2 седмици до края на намаленията в La Redoute

Публикувано в: Промо кодове La Redoute

Намаленията в La RedouteОстават 2 седмици до края на намаленията в La Redoute. Ако все още не сте се възползвали от намаленията – побързайте.
Утре се очакват нови намаления и в двата сектора, както всяка сряда, така че е добре да се подготвите.
В сектора Les Aubaines вече пуснаха кръгли цени от по 1, 2, 3 и 4 евро и намаления до 85%.
От тук може да разгледате кръглите цени за дамски и мъжки дрехи, детски дрехи и бельо.

Това са референтните номера на продукти, чрез който, ако нямате артикули от П/Л в кошницата си, може да ги добавите и да се задействат някой от кодовете за безплатна доставка.

Без кодРеферентен номер 5503590 за 2 броя хавлиени кърпи за 2,25 евро.
Без кодРеферентен номер 5317169 за калъфка за възглавница, син цвят за 1,4 евро.
Без кодРеферентен номер 5318084 за калъфка за възглавница, оранжев цвят за 1,4 евро.
Без кодРеферентен номер 8535892 референтен номер за бял чаршаф
Без кодРеферентен номер 5723507 за тривки


Паралелно с намаленията, Ларедут пускат и поетапно новата есенно – зимна колекция, която определено заслужава вниманието.

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
14 юли 2009, категория Промо кодове La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

3 Коментара по "2 седмици до края на намаленията в La Redoute"

 1. Десислава казва:

  Влизах, излизах от акаунта – НИЩО!!! Преди 10 минутки ме пусна след дълго мъчение до стъпка 3 и след като въведох номера на ваучера пак от начало – Mon Panier.

 2. sara казва:

  Понякога се питам какво правите всички тези вещи, които непрекъснато купувате от този и други сайтове. Имам познати, които според мен са се „зомбирали“. По-евтино било. Ами едната от жените има вкъщи чаршафи, покривки и подобни за още 2 поколения вече.
  Признавам си, че аз не съм шопинг-маниячка. Пазарувам по списък само в конкретни магазина заради качеството и леснотата ми да пазарувам там. Но също така признавам, че не съм купувала от този сайт.
  Но не си представям да чакам със седмици за някаква вещ – имам нужда от нея, отивам, намирам, купувам и готово. Повечето пъти в същия ден или в идната събота, ако трябва да отида до магазин, който не ми е в близост.
  кое ми накара да започнете да пазарувате в тези сайтове? И колко всъщност купувате от тях?
  Това с подаръците, промоциите на мен ми е чуждо, тъй като не харесвам трупането на вещи. Иска ми се да поговорим по въпроса, ако и вие имате желание.

 3. Милена казва:

  Сара, онлайн пазаруването има своите предимства и недостатъци. На мен ми е невъзможно с детето да отида на пазар, дори и с баща й да сме, опитвали сме – мисията е невъзможна (всяко дете е различно разбира се). Така, че за мен е много по-удобно, избирам, преценявам, поръчвам. Рядко ми се налага да купивам нещо спешно, а ако се случи, отивам в близкия магазини и решавам проблема.
  Това, че ще чакам 2 седмици не е проблем, защото преценявам предватрително какво ще ми е нужно. А за детето, пазарувам поне с 1 размер по-големи, или пък за следяващия сезон.
  Предпочитам да имам повече детски дрехи, защото не съм вманиачена на тема детето ми да не се изцапа, или да не рови в пясъка. Факт е, през лятото сменях по 3 чифта дрехи. И пералня не пускам всеки ден, нито имам време да пера на ръка. Ако за 3 комплекта давам поне по 30 лева, не ми се струва рентабилно. Все пак децата носят дрехите не повече от 2 сезона.
  Подаръците пък върват чудесна работа – повечето ги подарявам, но и много голяма част от тях използвам. Така че, не се претрупвам с излишни вещи.
  За всеки е различно, важното е каквото и да прави човек да му носи удоволстие. Ако постоянното пазаруване е неговия начин, го прави. Ако е шиенето на голбен, прави това (точно се сетих, че не съм си довършила нито един от гоблените, а много обичам да шия…)

Остави мнение/коментар