Поръчка от FragranceX и регистрция

Публикувано в: Fragrancex
FragranceX
Close
FragranceX
FragranceX
Close
FragranceX

Ето и някой указания, за останалите прохождащи в онлайн изгодното пазаруване на парфюми и козметика от FragranceX. След като влезете в магазина, може да разгледате предлаганите продукти по марки и категории, или да потърсите желания продукт, ако знаете, предварително какво търсите. За да ги добавите в кошницата си, не е нужно да се регистрирате предварително, а направо пълните кошницата. Избирате чек бокса срещу продукта и натискате Add to Cart.

FragranceX
Close
FragranceX

Автоматично ще отидете в кошницата и ще видите избраните от Вас продукти. Ако искате да изберете още неща, натиснете бутона Continue Shopping. Ако не, изберете от падащото меню къде ще бъде доставена поръчката Ви. В случая, ако не се намирате в САЩ или Канада, изберете Worldwide Standart Shipping.
Цената за доставка за един продукт е 14,95$, и за всеки следващ добавен продукт се увеличава с 0,99$. Но, когато въведете в лявото поле Have a coupon or gift certificate? код за безплатна доставка, цената за доставка ще стане 0$. Ако приложите код за намаление, от сумата за поръчка ще се приспадне отстъпката ви.
След избора на код, следва да натиснете бутон Proceed to Checkout или Google Checkout.
Пускане на поръчка:

Billing Address
Close
Billing Address

Billing Address: Ако поръчвате за първи път и още не сте си направили регистрация, следва да попълните Вашите данни. Трябва да попълните данните си в Billing Address. Ако адреса, на който ще бъде доставена пратката е същия като посочения в Billing Address, изберете отметката Use same information as billing. Данните автоматично ще се попълнят. Така пратката Ви ще пристигне на горепосочения адрес.
Ако обаче правите подарък, или искате да бъде доставено на друг адрес, въведете другите адресни данни в полетата под Shipping Address, без да избирате отметката Use same information as billing.

Gift Box
Close
Gift Box

Подаръчна кутия: Ако пращате подарък, може да изберете от полетата под Gift Box, че желаете подаръчна опаковка и да напишете посланието, което искате да поставят на картичката. Към сметката ще бъде добавена и сумата от 2,95$ за подаръчна кутия. Ако не желаете подаръчна кутия, премахнете отметката.

Shipping Method
Close
Shipping Method

Начин на доставка – Shipping Method:
Ако изберете Worldwide Standard Shipping (7 – 12 Business Days), кода за БД ще ви е валиден, но няма да може да проследите пратката си. Ако изберете Worldwide Premium Shipping (2 – 7 Business Days), доставката ще ви струва доста по-скъпо, няма да може да я намалите, но ще може да я проследите.

Payment Information
Close
Payment Information

Начин на плащане – Payment Information
Трябва да изберете начина на плащане. Във FragranceX може да се плаща с кредитна карта, някой карти Виза Електрон или PayPal. След като пуснете поръчка трябва да получите е-майл. Ще получите мейл и когато пратката бъде пусната – шипната. Ако не получите такъв мейл, свържете се с тях.
След като вече сте наясно как да поръчате от FragranceX, може да влезете в магазина от тук.
Fragrancex

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
8 юни 2009, категория Fragrancex.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар