Промоции и програма лоялен клиент от Ягодка

Публикувано в: Strawberry

Промоции и програма лоялен клиент от ЯгодкаАко все още не сте разгледали подробно Ягодка (Strawberry), време е да обърнете внимание на някой особености, бонуси и специални предложения, предлагани от магазина.
Безплатна доставкаПърво: Магазинът предлага безплатна доставка в цял свят, включително и до България на козметиката, продуктите за тяло и коса, декоративната козметика.
За парфюмите, афтършейв и одеколоните се начислява 10% от стойността им заради рестрикциите при транспортиране на течности, но не може да надвишава повече от 15$ при една поръчка. По същата причина, ако в пратката ви има парфюм и декоративна козметика, ще получите 2 пакета, през интервал от няколко дни.
5% отстъпкаВторо: При поръчка на 3 продукта (независимо какви), получавате бонус от допълнителни 5% отстъпка. Затова, не е нужно да поръчвате по повече от 3 продукта, а да пускате по-малки поръчки с по 3 продукта. Така от една страна получавате още 5% отстъпка, а от друга, с всяка следваща поръчка получавате бонус за лоялни клиенти.
Програма за лоялни клиенти на ЯгодкаТрето: Програма за лоялни клиенти на Ягодка:

1-ва поръчка – получавате подарък
2-ра поръчка Ви дава допълнителен 1% отстъпка
3-та поръчка Ви дава допълнителен 2% отстъпка
4-та поръчка Ви дава допълнителен 3% отстъпка
5-та поръчка Ви дава допълнителен 4% отстъпка
от 6-та до 9-та поръчка, получавате допълнителни 5% отстъпка
от 10-та до 19-та поръчка, получавате допълнителни 7.5% отстъпка
20-та и всяка следваща, получавате допълнителни 10% отстъпка

Gifts & SpecialsЧетвърто: В категорията Gifts & Specials ще намерите специалните предложения с намалени продукти до 60-70%. Предложенията се сменят често, по 2-3 пъти месечно, затова е добре да проверявате често. Освен това, за всеки празник, Ягодка пускат допълнителни промоции, например: за Коледа, Денят на Майката, Денят на Бащата, Свети Валентин и други.
Пето: Ако се притеснявате за поръчката си и искате да проверите къде се намира, може да го проверите.

След всичко казано, не мисля, че Ви остава друго, освен да проверите и да се убедите в предимствата да пазарувате от Ягодка.

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
4 юни 2009, категория Strawberry.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар