В очакване на лятната разпродажба в ЛаРедут

Публикувано в: La Redoute

В очакване на лятната разпродажба в ЛаРедут23 Юни – ден преди започването на лятната разпродажба в ЛаРедут, имате възможност да напълните кошницата си и смирено да чакате 24.06.2009г. за да пуснете поръчка, възползвайки се от огромните намаления в ЛаРедут.
Това може да го направите като отворите тази категория, в която в момента цените на стоките не са намалени, да подберете желаните продукти и да изчакате до утре сутрин 24.06. когато автоматично, в кошницата ще видите вече намалените цени.
Очаква се намаленията да са от 75% до 95% за някой сектори.
Остава само да решите, дали това намаление Ви устройва и да пуснете поръчка.
Имайте предвид, че по време на голямата разпродажба, сайта на ЛаРедутще е по-трудно достъпен и трябва да имате търпение, ако понякога Ви дава грешка, когато се опитате да пуснете поръчка, или да изберете продукт.
Преди да пуснете поръчка, убедете се, че в картата Ви има достатъчно пари. Ако сте захранили сметката си сутринта, може да има забавяне, докато парите Ви се осчетоводят и може да оперирате с тях.
Ако внесете пари в клон, на банката на която Ви е картата, при вас ще са видими след 15 минути до 1 час. Ако обаче внесете пари в клон на банка, различна от обслужващата Ви, може да почакате и 1 ден. Така че, подгответе се!
Ако все още нямате регистрация в ЛаРедут, побързайте да си направите – ръководство за регистрация в La Redoute.
Обърнете внимание и на стъпките за пускане на поръчка. Така, ще може да се възползвате и от промокодовете, когато пускате поръчка.
Имайте предвид, че по намаленията не може да използвате кодове за намаления, тъй като няма да може да намалите вече намалена цена. В повечето случаи, остават активни кодовете за подаръци. Трябва да пробвате кодовете един по един, тъй като може да се окаже, че за продуктите от вашата кошница има активни само 5 кода – просто трябва да ги откриете кои са. Ако успеете да приложите код за безплатна доставка сте от щастливците, тъй като и те са голяма рядкост. Но не се отчайвайте, това е практика на ЛаРедут да спират кодовете за безплатна доставка, защото цяла Европа и не само чака 24.06 и големите намаления в ЛаРедут.

Успешно пазаруване!

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
23 юни 2009, категория La Redoute.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар