поздрави,
  Мариета Младенова

 2. d-r rumi bankova казва:

  Едит: Моля, пишете на кирилица.
  Нищо ново на хоризонта.

Остави мнение/коментар