Да отслабнем заедно – завинаги – нов старт

Публикувано в: Диети

Диета на Пиер ДюканСлед дълги месеци на прекъсване на диетата на Пиер Дюкан, все пак амбицията ми да възвърна колкото се може по-бързо фигурата си не угасна. Реших, че ако чакам началото на някой месец, просто ще загубя още време, или пък да дочакам следващия понеделник, за да я стартирам. Затова днес, 11.11.2008 година е един чудесен ден за новото начало. Освен, че е ново начало за мен, е и първия имен ден на моята малка принцеска – Виктория. По църковен календар, днес е Св. мчнк. Мина, Виктор и Викентий.
Като оставим това на страна, време е за новия старт. Когато Ви направя част от моята диета се надявам да съм по-сериозна и да на спирам докато не постигна желаните резултати. Вече отдавна не кърмя, а и хормоните ми след раждането би трябвало да са се нормализирали до голяма степен. Имам месец и половина до Коледните празници, което значи, че времето до първото нарушение не е много. Днес сутринта се претеглих и бях 63,500 кг. Имам да свалям още почти 12 килограма. Ясно ми е, че до Коледните празници няма да постигна този резултат, не би било добре и за организма ми, но поне трябва да се опитам да сваля максимално.
Положителното е, че въпреки празника на моята принцеса, не се изкуших нито с бонбон, нито с нещо друго, нарушаващо диетата ми.
Все пак, това да имаш прохождащо бебе по време на диета определено е предимство, а моето на всичко отгоре е хипер активно. Но, не се оплаквам, или поне не често.
Ще се опитам да започна и упражнения, които ще имате шанс да опитате и Вие.
За желаещите да стопят някои и друг килограм, почнете с мен, не отлагайте. Времето няма как да го върнете, затова използвайте го максимално.
Аз започнах, а Вие?

Етикети/Тагове: , ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
11 ноември 2008, категория Диети.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар