Сватбата на Брат ми

Публикувано в: Миш-Маш

Сватбата на Брат ми Усещането да ожениш брат си определено е малко особено, в най-добрия смисъл, особено, ако години наред си чакал това с най-топли чувства към приятелката му, и дори си я приемал за неговата половинка и спътница в живота от години.
Странно е, но на няколко пъти щях да се разплача от щастие. На подписването, което се състоя в ритуалната зала на Лъвов мост, както следва питат младоженката дали е съгласна и Рали каза заветното Да. След зададения към брат ми въпрос, като по сценарий сякаш знаех какво ще направи, той се замисли, усмихна се, погледна я и каза Да :) . Естествено настана смут в залaта, просто може би за другите беше малко странно, но все пак беше наистина забавно :)
Е, след като сложиха подписите си публично, не че нещо против, но все пак сме жени, подкрепяме се, вече настоящата госпожа Петрова, настъпи съпруга си :) .
Цялата процедура отнема 20 минути и както по традиция, младоженците, кумовете и родителите приемат поздравленията. След като всички се изредиха да поздравят и нацелуват буклата :-D и младоженеца, се отправяме към църквата св. Параскева. Определено красива църква, просторна, красиви стенописи, със столове от страни. Често да си призная, цялата тази церемония от около 40 минути може според мен да мине и за 15. Не, че имам нещо против, дори самата аз искам и ще се венчая, но ако има начин да е по-кратка процедурата, ще е по-добре ;) . От друга страна като се замисли човек, в крайна сметка, трябва да оправдаят скромната сума от 200-250 лева, която искат за да те венчаят ;) .
Като преминем нататък, се отправяме към ресторанта, в хотел Рила. Празненството определено беше много приятно, не защото брат ми се жени, а просто защото то изразяваше техния стил и разбиране. Сами организираха сватбата си, и всичките тези дребни детайли, които отнемат много време, обикаляне, и търсене, те бяха тези които си ги подготвиха.
Което естествено за мен беше много добър пример, как да започна организацията по моята сватба :D . В голяма степен ме улесниха, не отричам;) но все пак, нали съм по-малката сестричка – нормално е батко да помогне.

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
23 август 2007, категория Миш-Маш.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар