13-те най-важни момента от живота ми през изминалата 2007г.

Публикувано в: Забавно

Новогодишна нощВ навечерието на Новата 2008 година, почивайки си следобеда се замислих за невероятните мигове, на които се насладих през изминаващата 2007 година. Следвайки хронологически, не можах да ги преброя с пръстите на ръцете си. След 28 години терзания, тъга, надежда, най-накрая тази година бе не просто добра за мен, а сбъдна всичките ми мечти, дори и тези, които не смеех да призная и пред себе си. И за да не съм голословна, ще синтезирам накратко тези прекрасни мигове.
Чудо номер 1: В края на януари 2007 се запознах с мъжа, който ме пренесе в света на приказките, благодарение на който вече 11 месеца, всяка сутрин се будя с усмивка.
Чудо номер 2:На 01 Февруари бе първата ни романтична среща с мъжа на мечтите ми. Надявах се да ме покани на среща, но не исках аз да съм инициатора. А факта, че той се появи с цвете и не ме целуна, бе основния критерий за да има и следваща. Може и малко старомодно да звучи, но аман от мъже, които чакат някой друг да им свърши работата ;)
Чудо номер 3: За рождения му ден на 20 Февруари направих нещо, което винаги исках да мога да направя, но никога не бях подозирала, че ще имам смелостта. Друг е въпроса, че всеки друг мъж би го приел като даденост и да се хвали на приятелите си, а не просто да се наслади. Няма да изпадам в подробности, оставям фантазията Ви да заработи.
Чудо номер 4: След по-малко от месец от както излизахме, той ми предложи да се преместя при него и да заживеем заедно.
Чудо номер 5: През март прекарахме невероятен спа уикенд в Борова Гора. Прекрасна природа, тишина и спокойствие. Не ни се прибираше. Тази година, вероятно ще повторим.
острова на мечтитеЧудо номер 6: През април заминахме на о. Тасос и там изкарахме Великденските празници. Мога да кажа, че това бе най-великия празник за нас. С носталгия си спомняме мястото, на което прекарахме почти цял следобед, прегърнати, гледайки морската шир и наслаждавайки се на залеза … залез
Чудо номер 7: През май месец разбрах, че ще ставам леля :) . Чаках около 10 години брат ми да се реши, и ето. Много скоро, малкото човече ще се появи на бял свят сега през януари.
Чудо номер 8: След новината през май месец, последва и новината, че ще си имаме бебе и ние. За да не се повтарям, в „Бременна – ами сега“ съм описала какво бе усещането, когато разбрах, че съм бременна и как бъдещия татко реагира :)
Чудо номер 9: Прекарахме прекрасно лято, обикаляйки черноморието, роднини и близки.
Чудо номер 10: Годежният ми пръстенПолучих предложение за женитба, което честно казано, не очаквах, след като вече бе планувана сватбата. Покани ме на вечеря, дойде с огромен букет рози и ме заведе в същия ресторант, където бяхме на 1-вата ни интимна среща. Не заподозрях какво е намислил, тъй като често посещавахме този ресторант, а и не е спирал да ми подарява цветя. Нямаше как да се усъмня какво е намислил :)
Чудо номер 11: Нашата сватбаНа 30 Септември пък бяхме главните действащи лица в най-невероятната сватба, по начина който съм искала, така както мечтаех и без никакви издънки от никой :)
Чудо номер 12: След сватбата заминахме на Сватбено пътешествие до Тунис, където освен, че прекарахме чудесно, усетих първото помръдване на нашето бебче. Усещането бе просто неописуемо. И до ден днешен, се наслаждавам на всеки ритник, който получавам.
Чудо номер 13: Заминахме за Асеновград за да изпратим невероятната стара 2007 и да посрещнем новата 2008 още по-обнадеждаваща година. Прекарахме страхотно, с много танци, с корема на дансинга и непрестанни спомени за отминаващата година.

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 януари 2008, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

9 Коментара по "13-те най-важни момента от живота ми през изминалата 2007г."

 1. Мая казва:

  Можем само да се радваме за теб :) и да ти пожелаем подобна равносметка и в края на 2008 година.

 2. Милена казва:

  Благодаря ти Мая :) Пожелавам на теб и семейството ти много красиви, и по-красиви от моите мигове, здраво и слънчево бебе и грижовен и помагащ татко ;)

 3. сара казва:

  Бъди щастлива и заразявай и нас с твоя прекрасен късмет. Пу-пу!

 4. Сара казва:

  А къде го намери този прекрасен човек?

 5. Милена казва:

  :) Благодаря ти Сара :) Мога само да кажа, да не спирате да вярвате – чудеса се случват, дори и когато си на дъното ;) , стига само да вярваш, че е възможно.
  Запознахме се на форумна среща. Останалото беше просто химия …, от първия миг, първата дума, първото докосване, първата усмивка …

 6. сара казва:

  Ех тези форуми, ех този интернет :)

 7. s казва:

  Милена, искаше ми се да сложа коментар на тази снимка – личи си колко си щастлива, от теб струи любов. Нека винаги да разчиташ на топлата и силна ръка, която държиш в този миг

  http://www.momentofpeace.net/gallery/main.php?g2_itemId=12446

 8. Ele0nora казва:

  Нека има повече такива щастливи истории!!!

 9. Милена казва:

  Надявам се поне малко да съм заразила и вас с моето щастие.
  @s, не минава и ден, без тази ми усмивка, дори с всеки изминал ден съм още по-усмихната (а аз се усмихвам май в 95% от времето, когато съм будна).
  Пожелавам на всички ви поне такова щастие като моето :)
  Скоро ще направя равносметката и за изминаващата 2008 година

Остави мнение/коментар