Онлайн дрехи от La Redoute

Публикувано в: La Redoute

La Redoute - Онлайн дрехиИскало ли Ви се е, да купите качествени детски дрехи на добри цени? Ами докато сте били бременни? Малко са бъдещите майки, които могат да инвестират в хубави и качествени дрехи за бременни.
Сега, френския магазин за дрехи La Redoute Ви дава възможност освен за себе си, като бременна или пък вече родила, да закупите качествени френски дрехи, на изключителни цени, с доставка до България само за 6 евро, като получавате допълнително подаръци и още по-големи намаления.

La Redoute

La Redoute е френски сайт за детски дрехи, бебешки дрехи, мъжко и дамско облекло, бельо, спортни стоки, обувки, спално бельо, аксесоари за дома, техника и други.
В разгара на разпродажбите, La Redoute правят 75% намаление на стоките от изминали колекции, а понякога намалението достига до 90%. Цените са наистина впечатляващи! Когато разбрах, че много мои познати редовно пазаруват от La Redoute и дрехи за децата си, а и за тях самите, не се поколебах, и поръчах и за моята принцеса и са себе си. Наистина, цените и намаленията са впечатляващи.

Поради голямата популярност на La Redoute обаче, намалените стоки се изчерпват още докато поръчвате. Затова не трябва да се губи и минута време.
От суетене и незнание, кое, как, какво значи, някой от детските дрехи, които бях поръчала се изчерпаха преди да направя плащането на поръчката.
В началото на деня имаше повече от 5-6-10 страници от различните дрехи, а когато поръчах вечерта бяха останали по 1-2 страници.
От La Redoute може да поръчате единствено на френски. Няма версия на английски, което до голяма степен спира много желаещи да поръчат. Добрата новина е, че тук ще намерите подробни съвети и стъпки за регистрация в La Redoute, как да направите поръчка от La Redoute, информация за доставките от La Redoute, промокодове от La Redoute и още много и полезна информация, която да улесни пазаруването от La Redoute.
От вас се иска само да имате кредитна карта или карта Visa Electron (с изключение на издадена такава от ОББ, Виза Електрон на МКБЮнионбанк, и V-Pay на Уникредит) за да се впуснете в яростно пазаруване от La Redoute.

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
16 февруари 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар