Архив за май, 2009

За първи път на гърне

Публикувано от Милена

Още от зимата бях решила, че стане ли топло, махам килимите и започвам да я уча да се изхожда на гърне. Ха днес, ха утре, и все отлагах. Днес обаче, на сутришната разходка си говорих с една новопоявила се майка и тя сподели как е научила нейното момиченце и реших, да не губя време.

Прочети цялата статия »

Детето ми започна да хапе други деца

Публикувано от Милена

В неделя 17.05. тримата излязохме към обяд и отидохме в парка, на прохладно и закътано кафе зад кортовете. Миналата година го открих и от тогава не бях ходила с малката там. Но в тези жеги, не става нито за зоологическа градина, нито за разходки из квартала. Спасението е в парка.
Там няма коли, няма колоездачи, и опасностите за детето са сведени до минимум. Седнахме с баща й, извадих я от количката и тя започна да обикаля и да се заиграва. По принцип е много е общителна.

Прочети цялата статия »

6 нови кода за подаръци от ЛаРедут

Публикувано от Милена

кодове Ла Редут - май 2009ЛаРедут отново стимулират клиентите си с нови кодове за подаръци.

Имайте предвид, че поръчки под 10 евро се отказват от ЛаРедут, така че дори и да ви приеме поръчката, след няколко дни може да бъде отказана.

Прочети цялата статия »

Подарявам бебешко креватче

Публикувано от Милена

бебешко креватчеПодарявам използвано детско креватче, розово на цвят, размери 120х60, с 4 чекмеджета.
Едната решетка е пукната, но може да се сложи на гърба и това няма да е проблем за безопасността на детето.

Прочети цялата статия »

Делфина – Български онлайн магазин за бельо и бански

Публикувано от Милена

Делфина - онлайн магазин за бельо и банскиНа скоро попаднах на Делфина – български онлайн магазин предлагащ бански, дамско бельо, чорапи, чорапогащници и мъжко бельо. Моделите са много приятни, с много добро качество, а цените определено са конкурентни и атрактивни.
За да направите поръчка от Делфина е необходимо да се регистрирате. По е-мейл ще получавате информация за промоции, намаления, нови продукти и кодове.

Прочети цялата статия »

Нови кодове Ла Редут – май 2009

Публикувано от Милена

кодове Ла Редут - май 2009Предложенията се актуализират когато излязат нови промоции.

Имайте предвид, че поръчки под 10 евро се отказват от Ла Редут, така че дори и да ви приеме поръчката, след няколко дни може да бъде отказана.

Прочети цялата статия »

На село по Гергьовден

Публикувано от Милена

Още началото наминалия месец бях решила да заведа малката на село по празниците. Нямах търпение да я пусна на воля да щурее и обикаля по двора. Така и стана. На 1-ви май на обяд натоварихме багажа и потеглихме. Тя спа през половината път и се събуди, когато спряхме за малко. Останалата част от пътя премина в закачки, махаше на колите, искаше да излиза от стола си и подобни бебешки капризи :)

Прочети цялата статия »