Да бъдеш отново на 10

Публикувано в: Забавно

Да бъдеш отново на 10Искало ли ви се е, покрай наближаващия рожден ден да си пожелаете, да сте отново на 10 години? Или пък просто тинейджър/ка? Може би все още не, но ако Ви се прииска, когато навършвате след години 40-50 +, спомнете си тази истинска история …

Дни преди рожденнип ден на жена си, мъжът й я попитал, какво би искала за рождения си ден.

„Бих искала да бъда на десет отново“, тъжно отговорила тя.

И тъй, сутринта на рождения й ден той се събудил рано, станал, направил и огромна купа с чудесен сладолед и след това я отвел в местния увеселителен парк.
Какъв ден! Той я возил на всяка люлка в парка: на смъртоносната пързалка, на стената на страха, на въртящото се увеселително влакче на ужаса, не пропуснал нито една. Пет часа по-късно тя вървяла със залитаща походка из парка. Главата й била замаяна, а стомахът й обърнат.
Веднага след това те отишли в Макдоналдс, където любящият й съпруг й поръчал Хепи мийл с допълнителни пържени картофки и ободряващ шоколадов шейк.
След това те отишли на кино, за да видят последния хитов филм, допълнен с хотдог, пуканки, огромна безалкохолна напитка и голяма кесия M&M, любимите й бонбонки. Само колко великолепно си прекарали!
Накрая тя с клатушкане се прибрала вкъщи, хванала под ръка своя съпруг, и рухнала изтощена в леглото.

Той се навел над любимата си жена с широка усмивка и нежно я попитал, „Добре, скъпа, какво е усещането да си на десет отново?“ Очите й бавно се отворили и изражението на лицето й мигновено се променило.

„Ти си абсолютен идиот“, отговорила тя. „Имах предвид размера на роклята си…“

А поуката от тази история: Дори когато един мъж слуша внимателно, това не е гаранция, че няма да разбере погрешно казаното!

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
23 март 2009, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Един Коментар по "Да бъдеш отново на 10"

  1. vergi казва:

    Много якооооооооооо

Остави мнение/коментар