Професия програмист

Публикувано в: Забавно

Професия програмистНе мога да не споделя с Вас това култово съчинение на второкласник! И тъй като 90% от моите приятели и познати са програмисти, смятам, че ще е интересно за всички.

Съчинението на моето внуче
Какъв искам да стана, когато порасна голям
Съчинението е на моя внук второкласник на тема „Какъв искам да стана, когато порасна голям“:
„Аз искам да стана програмист, когато стана голям, защото това е суперска работа и е проста. Затова и сега има толкова много програмисти и непрекъснато стават все повече.

Професия програмист
Close
Професия програмист

Програмистите не са длъжни да ходят на училище, те трябва да се учат да четат на комлютърен език, да могат да разговарят с компютрите. Мисля, че програмистите трябва да са смели, за да не се плашат, когато всичко се повреди, така че никой да не разбере. Те трябва да говорят на английски език, за да знаят, какво трябва да правят. И трябва да имат добро зрение, за да могат да виждат под дрехите на хората и да не се боят от секретарките, защото трябва да работят с тях.
Освен това, ми харесва заплатата, която програмистите получават. Те получават толкова много пари, че не успяват да похарчат всичките. това става така, защото всички мислят, че работата на програмистите е трудна, само програмистите знаят, че е проста.
Няма нищо което да не ми харесва, освен това, че всички момичета харесват програмистите и искат да се омъжат за тях и затова трябва да ги гонят, за да не пречат на работата.
Надявам се, че нямам алергия към офисния прах, защото имам алергия към кучета. Ако имам алергия към офисен прах, няма да мога да стана програмист и ще трябва да си потърся истинска работа.“

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
8 юли 2009, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

6 Коментара по "Професия програмист"

 1. pyovev казва:

  „алергия към офисния прах“ едва ли са думи на 9 годишно дете

 2. Милена казва:

  Напълно възможно е, тъй като децата, които имат алергии от малки се възпитават от какво да се пазят.
  Както има хора и деца с алергия към глутена, които ако и на 3 годинки не знаят, че това е опасно за тях, може да им коства живота. Така, че е напълно възможно, изхождайки от гледна точка на родител.

 3. Димитър Ангелов Исусов казва:

  Много забавно…

 4. Boriana казва:

  Изключително забавно е.Очите ми се просълзяват.

 5. Програмист казва:

  Ужас, разкриха ни!!!
  Това не трябваше да се публикува.

Остави мнение/коментар