LaRedoute – Лятна разпродажба 75%

Публикувано в: La Redoute

La Redoute - Лятна разпродажба 75%След по-малко от 8 дни започва голямата лятна разпродажба 2009 в La Redoute.
Разпродажбата започва на 24 Юни 2009, 7 сутринта българско време и ще продължат до 25 юли 2009 г. Намаленията ще са от 75% в основния сектор на ЛаРедут и до 95% в сектора Les Aubaines на La Redoute.

LaRedoute лято 2009
Интересът към онлайн пазаруването от LaRedoute се засилва все повече. А за да може да разберете максимално предимствата да пазарувате от LaRedoute, тук ще може да намерите полезна информация за актуални промо кодове, продукти поръчвани с референтни номера, ръководства за регистрация и поръчка за новите потребите на LaRedoute.

Тъй като по намаленията в La Redoute, сайта на магазина работи по-бавно, добре е да си подготвите поръчката преди това. Може дори да подготвите няколко поръчки, на различни акаунти, и така да използвате няколко кода за подаръци.
Обърнете специално внимание на кодовете за ЛаРедут. По време на намаленията не са много работещите кодове, а в повечето случаи няма активни кодове за безплатна доставка. Затова, пробвайте кодовете наред и имайте търпение. Все някой код ще Ви се хване и ще може поне подарък да получите.
Кодовете за допълнителна отстъпка или намаление няма да могат да се приложат, тъй като не може да намаляте вече намалени продукти в ЛаРедут.

За да сте винаги в течение с актуалната информация за магазина, може да се абонирате за статиите в Momentofpeace.net. А ако имате нужда от допълнителна информация, може да оставите коментар или да се свържете с мен на контактната форма.

Приятно пазаруване!

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 юни 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

13 Коментара по "LaRedoute – Лятна разпродажба 75%"

 1. IVA danova казва:

  super

 2. Ваня казва:

  Ако вече сме си напълнили кошниците и чакаме допълнителното намалението след 24-ти за да ги поръчаме–ще се „корегират“ ли цените в кошницата или ние ще трябва отново да ги търсиме с новите цени?

 3. Милена казва:

  Би трябвало да се коригират, щом след като свърши даден продукт се огражда в червено и цената му става реалната, без намаление.
  И другото, ако не се коригират, лесно може с бутончето modifier да влезеш точно в този продукт и да направиш съпоставка, без да се налага да търсиш продукта.

 4. Biliana Gercheva казва:

  Абе хора каква трябва да ти е картата с която се плаща пробвах с какви ли не не става и не става????

 5. Милена казва:

  Виза – кредитна или Виза Електрон, ако има трицифрено число на гърба. На ОББ виза електрон не става.

 6. Biliana Gercheva казва:

  А какво значи prix mini под цената в панера на избраните продукти???

 7. Biliana Gercheva казва:

  Последно пробвах с виза електрон на Първа Инвестиционна Банка на гърба има трицифрено число въведох го но нищо.Само че е дебитна да не би това да е проблема? Или нещо не правя както трябва.

 8. Ваня казва:

  Искам да си направя още един акаунт на името на дъщеря мии с нейния имейл ,но не ми го приема.Да не би защото е на един и същ адрес?

 9. Ваня казва:

  Моята карта също е дебитна и нямам проблем :)

 10. Милена казва:

  @Biliana, prix mini значи много ниска цена.
  А Виза електрон на ПИБ категорично става, аз плащам с такава и не съм имала проблем. Сигурна ли си, че в картата има пари? Или виж, да не би да ти е изтекла картата?

 11. Biliana Gercheva казва:

  Искрено благодаря на всички!Ще пробвам пак тогава но защо не става незнам.А между другото пращат ли имей че порачката е приета все пак?

 12. Милена казва:

  @Biliana, ако получаваш такъв мейл, вероятно си пуснала поръчка. А ти защо мислиш че не можеш да пуснеш, какво ти дава?

 13. nadia казва:

  За инфо на всички, които плащат с дебитни карти – не всички дебитни карти виза електрон стават за плащания през интернет в чужбина. Това зависи от банката издател. Със сигурност дебитната карта на ЦКБ Visa Electron и на ПИБ стават за тази работа, но примерно на ОББ със сигурност пък не става. Трябва да се пита в съответната банка.

Остави мнение/коментар