Архив за януари, 2008

Детски колички Триколки – комбинирани до 450 лв.

Публикувано от Милена

Комбинирани триколкиКаква детска количка да изберем за нашето дете?
Със сигурност всяка бъдеща майка, а дори и настояща, все още не закупила така нужното транспортно средство си задава този въпрос. Пазара предлага голямо разнообразие и възможности за избор. Разбира се, изборът ще бъде по-лесен и за Вас, ако може лесно да ги сравните.

Прочети цялата статия »

10 Причини да правим секс редовно или за ползите от секса

Публикувано от Милена

ползиНе е случайно, че по вида на един човек, може да се разбере дали той е емоционално и физически задоволен. Всичко, което се случва с организма ни по време на секса се забелязва от околните, а как и защо, следва да разберете ;)
Знаете ли, че може да се разбере дали един човек е сексуално активен или не, само като погледнеш кожата му?

Прочети цялата статия »

Топ 10 начина да откажете и тяхното значение

Публикувано от Милена

Какво имат предвид женитеОт начина, по който Ви откаже една жена, може да разберете какви реално са мотивите й ;) . А независимо по какъв начин един мъж откаже на една жена, той има предвид само едно конкретно нещо ;) . Вижте и разликите:

Прочети цялата статия »

Какво казват жените – тълковен речник за мъже

Публикувано от Милена

Какво казват женитеЗа да е по-лесно да разберете една жена, Ви е нужен тълковен речник. Но не тълковен речник на съответния език, а тълковен речник за мъжа. И за да не се чудите какво се има предвид, ето няколко често използвани думички, чието значение би било добре да знаете ;)

Прочети цялата статия »

Влюбена и погубена – трета, последна част

Публикувано от Милена

Влюбена и погубена - трета, последна частДните минаваха бавно и мъчително. Отношенията не бяха нито по-лоши, нито по-различни. Работата вървеше, но това бездействие и липса на обяснение за случилото се, я тормозеше все повече. След още няколко дни той отново я покани у тях. Това бе сигурен знак, че той също би искал нещата не само да се изяснят, но и да се задълбочат.

Прочети цялата статия »

Камилска история – приказка в картинки

Публикувано от Милена

Камилска историяЕдин ден малкото камилче решило да поговори с майка си, тъй като го вълнували няколко много важни житейски въпроси – приказка в картинки:

Прочети цялата статия »

Спагети с маслини и пушени гърди

Публикувано от Милена

Спагети с маслини и пушени гърдиХайде на диета :) Естествено, че се шегувам ;)
Вчера забравих да купя хляб и ето какво сътворих на моя прекрасен чревоугодник:
1 глава лук ситно нарязана задушавам в зехтин. Към нея добавям пак ситно нарязана чушка, по възможност прясна и около 200 гр. пушени гърди, или някаква друга мръвка, която имате под ръка (в хладилника).

Прочети цялата статия »
Страница 1 от 41234