Коледни подаръци със снимки на децата ни

Публикувано в: Спoделено

Коледни подаръци със снимки на децата ни от PhotoboxКакви подаръци правите със снимки на децата си по Коледа? От къде ги поръчвате и доволни ли сте?
Задавам този въпрос, защото много с чудя. Харесвам идеята за чашите със снимки и отдавна се каня да направя.
Големите календари поне според мен са безпредметни или може би защото нямам място където да го окача, така че да му се радвам. А и миналогодишния седеше на първа страница до преди седмица. На компютъра имам календар и съвсем не се сещам да ги късам. Малките ламинирани календарчета по-скоро стоят в портфейла ми за да имам снимка на детето, но не и да гледам датите. Видях, че във Photobox има интересни дневници, бележници или просто настолни календари, които могат да се декорират с желаните снимки и така бележника, който винаги носим по срещи, събития или водим просто записки, ще бъде с усмивките на децата ни. Разбира се, има и още много други предложения, зависи вие какви подаръци бихте поръчали, със снимки на децата си. Сега са удължили и срока за безплатна доставка и може да получите поръчка над 10 лири безплатно, като използвате коледен код.
Има още няколко дни до края на промоция и мисля да се възползвам. Само да получа последните й снимки и ще поръчам поне един бележник, който спокойно мога да направя дневник на детето си, който да е допълнение към „Годишните писма“. Не пропускайте и факта, че при регистрация, получавате и 40 снимки безплатно.

Какви подаръци сте подготвяли и мислите да подготвяте? Кои ви влизат в употреба и наистина ви радват и кои са безпредметни според вас?

Промокода дава безплатна доставка
Безплатна доставка за поръчка над 10 лири. Валиден до 20.12.2010
Натисни тук и Виж кодовете
MERRYDEL

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 декември 2010, категория Спoделено.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

3 Коментара по "Коледни подаръци със снимки на децата ни"

 1. Бабите и прабабите си умират от кеф от такива подаръци! Миналата година на нашите прабаби – пенсионерки направихме чаши и стенни часовници със снимките на правнучките. Бяха трогнати и си ги държат на видно място :)

 2. janajakova казва:

  здравейте, аз поръчвам сники пре интернет http://snimkitevi.com/. ако поръчате доставка до близко фотостудио /има списък с адреси/ не се плаща доставка. качеството е добро. снимките стават за 1 ден.
  правят и чаши със снимка.
  весели празници

 3. vall казва:

  Миналата година направихме календари – стенни и малки джобни. И часовници за бабите- много се радваха. Сега и чаши , калъфки и тениски – мъжът ми се занимава с това и той ги прави, аз само избирам снимките. А във фотобокса правих снимки, но ги офирмих като коледни картички и се получиха добре.

Остави мнение/коментар